Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Siltas un smaržīgas pastkartes īpašiem adresātiem

Sūtījums no šīs pasta nodaļas ir vērtīgs ne tikai pats par sevi, bet arī kā vēstures liecība, jo to rotā speciālās pasta nodaļas zīmogs. Pēdējais sūtījumu piegādes datums šogad pirms Ziemassvētkiem ir 23. decembris, bet pirms gadumijas – 30. decembris. © Publicitātes

Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kad gribas sagādāt patīkamu pārsteigumu saviem radiem, draugiem un mīļotajiem cilvēkiem. Atdzīvinot pastkaršu sūtīšanas tradīcijas, «Latvijas pasts» piedāvā nosūtīt īpašu pastkarti no īpašas pasta nodaļas.

Siltā un sirsnīgā pasta nodaļa

Jau Pirmās adventes priekšvakarā Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumā darbu sāka tradicionālā «Latvijas pasta» pirmssvētku nodaļa - taču šoreiz nevis kā parasta nodaļa, bet gan kā siltākā pasta nodaļa pasaulē. Nodaļa atšķiras ar interesanto vizuālo noformējumu, kas atgādina adītu siltu un mīkstu dūrainīti; tajā valdošo mājīgo siltumu un iespēju nosūtīt īpaši iesmaržinātas un uzsildītas pastkartes. No Doma laukuma pasta nodaļas vēl līdz Jaungadam var pagūt nosūtīt arī vēstules, pakas un sīkpakas - sevišķi ērts šis pakalpojums pirmssvētku laikā ir Vecrīgas apkārtējo biroju darbiniekiem un iedzīvotājiem. Taču arī romantikai ir vērtība, ko novērtēs mīlētāji - var jaukas pastaigas nolūkā turp doties kopā un viens otram uzrakstīt jaukus vārdus un sirsnīgus sveicienus, ko pastkastītē saņemsiet vēl pirms jaunā gada sagaidīšanas. Varbūt arī mīlestībā atzīties šis ir piemērots veids un brīdis?

Nodaļa ar individuālu zīmogu un smaržīgu gaisotni

Siltākā pasta nodaļa Doma laukumā būs atvērta vēl līdz 31. decembrim un strādās katru dienu no plkst. 10 līdz 20, bet gada pēdējā dienā - no plkst. 10 līdz 14. Nosūtot sūtījumus no Doma laukuma pasta nodaļas, tos var apzīmogot ar īpašo Ziemassvētku zīmogu, bet, iegādājoties «Latvijas pasta» jaunākās Ziemassvētku sērijas pastmarkas, dāvanā bez maksas ir iespēja saņemt īpašo svētku pastkarti. Sevišķi atraktīva ir siltākajā pasta nodaļā piedāvātā iespēja jebkuru svētku pastkarti uzsildīt un iesmaržot ar īpašajām svētku smaržām.

Īpaši ērti izmantot Doma laukumā pieejamos pasta pakalpojumus ir Vecrīgas iemītniekiem un apkārtējos birojos strādājošajiem, kas to jau visu decembri aktīvi darījuši, laikus nosūtot svētku sveicienus gan vēstulēs un pastkartēs, gan dāvanu paciņās.