Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

NUMEROLOĢIJA: Izrēķini, kāds tev solās būt šis gads

© s-media-cache-ak0.pinimg.com

Gandrīz katra cilvēka dabā ir plānot nākotni. Daudzi vēlas zināt, kādi notikumi tuvākajā laikā ir paredzēti. Meklējot patiesas prognozes, cilvēki vēršas pie astrologiem vai numerologiem. Pēc daudzu speciālistu domām tieši numeroloģija ir vecākā nākotnes notikumu prognozēšanas zinātne. Ko prognozē numeroloģiskie aprēķini 2017. gadam? Kādi notikumi, kas ir piesaistīti katra indivīda liktenim un viņa ciparu kodam, ir gaidāmi cilvēka dzīvē?

Prognoze gadam ir ne tikai iespējamo notikumu saraksts kas balstīts uz paredzamām iespējām un to sekām. Pašas iespējas nenozīmē neko, svarīgi ir tas, kāda ir šo iespēju ietekme uz cilvēka uzvedību. Un, ja šodien reakcija ir adekvāta un atbalstāma, tad rīt cilvēks pats varēs pārņemt kontroli pār notikumiem viņa dzīvē.


Tādējādi, personālā numeroloģiskā prognoze ir sarežģīts daudzu faktoru kompleksas mijiedarbības algoritms, kura galvenā sastāvdaļa ir personības individuālās īpašības. Pat iepriekš zinot, ko gaidīt no šī gada, cilvēks var rīkoties dažādi. Un no tā, kā tieši viņš izmantos iegūto informāciju, ir atkarīgi viņa panākumi un neveiksmes. Katrā konkrētā gadījumā tā ir paša cilvēka izvēle.
Numeroloģija ir instruments, kas ļauj mums kontrolēt dzīvi. Bet tikai tiem, kuri to vēlas.

Sākumā noteiksim savu Dzīves ceļa ciparu.
Lai to izdarītu, saskaitām kopā visus dzimšanas datu ciparus.
Piemēram, cilvēks ir dzimis 1971. gada 4.oktobrī.
Rakstām 04.10.1971, pēc tam skaitām visus ciparus kopā: 0+4+1+0+1+9+7+1 iegūstam summu 23.
Iegūto skaitli atkal summējam līdz iegūstam vienu ciparu, šajā gadījumā: 2+3=5.
Šī konkrētā cilvēka Dzīves ceļa cipars ir 5.

Otrs svarīgais rādītājs ir esošais gads deviņu gadu ciklā. To mēs nosakām šādi: esošais gadu skaits plus viens. Mūsu piemērā ņemtā cilvēka vecums ir 45 gadi. Tātad 45+1=46.
Tagad atkal saskaitām iegūtos ciparus kopā: 4+6=1
Šī konkrētā cilvēka cikla gads ir 1 līdz nākamai dzimšanas dienai, tad cikla gads mainās.

Trešais rādītājs ir apskatāmais kalendārais gads - 2017. Atkal summējam visus ciparus: 2+0+1+7=10
Saskaitām iegūtos ciparus: 1+0=1
2017. gada cipars ir 1.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 1.

Cikla gads 1.
Kods 111
Ļoti spēcīgs gads. Uz priekšu! Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā. Jauni uzsākumi. Profesionālā izaugsme. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 221
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, jaunas iepazīšanās. Katrā no šīm sfērām jāuzstāda galvenais mērķis - uzvara. Jāizvairās no konfliktiem. Jāharmonizē attiecības ar tuviniekiem.

Cikla gads 3.
Kods 331
Patīkamas vides veidošana, lai priecātos kopā ar draugiem. Nenopietns prāts. Liels radošais potenciāls. Tendence izvēlēties vieglus uzdevumus - tie arī tiks sasniegti.

Cikla gads 4.
Kods 441
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Tad pēc labi padarītā darba nāks nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 551
Pēc iepriekšējā pamatīgi nostrādātā gada ir pienācis laiks ievilkt elpu. Strādāt negribēsies nemaz. Izklaides un atpūta patīkamā vidē un kompānijā. Bet, nedaudz piespiežot sevi darboties, var gūt jūtamus rezultātus. Veiksmes faktors. Nopērciet loterijas biļeti.

Cikla gads 6.
Kods 661
Ģimene, ģimene un vēlreiz ģimene. Veidot, harmonizēt, rūpēties. Remonts un jaunu mēbeļu iegāde.

