Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: 14. februārī emocijas var uzbangot augstā vilnī

© F64

Svētku nekad nevar būt par daudz, un mūsu plašajā tradīciju klāstā savu vietu ieņēmusi Valentīndiena, ko daži ironiski dēvē par plastmasas sirsniņu svētkiem, bet tomēr cer, ka šajā dienā kopā ar mīļoto cilvēku tiks sarīkots sirsnīgs pasākums.

Vai - vientuļā sirds satiks otru un kopā būs mīļāk un siltāk. Šogad visu mīlētāju svētki iekrīt Mēness un Saules aptumsumu periodā, kas emocijas paceļ īpaši augstā punktā.

Mēnestiņš aptumsīs Lauvā

Astroloģijā pastāv uzskats, ka dienas fonu (kopējās tendences) nosaka zodiaka zīme, kurā konkrētajā dienā atrodas Mēness. Kā jau iepriekš rubrikā Pajautā astrologam ziņojām, sestdien (naktī no piektdienas uz sestdienu) būs Mēness aptumsums, ar maksimuma fāzi plkst. 2.44.

Ja pieņemam, ka daudzi visu mīlētāju dienu izvēlēsies atzīmēt nedēļas nogalē, nevis īstajā datumā, kas iekrīt otrdienā, tad šīs svinības var izvērsties visai vētrainas. (Nedēļas nogalē ir izsludināti arī dažādi publiski pasākumi.)

Mēness aptumsums allaž notiek pilnmēness laikā, un aptumsis pilnmēness Lauvas zodiaka zīmē, kur tas akurāt atradīsies naktī no piektdienas uz sestdienu (līdz sestdienas dienas vidum, plkst.15.52, kad pāries Jaunavas zodiaka zīmē), ir visnotaļ provokatīvs.

Lauvam patīk karaliskais vēriens - miljons sarkanu rožu un šampanietis vannā, dārgas dāvanas - dimanti un ekskluzīvi auto. Šajā ziņā jūs no mīļotā cilvēka tiešām varat sagaidīt kādu negaidītu pārsteigumu. Taču Lauva ir arī mazliet huligāns. Ja viņš ballējas, tad ar vērienu, ja vajag iziet ielās, tad tā - lai ir ko atcerēties. Kad pilnmēness Lauvā, nevajadzētu daudz lietot alkoholu, iesaistīties strīdos, tāpat arī vajadzētu izvairīties no jebkādas attiecību skaidrošanas.

Kā negatīvu un ļoti klasisku piemēru pilnmēnesim Lauvā varu atgādināt par 2009. gada 13. janvāri, kad pēc piketa pie Saeimas nama Vecrīgā sākās grautiņi. Absolūti klasiska Lauvas ālēšanās pilnmēnesī. Tāpēc - piektdien dzīvi svinam ar mēru!

Sestdiena - svinībām mierīgāka

Sestdien pa dienas vidu vispārējo fonu sāks diktēt kārtīgā un pedantiskā Jaunavas zodiaka zīme. Šāda diena ir piemērota, lai kopā ar mīļoto cilvēku apmeklētu kādu kulturāli izzinošu pasākumu - aizietu uz kino, izstādi vai lekciju. Vakariņas varbūt arī būs sveču gaismā, taču izvēli vairāk noteiks veselais saprāts un racionāli apsvērumi. Un īsti jaunaviskā stilā būtu iegādāties kādus atlaižu kuponus restorāna vai SPA apmeklējumam kopā ar draugu pāri, lai izdevīgāk.

Šajās dienās jābūt uzmanīgiem ar tehniku, nav vēlami pārgalvīgi izbraucieni un nebūtu vēlams lietot alkoholu.

Īstajā dienā daudz emociju

Ja Valentīndienu izlemsiet svinēt īstajā dienā, jaunnedēļ, 14. februārī, tad der zināt, ka šī diena ir vērsta uz sadarbību un harmonijas meklējumiem. Mēness atrodas līdzsvaru mīlošajā Svaru zīmē. Tas ir labs laiks, lai meklētu un atrastu partnerus (gan lietišķā, gan privātā jomā), slēgtu vienošanās. Šāda diena ir piemērota arī bildinājuma izteikšanai, taču jāņem vērā, ka tomēr ir aptumsumu laiks, tāpēc - ja nekad neesat vērojuši, kādu iespaidu uz jums atstāj aptumsumi un notikumi šajos periodos, labāk neriskēt. Arī 14. februārī emocijas var uzbangot augstā vilnī (bet ne obligāti ar plusa zīmi), tāpēc labāk neriskēsim. Būs vēl daudz jauku dienu, kad sakārtot attiecības.

P. S. Vēl gribētos atzīmēt arī to, ka šis aptumsumu laiks nesola mieru pasaulē, var saasināties notikumi jomās, kas saistās ar militārismu, terorismu, agresiju, jo ļoti sliktās kombinācijās atrodas planētas, kas astroloģijā atbild par iepriekš minētajām tēmām. Un jālūdz likteņa labvēlība, lai šajā periodā pasauli atkal nesatricina asiņaini terorakti.