Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Izrēķini pats! Kāds raksturs tavam auto?

© F64

Mašīnas numeroloģiskais indekss liecina par tās uzvedību uz ceļa, ekspluatāciju un šo to – arī par tās īpašnieku.

Lai noteiktu numeroloģisko indeksu, testa autori iesaka izmantot ne tikai ciparus auto numurā, bet pilnu tās nosaukumu (piemēram, «Volkswagen Passat», «Volkswagen Golf/Rabbit», «Ford Focus», «Audi A4», «Opel Zafira», «Volvo V70/XC70», VAZ 2114 utt.), numuru (burtus un ciparus), kā arī pirmreizējās reģistrācijas gadu, mēnesi un datumu (ja datums ir zināms; ja ne - tad tikai gadu un mēnesi). Visus iegūtos ciparus saskaita līdz viencipara skaitlim.

Numeroloģijā burtiem atbilst cipari, un iesakām auto nosaukumā izmantot latīņu alfabētu (jo mašīna nav ražota Latvijā), bet auto numurā - latviešu alfabētu (jo numurs izsniegts Latvijā).

Latīņu alfabēts:

1 - A, J, S

2 - B, K, T

3 - C, L, U

4 - D, M, V

5 - E, N, W

6 - F, O, X

7 - G, P, Y

8 - H, Q, Z

9 - I, R

Piemērs: «Hyundai Sonata» = (8 + 7 + 3 + 5 + 4 +1 + 9) + (1 + 6 + 5 + 1 + 2 + 1) = 37 + 16 = 53/8

Latviešu alfabēts:

1 - A, G, Ļ, T

2 - Ā, Ģ, M, U

3 - B, H, N, Ū

4 - C, I, Ņ, V

5 - Č, Ī, O, Z

6 - D, J, P, Ž

7 - E, K, R

8 - Ē, Ķ, S

9 - F, L, Š

Numurs: KK3344

(7 + 7) + (3 + 3 + 4 +4) = 14 + 14 = 28/10/1

Pirmreizējās reģistrācijas laiks: 2004. gada 1. jūnijs = 2 + 0 + 0+ 4 + 1 + 6 = 13/4

Numeroloģiskais kods: 8 + 1 + 4 = 13/4

1 Līderis visur - uz lauku ceļa un autobāņa, uz pilsētas ielas un mežā iebrauktās sliedēs. Ātri brauc, droši apdzen un reti lūst. Auto piemērots lietišķiem darījumiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Mašīnas izskatam ir jāatbilst tās raksturam, pretējā gadījumā, ja auto būs vecs un nekopts, tas iekļūs avārijās, bojāsies, un tik un tā šī klebernīca piespiedīs tā īpašnieku iegādāties jaunu, respektablāku dzelzs rumaku.

Šī mašīna signalizē par īpašnieka tēlu un var to vai nu celt, vai graut. Piemērots braucamais augsta līmeņa vadītājiem, uzņēmējiem. Ar to var doties ārzemju braucienos. Cilvēks, kam pieder šāds auto, dzīvē sasniedz daudz, ir augstsirdīgs, atbildīgs, godīgs, taisnīgs, praktisks un iniciatīvas bagāts. Autoritāte. Viņam piemīt fizisks un garīgs spēks. Viņš vēlas radīt, uzbūvēt kaut ko jaunu, nebijušu, pierādīt sevi, tiecas pēc varas.

2 Mašīna pārcieš jebkurus laikapstākļus un ir ļoti labi vadāma -viegli apbrauc šķēršļus un bedres. Ar šo auto tikpat kā nevar iebraukt nepatikšanās, šķiet, tas pats bēg no tām. Tiesa, vienmēr gadās nenozīmīgi bojājumi. Mašīnu ar indeksu 2 reti nozog vai apstādina ceļu policisti, kaut arī to ievēro. Par tādu mašīnu saka - miera osta. Tajā cilvēks nomierinās un aizmirst par problēmām.

Piemērota, lai izmantotu kā taksometru. Ģimenes auto. Darbīga mašīnīte, ar kuru, piemēram, būvinspektors var doties apmeklēt daudzus objektus vienā dienā, braukt, kad nepieciešams ātri reaģēt. Ja esat cilvēks, kurš gatavs nesties palīgā citiem pēc pirmā zvana, tad šis ir jūsu auto. Mašīnu ieteicams izmantot saimnieciskiem braucieniem - uz tirgu, pārvadāt nelielas kravas.