Cikla gads 7.
Kods 771
Izglītība - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide panākumu sasniegšanai.

Cikla gads 8.
Kods 881
Ļoti labs gads biznesa cilvēkiem un skolotājiem. Mērķu sasniegšana. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 991
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem, kuras mērķis ir kļūt līderim.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 2.

Cikla gads 1.
Kods 121
Spēcīgs gads. Uz priekšu, ņemot talkā komunikāciju! Veiksme visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, sabiedriskās attiecības. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 231
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, iepazīšanās, katrā sfērā uzstādot sev galveno mērķi, - uzvaru radoši izpaužoties.

Cikla gads 3.
Kods 341
Prātā prieks, līksme, draiskulības. Bet realitātē - uzdotais darbs ir jāpadara un jādara tas ar atbildības sajūtu. Un tikai tad, kad darbs padarīts, vat svinēt uzvaru un atpūsties priecājoties un līksmojot, bet jāatceras, ka nākamais darbs jau stāv aiz durvīm.

Cikla gads 4.
Kods 451
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Veiksme šajā nopietnajā procesā ir kā bonuss par labi padarītu darbu.

Cikla gads 5.
Kods 561
Izklaides un atpūta patīkamā vidē un kompānijā. Veiksme. Radošā potenciāla realizācija. Strādāt negribēsies nemaz. Bet, nedaudz piespiežot sevi darboties, var gūt jūtamus rezultātus. Lielākais motivators ir ģimene.

Cikla gads 6.
Kods 671
Ģimene, mīlestība, bērni. Veidot, harmonizēt, rūpēties, izglītot. Remonts un jaunu mēbeļu iegāde. Iespējams ceļojums kopā ar ģimeni.

Cikla gads 7.
Kods 781
Izglītība - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi ir saprast - kāda veida izglītība ir nepieciešama tieši šogad.

Cikla gads 8.
Kods 891
Ļoti labs gads cilvēkiem, kuri saprot ko nozīmē balanss, līdzsvars. Mērķu sasniegšana. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši. Ja kam būsiet pārāk pieķērušies, no kā sen jau vajadzēja tikt vaļā, tas tiks atņemts ar varu.

Cikla gads 9.
Kods 911
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem, kuras mērķis ir kļūt līderim.


Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 3.

Cikla gads 1.
Kods 131
Ļoti spēcīgs gads. Uz priekšu! Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, publicistikā. Jauni uzsākumi. Karjeras izaugsme. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 241
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, iepazīšanās, katrā sfērā uzstādot, kā galveno mērķi - uzvaru, kura nāk caur smagu darbu, un visu lietu kārtību.

Cikla gads 3.
Kods 351
Prieks, līksme, draiskulības. Viegli uzdevumi, kuri sasniedzami gluži kā rotaļājoties. Nopērciet loterijas biļeti!

Cikla gads 4.
Kods 461
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Aiciniet palīgā ģimenes locekļus! Tad pēc labi padarītā darba nāks nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 571
Veiksme un radošas izpausmes. Nelielas izpriecas. Strādāt negribēsies nemaz. Bet, nedaudz piespiežot sevi darboties, var gūt jūtamus rezultātus. Ieteicami ceļojumi, redzes loka paplašināšanai.

Cikla gads 6.
Kods 681
Galvenā tēma ģimene. Veidot, harmonizēt, rūpēties. Remonts un jaunu mēbeļu iegāde. Risks reizēm attaisnojas.

Cikla gads 7.
Kods 791
Izglītība - gada galvenā tēma. Svarīgi izlemt kā un ar ko ceļojot, lasīt grāmatas, tikties lai iegūtu informāciju. Iegūtās zināšanas palīdzēs tikt vaļā no liekās bagāžas, tādējādi atbrīvojot vietu jauniem sasniegumiem.

Cikla gads 8.
Kods 811
Ļoti labs gads. Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, publicistikā. Mērķu sasniegšana. Jaunu lietu uzsākšana. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 921
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Ja nezināt, kas tas varētu būt, pajautājiet draugiem un paziņām, jums pateiks priekšā. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet darbības plānu nākamajiem deviņiem gadiem.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 4.

Cikla gads 1.
Kods 141
Jauna cikla sākums. Fundamentālu lietu uzsākšana. Profesionālā izaugsme. Darbs un likumu ievērošana. Uzvaras, kuras ir rūpīgi izplānotas.

Cikla gads 2.
Kods 251
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, iepazīšanās, katrā sfērā uzstādot, kā galveno mērķi - uzvaru. Veiksme.

Cikla gads 3.
Kods 361
Prieks un piedzīvojumi kopā ar ģimeni. Omulīgas vides veidošana. Nestandarta risinājumi. Jāpilda uzdevumi, kuri sasniedzami viegli.

Cikla gads 4.
Kods 471
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Kvalifikācijas celšanas un personības pilnveides kursi. Tad pēc labi padarītā darba nāks nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 581
Strādāt gribēsies daudz retāk kā citus gadus. Bērnu audzināšana, mīlestība, vaļasprieki. Darbā jāpielieto jaunas radošas pieejas, tas dos jūtamus rezultātus.

Cikla gads 6.
Kods 691
Ģimenes lietu sakārtošana. Ģimenes vērtību pārskatīšana, to harmonizēšana. Iespējama dzīvesvietas maiņa vai jāveic ģenerālā tīrīšana, tai skaitā remonts un atbrīvošanās no veciem krāmiem, lai atbrīvotu vietu jaunām lietām.

Cikla gads 7.
Kods 711
Izglītība - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide panākumu sasniegšanai. Jaunu lietu uzsākšana, balstoties uz iegūtajām zināšanām.

Cikla gads 8.
Kods 821
Jāsakārto attiecības, jāizvairās no konfliktiem. Jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši. Procesi notiks lēni, bet pamatīgi. Kā mežā sauc, tā atskan - tāpēc izdevīgi būt krietnam cilvēkam.

Cikla gads 9.
Kods 931
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Veiciet inventarizāciju, tas šogad sagādās prieku. Ja kam būsiet pārāk pieķēries un nelaidīsiet vaļa, tas tiks atņemts ar varu. Izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 5.

Cikla gads 1.
Kods 151
Uzsāciet ko jaunu, veiksme ir jums blakus. Ļoti labs gads. Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, jaunradē. Profesionālā pilnveide. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 261
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu veidošana, iepazīšanās un ģimenes dibināšana, katrā sfērā uzstādot mērķi - uzvara. Izvairieties no konfliktiem. Harmonizējiet attiecības.

Cikla gads 3.
Kods 371
Veidojiet patīkamu un omulīgu vidi, lai varētu nedaudz palaiskoties. Tomēr jāatceras, ka ir pienācis īstais laiks jaunu iemaņu apgūšanai. Vai esošo paplašināšanai.

Cikla gads 4.
Kods 481
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Tad pēc labi padarīta darba nāk nopelnītā alga. Pievērsiet uzmanību veselībai - pēc saspringtas darba dienas ir jāatpūšas.

Cikla gads 5.
Kods 591
Veiksmes un iedvesmas rezultāts - milzīgs radošais potenciāls. Mīlestība. Prieks kopā ar bērniem. Ieteicams nodarboties ar labdarību.

Cikla gads 6.
Kods 611
Veidot ģimeni. Harmonizēt to un rūpēties par to. Remonts un jaunu mēbeļu iegāde. Ģimenes iesaistīšana biznesā.

Cikla gads 7.
Kods 721
Izglītība - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide un panākumu sasniegšana. Uzlabojiet attiecības ar tuviniekiem un darba kolēģiem.

Cikla gads 8.
Kods 831
Jāsaglabā miers un pacietība. Saņemsiet algu par darbiem, ko darījāt pirms četriem gadiem. Ņemiet tikai to, ko esat nopelnījuši. Sagādājiet patīkamu atmosfēru radošai darbībai.

Cikla gads 9.
Kods 941
Apstājieties uz mirkli un padomājiet par savu veselību un vidi, kurā jūs darbojaties. Sakārtojiet attiecības. Ticiet vaļā no visa liekā visās jomās. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 6.

Cikla gads 1.
Kods 161
Ļoti spēcīgs gads. Uz priekšu! Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, pakalpojumu sniegšanas jomā. Jauni uzsākumi. Profesionālā pilnveide. Ģimenes atbalsts.

Cikla gads 2.
Kods 271
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, iepazīšanās, partnerattiecību veidošana, katrā sfērā uzstādot kā galveno mērķi - uzvaru un zināšanu papildināšanu.

Cikla gads 3.
Kods 381
Jāatrod līdzsvars atpūtā un darbā, priekā un nopietnībā, naudas pelnīšanā un tērēšanā. Tad, kad šis līdzsvars ir atrasts un ir izveidota harmoniska vide jauniem sasniegumiem, uzvaras nāk viegli.

Cikla gads 4.
Kods 491
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Darba procesā jāievieš inovācijas un jāatbrīvojas no novecojušiem paņēmieniem un tehnoloģijām. Tad pēc labi padarītā darba nāk nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 511
Ļoti labs gads. Veiksme un izpriecas. Iemīlēšanās. Mērķu sasniegšana sporta pēc. Strādāt negribēsies nemaz. Bet, nedaudz piespiežot sevi darboties, var gūt izcilus rezultātus un uzvaras profesionālā jomā.

Cikla gads 6.
Kods 621
Ģimene un attiecības. Veidot, harmonizēt, rūpēties. Izsvērta iniciatīva ir atbalstāma. Remonts un jaunu mēbeļu iegāde. Komunikācija ar bērniem un vecākiem. Nekonfliktējiet.

Cikla gads 7.
Kods 731
Izglītība - gada galvenā tēma. Radīsies vēlme paceļojot ar ērtībām, lasīt vieglas, bet izglītojošas grāmatas, tikties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide un panākumu sasniegšana.

Cikla gads 8.
Kods 841
Jāpievērš uzmanība savai un tuvinieku veselībai. Jāatrod līdzsvars visās dzīves jomās. Mērķu sasniegšana, apzinīgi un pedantiski strādājot . Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 951
Apstājies un izvērtē, kas ir svarīgs šajā dzīvē. Veiciet inventarizāciju. Vēlams nodarboties ar labdarību. Prieki kopā ar bērniem vai izklaides ar pieaugušajiem. Iespējams iekodēt nākamos deviņus gadus pēc sev vēlama scenārija.


Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 7.

Cikla gads 1.
Kods 171
Ļoti spēcīgs gads. Izmantojiet savu pieredzi un zināšanas, lai gūtu panākumus visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, zinātnē. Jauni uzsākumi un pieredze. Uzvaras.

Cikla gads 2.
Kods 281
Jāsakārto attiecības, jāizvairās no konfliktiem. Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, jaunas iepazīšanās, katrā sfērā izsvērti uzstādot galveno mērķi - uzvaru.

Cikla gads 3.
Kods 391
Veidojiet sev ērtu un komfortablu vidi. Ļaujiet ienākt dzīvē vieglumam. Izmetiet visas nevajadzīgās un liekās domas ārā no galvas, lai varētu pievērsties galvenajam - priekam par to, ka jūs protat savas zināšanas pielietot praksē. Tad dariet to!

Cikla gads 4.
Kods 411
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Tad pēc labi darīta darba nāks nopelnītā alga. Gads sola uzvaru un jaunus uzsākumus. Sargājiet veselību.

Cikla gads 5.
Kods 521
Veiksme komunikācijā, kontaktu dibināšanā, interesantas iepazīšanās. Arī iemīlēšanās. Vēlme doties ilgstošā atvaļinājumā. Bet, nedaudz piespiežot sevi darboties, var gūt jūtamus rezultātus.

Cikla gads 6.
Kods 631
Ļoti labs un harmonisks gads. Ģimenes dzīve atnes prieku. Atbalstiet savus dzīvesbiedrus. Tiem, kuriem ģimenes vēl nav, tā jādibina. Mājvietas labiekārtošana. Panākumi darbā sasniedzami ar tuvinieku atbalstu.

Cikla gads 7.
Kods 741
Izglītība un uzcītīgs darbs - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide panākumu sasniegšanai. Veiciet veselības profilaktisko pārbaudi.

Cikla gads 8.
Kods 851
Veiksmīgs gads biznesa cilvēkiem un skolotājiem. Mērķu sasniegšana. Pēkšņa aizraušanās ar pilnīgi jaunu lietu, hobiju. Jāparūpējas par bērnu nākotni. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 961
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Īpaši cītīgi jāpievēršas mājvietas kārtīgai iztīrīšanai. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem.


Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 8.

Cikla gads 1.
Kods 181
Ļoti spēcīgs gads. Uz priekšu! Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā. Jaunu lietu uzsākšana. Lielu pirkumu veikšana. Profesionālā izaugsme. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 291
Komunicēšana, sevis reklamēšana, iepazīšanās, katrā sfērā uzstādot, kā galveno mērķi - uzvaru. Kontaktu dibināšanā ir jāizsver - vai šis ir tiešām tas, ko tu vēlies. Atturēties no konfliktsituācijām. Labdarība.

