Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Citi raksti

Zane Daudziņa nomaina augstpapēžu kurpes pret izejamiem krokšiem

Aktrise Zane Daudziņa, piedaloties izrāžu apvienības „Pannas Teātris” jaunākajā izrādē „Saimnieks meklē saimnieci”, mainījusi savu imidžu - no „Bruņotās un Bīstamās” Birutas augstpapēžu kurpēs un rozā kleitā kļuvusi par īstu lauku meiteni Grietu ar izejamiem krokšiem kājās, lakatiņu galvā un slaucamo spaini rokās.

„Pannas Teātris” turpina doties tūrē pa Latvijas kultūras namiem ar jaunāko izrādi „Saimnieks meklē saimnieci”, kas savu pirmizrādi piedzīvoja pagājušajā vasarā. Atšķirībā no iepriekšējām spēlētajām izrādēm, saimniekam Aldim Siliņam ir jauna līgava - Grietas lomā tagad ir redzama Zane Daudziņa.

Aktrise „Pannas Teātra” izrādēs ir redzama visdažādākajos tēlos, un arī šajā izrādē viņa spēlē kopā ar Aldi Siliņu, ar kuru labi ir saspēlējusies gan seriālā „UgunsGrēks”, gan arī izrādēs „Puse no sirds”, „Gribu bērnu!” un „Kukulis”.

Arī rīdziniekiem 8. aprīlī kultūras pilī „Ziemeļblāzma” būs iespēja redzēt komēdiju „Saimnieks meklē saimnieci”, kurā tiek izmantoti atpazīstamu TV šovu elementi. Kā jau visos šovos, arī izrādē neiztrūkstoši būs skandāli, pikantērijas, komiskas situācijas un „netīrās veļas” mazgāšana TV kameru priekšā. Muzikāla izrāde visai ģimenei, kas noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Publicitātes foto

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Madara Melne-Tomsone, Zane Daudziņa, Aldis Siliņš. Izrādes autore - scenāriste Gunta Kalniņa kopā ar „Pannas Teātri” jau iepriekš radījuši komēdijas „Gribu bērnu” un „Kukulis”. Jaunās izrādes režisors - Juris Rijnieks.

Par izrāžu apvienību “Pannas Teātris”:

Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā jau iepazinuši “Pannas Teātra” izrādes “Tētis”, “Tāda es esmu', “ Puse no sirds”, “Līgavainis”, „Jaunais TĒTIS”, “Gribu bērnu!”, „Kukulis”, „Bruņota un Bīstama”, kas likušas skatītājiem izjust prieku un jautrību gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā, Zviedrijā, Austrālijā, Amerikā u.c.

Tuvākie izrādes „Saimnieks meklē saimnieci” datumi:

8. aprīlī plkst. 16:00 kultūras pilī „Ziemeļblāzma”, 20. aprīlī plkst. 19:00 Mālpils kultūras centrā un 25. aprīlī plkst. 19:00 Līvānu kultūras centrā.

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs.

Informācija:
www.pannasteatris.lv
www.draugiem.lv/panna
www.facebook.com/PANNASTEATRIS