Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Noskaidro, kā Rīgā jūtas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

© Rūta Kalmuka/ f64 photo agency

Cilvēkam nav vienas laimīgās zemes vai pilsētas. Par to jau runājām Neatkarīgās Rīta Avīzes iepriekšējās piektdienas numurā. Taču, ja jūsu mītnes vieta ir Rīga, tad ir vērts izlasīt žurnāla Praktiskā Astroloģija februāra numura publikāciju, Antras Gabres sarunu ar grāmatas Rīgas aura un zodiaks autoru astrologu Igoru Vasiļjevu. Saīsinātā variantā publicējam viņa versiju par to, kā Rīgā jūtas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji.

Rīga pēc Saules zīmes Igora Vasiļjeva skatījumā ir Vēzis, un te visērtāk jūtas Ūdens stihijas zīmes (Vēži, Skorpioni, Zivis), kā arī Zemes stihijas zīmes (Vērši, Jaunavas, Mežāži), bet grūtāk klājas Uguns stihijas zīmēm (Auniem, Lauvām, Strēlniekiem).

Enerģiskais Auns Rīgā saņem auksta ūdens šalti, jo pilsēta viņa temperamentam šķiet pārāk gausa. Auns kašķējas un gražojas, kaut gan Rīga šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var piedāvāt labas karjeras iespējas un risināt personīgās dzīves problēmas.

Vērsis Rīgā jūtas kā zivs ūdenī. Vērša un Vēža mijiedarbība ir labvēlīga - intereses līdzīgas. Vērsis prot veidot materiālo pamatu, un Vēzis par to priecājas, jo arī viņam atlec labums. Ja Rīgā var nopelnīt un ar iegūto naudas summu Vērsis ir apmierināts, tātad viņa vērtējumā dzīve te ir izdevusies.

Dvīņiem ir grūti īstenot savas oriģinālās idejas. Rīga bremzē Dvīņu karjeras iespējas, izjauc viņu korupcijas un blēdīšanās mēģinājumus - grāmatas autors ir skarbs. Rīga māca Dvīņus būt pacietīgiem, neatlaidīgiem un atbildīgiem par savu rīcību.

Vēzis Rīgā jūtas kā savā karaļvalstī. Rīga viņam sniedz to, kas šīs zodiaka zīmes pārstāvim patīk - rāmu, plūstošu dzīves tempu, klusus stūrīšus, kuros paslēpties (kā Vecrīga), antikvariātus, muzejus un, jā, arī politisko skatuvi.

Karalis Lauva novērtē situāciju un izmanto iespēju. Tiklīdz viņš Rīgā saož labu medījumu, tā lec. Ja vien Vēzis nav paguvis novilkt robežas un sabūvēt nožogojumus. Ja Lauva šeit nav atradis savu vietu, iedzīvojies un iestrādājies, viņš nereti aizbēg.

Jaunava Rīgā jūtas labi. Jaunava un Vēzis labprāt apmainās ar informāciju, abiem ir tīkamas sociāli politiskās spēles. Grūtos brīžos viņi viens otram palīdz, atbalsta un stutē, kā varēdami.

Svariem Rīga rada šķēršļus un problēmas. Ūdens nesaderas ar Gaisu. Tomēr Svari Rīgā var attīstīt nekustamā īpašuma biznesu. Ja viņi savu profesionālo karjeru šeit veido nopietni un atbildīgi, tad Rīga būs labvēlīga. Jo skaistāk Svari izdaiļos savu darbavietu, jo labvēlīgāk Vēzis izturēsies pret Svaru biznesu.

Skorpions Vēzi padara nemierīgu. Vēzis kļūst nervozs, jo Skorpionam tīkamākie ūdeņi ir dziļāki un straumes - mežonīgākas. Tomēr starp šīm zodiaka zīmēm notiek savstarpēja bagātināšanās. «Varbūt tāpēc mūsu pilsētā tik daudz Skorpionu sastopami starp tiem, kas aizraujas ar reliģiju, jogu, mistiku, maģiju, okultismu? Rīga Skorpioniem ļauj attīstīt talantus,» norāda Igors Vasiļjevs.

Strēlnieks Rīgā var izdzīvot, ja darbojas ar naudu vai ap naudu. Citos gadījumos pilsēta viņam sagatavo vienu pārbaudījumu pēc otra, ekspluatē Strēlnieku ar pilnu jaudu.

Mežāzis un Vēzis te pievelkas, te šķiras. Kaislīga mīla un tikpat bezgalīgs naids. Divas dienas kopā par daudz, viena - par maz. Bet sadzīvot var, ja akceptē viens otra spēcīgās puses un uzlabo vājās vietas.

Ūdensvīrs Rīgā viegli atrod darbu, veido karjeru. Te viņš jūtas labi un spēj panākt, lai Vēzis īsteno viņa plānus. Starp citu, praktiskais Vēzis ļauj humānistam un citās dimensijās planējošam Ūdensvīram sazemēties ar realitāti un tikt galā ar dzīves grūtībām.

Zivis un Vēzis sadzīvo kā cimds ar roku. Viens otru saprot, izjūt līdz molekulai. Vēzim gan nepatīk Zivju vieglprātīgā attieksme pret naudu, tāpēc Zivīm nevajag nolūkot Rīgu kā uzņēmējdarbības placdarmu.

AKTUĀLI!

Atgādinām, ka svētdien, 26. februārī, notiks Saules aptumsums, maksimuma fāze plkst. 16.53 pēc Latvijas laika.

Kaut arī mūsu zemē tas nebūs redzams, vienalga jābūt uzmanīgiem un saudzīgiem pret sevi.

Vēlams mierīgs dienas ritms, bez pārslodzes, kā arī veselīgs dzīvesveids. Var noslēgt vecas lietas, bet nebūtu vēlams risināt nopietnus jautājumus, kuriem gribētos pozitīvu attīstību.