Cikla gads 3.
Kods 311
Gan izklaidēm, gan lieliem darījumiem piemērots laiks. Bet viens no otra ir jānošķir. Ja bizness tad bizness, ja atpūta tad atpūta. Prieks par uzvarām.

Cikla gads 4.
Kods 421
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Var likties, ka procesi neiet uz priekšu tik ātri kā gribētos. Bet visam savs laiks. Tad pēc labi padarītā darba nāks nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 531
Pēc iepriekšējā pamatīgi nostrādātā gada ir pienācis laiks ievilkt elpu. Izklaides un atpūta patīkamā vidē un kompānijā. Iemīlēšanās. Aktivitātes kopā ar bērniem. Veiksme darījumos. Nopērciet loterijas biļeti.

Cikla gads 6.
Kods 641
Jāiestāda koks, jāuzceļ māja, jādzemdē dēls - gada aktuālais sauklis. Svarīgs viss, kas ir stabils un ceļ autoritāti. Jāveltī laiks ģimenei. Uzvaras pamatīgās lietās. Jādzīvo veselīgi.

Cikla gads 7.
Kods 751
Izglītība - gada galvenā tēma. Bet izglītoties var dažādi, tie var būt izklaides ceļojumi, un tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide un panākumu sasniegšana. Šajā gadā veiksme stāvēs blakus.

Cikla gads 8.
Kods 861
Izvēlēties gada mērķus palīdzēs ģimene. Strādāt gribēsies maksimāla komforta apstākļos. Labs gads biznesa cilvēkiem. Mērķu sasniegšana. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 971
Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Konsultējieties ar ekspertiem. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem.

Prognoze 2017. gadam cilvēkiem, kuriem Dzīves ceļa cipars ir 9.

Cikla gads 1.
Kods 191
Ļoti spēcīgs gads. Uz priekšu! Visās jomās, īpaši, uzņēmējdarbībā, karjerā, darbā sabiedrības labā. Jauni uzsākumi. Profesionālā izaugsme. Uzvaras gads.

Cikla gads 2.
Kods 211
Komunicēšana, sevis reklamēšana, kontaktu dibināšana, iepazīšanās, katrā sfērā uzstādot, kā galveno mērķi uzvaru. Apciemojiet senus draugus. Izlīgstiet mieru ar radiem.

Cikla gads 3.
Kods 321
Patīkamas vides veidošana, lai priecātos kopā ar draugiem. Pirms draugu ielūdz, izvērtē - vai tas nav vilks aitas ādā. Nenopietns prāts. Tendence izvēlēties vieglus uzdevumus - tie arī tiks sasniegti.

Cikla gads 4.
Kods 431
Cītīgi, kārtīgi jāstrādā, pārbaudot padarītā darba kvalitāti vairākkārtīgi. Tas nedosies viegli, ļoti strikta kārtība jums nepatīk. Bet tomēr ir vērts pacensties, jo pēc labi padarītā darba nāks nopelnītā alga.

Cikla gads 5.
Kods 541
Iespēja realizēt savu radošo potenciālu. Lai to varētu izdarīt, ir jāsakārto darba vide, jādod mīlestība un jārūpējas par veselību. Biznesā jāievēro visi likumi un termiņi, ja to ievēro, gaida veiksme un uzvara.

Cikla gads 6.
Kods 651
Ģimene. Aktīva atpūta kopā ar ģimeni. Mīlestība. Bērni. Attiecību veidošana, harmonizēšana. Mājvietas labiekārtošana. Radošā jaunrade.

Cikla gads 7.
Kods 761
Izglītība - gada galvenā tēma. Izglītoties var dažādi: ceļojot, lasot grāmatas, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem. Šajā gadā ļoti apziņu paplašinošas var būt sarunas ar saviem vecākiem vai bērniem. Svarīgi uzstādīt mērķi - personības pilnveide panākumu sasniegšanai.

Cikla gads 8.
Kods 871
Turpinās iepriekšējā gada tēma - izglītība. Paplašiniet savu redzesloku. Mēģiniet izprast lietu mijiedarbību. Labi sagatavotu mērķu sasniegšana. Uzmanieties - jāņem tikai tas, ko esat nopelnījuši.

Cikla gads 9.
Kods 981
Nodarbojieties ar labdarību. Jātiek vaļā no visa liekā visās jomās. Veiciet inventarizāciju un izstrādājiet stratēģiju nākamajiem deviņiem gadiem. Apceres laiks. Drīkst pafilozofēt.