Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Citi raksti

I.Gerčikova uzruna Starptautiskajā sieviešu dienā

© Publicitātes foto

Starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā, vissievišķīgākās Latvijas ražotnes AS Dzintars valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs sirsnīgi apsveica Latvijas sievietes.

„No visas sirds apsveicu sievietes Starptautiskajā sieviešu dienā. Šie ir jauki, sirsnīgi svētki. Sievietes, mums vīriešiem, ir galvenais dzīvē. Jūsu dēļ, mēs esam gatavi uz visu.Jūs piepildiet šo pasauli ar savu skaistumu un dzīves enerģiju,sasildiet ar maigumu un dvēseles dāsnumu, radiet sirsnības un mājīguma atmosfēru, - atzīmēja savā uzrunā lielākā pašmāju parfimērijas un biokosmētikas ražotāja AS Dzintars valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs.

Šo gadu Dzintars ir veltījis Jums - sievietēm. Ļoti drīz pārdošanā parādīsies plašs jaunu produktu klāsts: jauna mūsdienīga sieviešu parfimērija „Beautiful Lady”, „My Charm”, „Flower Melody” un daudz citu nosaukumu starp kuriem katra sieviete atradīs sev vēlamo, individuālo aromātu kurš par sievieti izstāstīs vairāk kā viņas rokraksts.

Dzintars laboratoriju speciālisti turpina attīstīt ārstnieciskās kosmētikas līniju „Future Formula SOS” un ļoti drīz šo līniju papildinās produkti sejas, roku un kāju ādas kopšanai. Sērijas „Future Formula SOS” produkti ir ļoti augstvērtīgi, jo vērsti uz konkrētu problēmu risināšanu.

Šogad sievietes iepriecināsim ar jaunu, mūsdienīgu dekoratīvo kosmētiku “Dzintars”, kura tiks veidota uz dabīgu vasku un eļļu bāzes. Mēs sekojam saviem principiem - kosmētikai jābūt dabīgai un efektīvai.

Veiksmi, veselību un laimi Jums!”

AS Dzintars valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs.