Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Līdz 16. aprīlim daudziem būs grūtības ar naudu

© F64

Naudas un mīlestības planēta Venera šobrīd un līdz 16. aprīlim atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Kā Neatkarīgā jau rakstīja astroloģiskajā mēneša apskatā, šajā periodā gan vienā, gan otrā tēmā jābūt apdomīgiem. Ja Venera iegadījusies nelāga uzņēmuma astroloģiskajā kartē, tad arī ir lielāka iespējamība, ka finansēs var rasties problēmas. Veicām nelielu pētījumu par firmām saistībā ar retrogrādo Veneru.

Piemēri no dzīves

Taisnības labad jāteic, ka ne visiem uzņēmumiem, kuru astroloģiskajās kartēs ir retrogrāda Venera, bijušas tādas finanšu problēmas, kas noved pie maksātnespējas vai pat bankrota. Taču lielākajai daļai maksātnespējīgo vai bankrotējušo firmu astroloģiskajās kartēs Venera ir retrogrāda.

Var, protams, teikt, ka tēmai iespējams pievilkt visdažādākos piemērus, taču uzņēmumus pārbaudei mēs izvēlējāmies pēc nejaušības principa. Redakcijā apspriedām, kam bijušas problēmas, apskatījām firmu astroloģiskās kartes (uzņēmumu reģistrācijas brīdī). Un, lūk, kāda aina paveras.

Daži no uzņēmumiem aizgājuši nebūtībā, daži ar problēmām tikuši galā.

Ja atceramies ne pārāk senu pagātni, tad bija tāda firma Nelss - cienījams un populārs būvmateriālu tirgotājs. Tagad uzņēmums ir likvidēts. Gunāra Ķirsona firma Lido arī savulaik izgājusi cauri finanšu pārbaudījumiem. Nebeidzamā bankrota procedūrā esošajam uzņēmumam Liepājas metalurgs pamathoroskopa kartē ir retrogrāda Venera, tāpat arī kažokzvēru audzētavai Grobiņa, kam tika prasīta maksātnespēja un vēlāk izsludināts tiesiskās aizsardzības process (par laimi, uzņēmums problēmas pārvarēja un darbojas). Maksātnespējas process tika izsludināts arī kādreiz slavenās, bet vairs neeksistējošās Liepājas rokkafejnīcas apsaimniekotājam SIA Argolats u.c.

Apmēram divām trešdaļām no mūsu tēmas kontekstā aplūkotajām firmām pamathoroskopā Venera bija retrogrāda.

Profesionāļa ieteikumi

Kristaps Beņķis, sertificēts astrologs un biznesa numerologs, portālā astrologi.lv uzsver: «Venera ir atbildīga par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus ir pārsteidzīgi un visbiežāk kļūdaini.» Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mēbeļu, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdot. «Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus. Un nenotici vieglas naudas vilinājumiem, jo tas viss ir kā mirāža, kas paies līdz ar Veneras cilpas noslēgumu.» Viņš arī atzīmē, ka Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās jomās var nebūt veiksmīga.

Kas jāņem vērā

Izvēloties laiku uzņēmuma reģistrācijai, astrologi, vispār, ņem vērā vairākus aspektus, taču pirmām kārtām uzmanība tiek pievērsta firmas naudas plūsmai.

Ir jāizvairās no jau aprakstītajiem retrogrādās Veneras periodiem, kā arī jāskatās, lai firmas astroloģiskās kartes finanšu sektoros nav problemātisku kombināciju. Ja, piemēram, uzņēmumam būs retrogrāda Venera un naudas sektorā «negants» Saturns vai Plūtons, tad jau par visiem simts procentiem var apgalvot, ka uzņēmums diez vai izdzīvos. Naudas plūsma bremzēsies, kas ikdienas darbā var izpausties kā partneru kavētie maksājumi, iespējamas problēmas ar nodokļu nomaksu, ieguldījumi, kas neatpelnās, u.c. ķibeles.

Ja iespējams, tad vajadzētu izvairīties arī no periodiem, kad retrogrādā kustībā atrodas uzņēmējdarbības aizgādnis Jupiters. Taču ideālā varianta nav, un parasti kaut ko nākas upurēt. Tad astrologs sarunā ar uzņēmēju noskaidro, kas firmai ir un kas nav svarīgi. Taču tas nekādā gadījumā neattiecas uz naudas plūsmu.