Tās īpašnieks ir ģimenisks, uzticīgs, jūtīgs, atbildīgs, lieki neriskēs. Vēlas saglabāt neatkarību. Draudzīgs, bet slēpj savu iekšējo pasauli. Piemīt bagātīga fantāzija.

3 Brauc «pa vidam» - ne pārāk ātri, ne pārāk lēni. Piemīt spēja izbēgt no avārijām un ceļu policistiem. Toties visnepiemērotākajā laikā un vietā gadās sīka ķibele - riepa pārdurta, benzīns beidzies, visu ceļu kaut kur klab un klaudz. Mašīnai vajadzīga īpaša gādība un uzmanība. Par to nemitīgi jārūpējas. Ar to var pārvadāt cilvēkus, preces, doties uz lietišķu tikšanos un ceļojumos, jo bagāžniekā vienmēr būs domkrats un citi instrumenti. Bet stilīgs zīmējums vai uzlīme ir tieši tas, ko mašīnai vajag.

Tā ir piemērota cilvēkiem, kuri skaita naudu un tā ir viņu profesija, piemēram, banku darbiniekiem. Ja gribat ņemt kredītu, šī mašīna nesīs veiksmi. Auto īpašnieks allaž ir optimistisks. Atbildīgs cilvēks, vēlas sasniegt pilnību, pilnveidojas pats, ideālists, svārstīgs, bet rīkojas atklāti, arī tad, ja vēlas gūt labumu sev.

4

Autiņš nebrauks ātri. Spītīga mašīna, ar raksturiņu. Cenšas mainīt situāciju uz ceļa pēc sava prāta. Manevrētspējīga, ja iekļūst avārijā, tad nekas vairāk par sasistu lukturi nebūs. Ārējais izskats kā sētas krancim, kurš rāda zobus katram pretimnācējam - sāni saskrāpēti, lukturi izdauzīti, spogulis ieplīsis, putni, hm, «aplidojuši». Autiņš ir kautrīgs darbarūķis un neprasa, lai to ik nedēļu remontētu.

Braucot ar šo mašīnu, par miljonāru nekļūsiet, bet tajā var kalt plānus par peļņas iespējām. Šajā auto radoši cilvēki var uzlabot savu materiālo stāvokli. Mašīna tiem, kuriem daudz jākomunicē - žurnālistiem, pastniekiem, reklāmas un tirdzniecības aģentiem. Šāda auto vadītājs ir humānists, iekšēji neatkarīgs cilvēks, ar nestandarta dzīvesveidu. Viņam ir daudz draugu, viņš nevēlas laiku pavadīt vientulībā. Interesē garīgā dzīve. Labprāt izbrauc pie dabas.

5 Kustīgs un dzīvelīgs spēkrats. Pat ja no malas izskatīsies, ka uz ceļa tas veic bīstamu manevru, tad pats auto «zinās», ka tieši šāda rīcība bijusi tobrīd pati labākā. Pie luksofora rausies uz priekšu, nepaliks otrajā pozīcijā, tomēr ļoti reti ignorēs luksofora signālus. Avārijas situācijās nonāk reti, toties var pazust nezināmā virzienā (lasi - tiek nozagta) un atgriezties krietni apskādēta. Uz ceļa sadarbojas ar citiem satiksmes dalībniekiem. Saimniekam gan var sagādāt nepatikšanas. Piemēram, pēkšņi naktī ieslēdzas signalizācija, un no rīta jāskaidrojas ar nikniem kaimiņiem.

Naudu nepiesaista, bet tērēt gan prot. Gan spēkrata īpašnieks, gan pats braucamais. Ja nebraucat ārpus dzīvesvietas (pilsētas, ciema), bet tikai uz darbu un atpakaļ, vai arī cenšaties ar šo mašīnu nopelnīt, tad - neveiksmīgs variants. Automobilis ir radīts ceļošanai. Tālos ceļos nepievils.

Auto indekss labvēlīgs skolotājiem un juristiem. Cilvēkam, kurš ar šo auto pārvietojas, rutīna ir sveša. Viņš ātri domā, rīkojas, strādā. Viņam viss padodas. Prot izteikt domas. Grib visu zināt, ir kritisks, asprātīgs, zinātkārs un apburošs, bet neveiksmju gadījumā ātri nokar degunu. Mīlēts un populārs, bet nav pārāk saimniecisks.

