Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Citi raksti

Skrien SEB Tallinas maratonu ar Olimpiskā maratona skrējējām trīnēm Luikām jau pēc četriem mēnešiem!

SEB Tallinas maratons notiks no 8. līdz 10. septembrim. Igaunijas lielākais skriešanas festivāls sākas 8. septembrī ar 5 kilometru We Run Tallinn (Mēs skrienam Tallinā) Nike Youth skrējienu. Nākamajā dienā, 9. septembrī skrējējiem pirmo reizi būs iespēja skriet 10 kilometru distanci ar starta laiku vakarā plkst. 17.00. Klasiskās maratona un pusmaratona distances norisināsies svētdien, 10. septembrī. Katrs maratona dalībnieks tiks sveikts ar Nike krekliņu, medaļu un ekskluzīvu personalizētu BIB numuru ar uzdrukātu skrējēja vārdu un pārstāvētās valsts karogu. Arī pusmaratona skrējēji saņems medaļu ar Tallinas siluetu.

SEB Tallinas maratonā skrējējiem būs arī vienreizēja iespēja satikties un skriet ar vienīgajām Olimpiskā maratona skrējējām trīnēm pasaulē - Līnu, Leilu un Liliju Luikām! Visas trīs māsas kvalificējās pārstāvēt Igauniju maratona skrējienā 2016. gada Riodežaneiro Olimpiskajās spēlēs. Tagad viņas sadarbojas ar SEB Tallinas maratonu, lai aicinātu vairāk dalībnieku piedalīties vienā no populārākajiem maratoniem Baltijas valstīs.

Skrien Tallinā, kuras vecpilsēta ir viena no vislabāk saglabātajām Viduslaiku pilsētām Eiropā un ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā! SEB Tallinas maratons aicina visus piedalīties Igaunijas lielākajā skriešanas festivālā no 2017. gada 8. līdz 10. septembrim!