6 Skaista un jutīga mašīna. Pateicoties apburošajai ārienei un/vai salonam, un/vai šoferītim vai šoferītei, to reti aptur ceļu policisti. Jo - ko tu smukam padarīsi! Auto maigais raksturiņš ļauj iekārtoties kādam priekšā uz ceļa, un parasti neviens neprotestē. Vienmēr nogādās vadītāju un pasažierus galamērķī. Strādīga mašīnīte, tāpēc gadās bojājumi. Cik tad var vilkt! Prasa rūpes un uzmanību, katru reizi pirms tālāka ceļa jāpārbauda, lai laikus atklātu vājās vietas.

To iesaka menedžeriem un ģimenes braucieniem. Lai mājās būtu mierīga atmosfēra, ar šo auto pēc iespējas biežāk jāizbrauc visai saimei kopā, bet ne uz ilgu laiku. Auto īpašniekam viss padodas viegli, īpaši jāuzmanās naudas lietās. Patīk skaistums, jautrība, pats ir pievilcīgs cilvēks. Dažkārt mēdz būt augstprātīgs, pārāk lielu uzmanību pievērš savam izskatam. Mūsdienīgs, sabiedrisks, uzņēmīgs, taisnīgs, piemīt mākslinieciski talanti. Veiksmīgs jomās, kur daudz jārunā, jātiekas ar cilvēkiem.

7 Mierīgs, līdzsvarots auto. Iekļaujas ceļu satiksmē, neizceļas, neizrādās. Vājā vieta ir virsbūve - rūsa iemetas visdīvainākajās vietās. Mašīnu ir grūti pārdot, tā pieķeras saimniekam. Ja auto īpašnieks ir vienpatis biznesā, grib pelnīt pats un strādāt viens, tad šis ir īstais auto. Pārvietojoties ar šādu motorratu, daudz naudas nenopelnīsiet, bet arī nepazaudēsiet. Taksometra funkcijas nav piemērotas, jo nebūs daudz gribētāju kāpt mašīnā un maksāt par braucienu.

Laba mašīna nekustamā īpašuma aģentiem. Tās īpašniekam bieži mēdz būt mainīga, nestabila finanšu situācija, toties uz četriem riteņiem rodas lieliskas idejas. Vajadzētu tās īstenot. Mašīnu ar šādu indeksu izvēlas jūtīgi un žēlsirdīgi cilvēki, viņiem nepatīk strīdi un konflikti, viņi reaģē uz apkārtējo cilvēku noskaņojumu. Var būt slieksme uz azartspēlēm.

8 Ieraugot šis auto siltas jūtas neraisa. Neskati vīru no cepures! Šķietami aukstajai un čammīgajai mašīnai ir karsts motors, diemžēl tā neprot parādīt, uz ko spējīga. Uz ceļa - lielisks auto, brauc labi. Īsts pārvietošanās līdzeklis, nevis grabuļkaste. Ekspluatācijā daudz rūpju nesagādā. Ar šo spēkratu naudu var nopelnīt, strādājot jebkurā nozarē. Nauda vienmēr apgrozīsies.

Piemērots braucamais nekustamā īpašuma aģentiem, izgudrotājiem, datorspeciālistiem un autosportistiem. Ja gribēsiet to izdevīgi pārdot, veiksies ātri atrast labu pircēju.

Auto vadītājam patīk kārtība un pārticība. Viņam nekas nenāk viegli, viņš grib drošu un sakārtotu dzīvi. Pragmatisks, loģiski domājošs cilvēks, visu rūpīgi apsver, punktuāls, metodisks, ļoti strādīgs, un mērķtiecīgs - ja ko nolēmis izdarīt, tad var uzskatīt, ka mērķis jau iekarots.

9 Impulsīvs automobilis. Iekaros ceļu. Ja pārkārtojas, tad visiem pārējiem jādod ceļš. Pirmais aizbrauks krustojumā. Iekuļas avārijās, bet tās nav ar smagām sekām. Regulāri jāmaina rezerves daļas. Šoferītis bieži aizmirst mājās auto dokumentus. Policistiem šis auto ir kā medusmaize.

Autoritatīvu un ietekmīgu cilvēku braucamais. Der direktoriem, nevis direktoriņiem rīkotājiņiem, kā filmā «Ceplis» teica. Ja dodaties uz nozīmīgu tikšanos valsts iestādē, tad - ar šo auto. Ja gribat kādu pārsteigt - arī. Var pārvadāt lielas un bīstamas kravas.

Auto īpašnieks ir vīrišķīgs, ar spēcīgu gribasspēku apveltīts un tāpēc veiksmīgs cilvēks. Bieži vien pārvērtē savu fizisko un garīgo spēku, tāpēc spēkus izšķiež neracionāli. Gadās, ka attiecībās pārāk mīl sevi. Labas organizatora spējas, negrib būt padotā statusā.