Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 6. aprīlim

© Ilustratīva bilde

HOROSKOPI līdz 6. aprīlim

AUNS

Labs laiks profesionālajai izaugsmei un peļņai. Var rasties interesantas idejas, kuras ir vērts realizēt. Sekmīgi izveidosi izdevīgus lietišķos kontaktus vai attīstīsi biznesu. Koncentrē spēkus šīm tēmām un, ja tev ir ģimene, palūdz, lai savējie izturas saprotoši. Mājas solim atliks mazāk laika. Arī sirdslietās iespējama «bremzēšanās», nevajadzētu pieņemt būtiskus lēmumus.

VĒRSIS

Ļoti rosīgs noskaņojums - galva pilna ar dažādiem plāniem, vēlme darboties un sekmīga komunikācija ar līdzcilvēkiem. Kontakti veidosies viegli, un tu ar daudziem sapratīsies teju vai no pusvārda. Ir vērts lūkoties pēc labāka darba piedāvājuma vai pievērsties savam biznesam. Dažādas pārdomas sagādās privātā dzīve. Vajadzētu pašam tikt skaidrībā ar savām vēlmēm.

DVĪŅI

Pirmajā vietā mājas dzīve. Ģimenes cilvēkiem daudz saimniecisko darbu, taču darīsi tos labprāt, un būs prieks par paveikto. Brīvdienās palutini savējos ar gardu maltīti, apmeklē kopā kādu pasākumu, bet atvēli arī laiku vienatnei - lai nesteidzīgi sagatavotos darba nedēļai un pārdomātu svarīgāko. Brīvajiem ļaudīm nebūtu vēlams bez apdoma mesties piedzīvojumos.

VĒZIS

Iekšējās sajūtas saka, ka dzīvē kaut kas mazliet jāpamaina. Šis ir piemērots periods redzesloka paplašināšanai, jaunai informācijai, ceļojumu plānošanai un kontaktiem ar ārzemēm. Var pavērties negaidītas iespējas profesionālajā jomā vai privātajā biznesā. Brīvajā laikā apmeklē pasākumus un piedalies sabiedriskās aktivitātēs. Mājas darbiem nav tas piemērotākais laiks.

LAUVA

Esi gatavs parādīt savas spējas, talantus un platiem soļiem doties uz priekšu. Darbā iespējami jauni izaicinājumi, karjeras iespējas, veiksmīgi biznesa darījumi. Turklāt nekautrējies runāt par atalgojumu un apspriest naudas lietas. Katram darbam ir sava cena. Ja pēkšņi atklājas, ka pietrūkst kādu iemaņu, ķeries pie mācībām. Lēmumus attiecību jomā atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Veiksme, attiecības ar līdzcilvēkiem un dienu gaita lielā mērā atkarīga no emocijām. Būsi noskaņots samērā pozitīvi - jo gaisā taču virmo pavasara smaržas. Sirdī modīsies kaislības, kas silda un iedvesmo. Izbaudi tās, dodies uz randiņu, sarīko romantisku pasākumu. Tiesa, naudas lietās gan jābūt apdomīgam. Ir riski iztērēties vairāk, nekā vari atļauties. Tas attiecas arī uz ikdienas tēriņiem.

SVARI

Jāķeras pie pavasara darbiem - ģenerāltīrīšanas, mājokļa izdaiļošanas, teritorijas sakopšanas u.tml. Tava gaumes un stila sajūta lieti noderēs, darbi ies no rokas un priecēs acis. Brīvdienās vari atklāt dārza svētku sezonu, ielūdzot ciemos radus un draugus. Darbā esi precīzs, jo ir riski kļūdīties, turklāt vajadzētu ieklausīties kolēģu un līdzcilvēku viedokļos.

SKORPIONS

Dažādi ģimenes pienākumi. Iespējams, kādam no tuviniekiem nepieciešama tava palīdzība vai padoms. Brīvdienās apciemo vai ielūdz pie sevis radiniekus. Taču neaizmirstiet arī par sevi. Prieku sagādās kustīgas, sportiskas aktivitātes. Piemērots laiks, lai sāktu jau plānot atvaļinājuma ceļojumu. Attiecībās iespējamas neskaidras situācijas, kurās jāievieš skaidrība un jāizrunājas.

STRĒLNIEKS

Enerģija mutuļos un iedvesmos. Jādodas uz priekšu, jo burās pūš labvēlīgs ceļavējš un ir iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā. Enerģiska rīcība dos rezultātus - jo čaklāk darbosies, jo lielāki ienākumi. Turklāt var izdoties noslēgt vienošanās, kas dod labumu ilgtermiņā. Pozitīvas noskaņas paredzamas arī sirdslietās - emocijas un simpātijas dzirkstīs kā šampanietis.

MEŽĀZIS

Pārdomu un sevī iedziļināšanās laiks. No vienas puses, enerģija mutuļos un tu vēlēsies to likt lietā, no otras - ļoti labi jutīsies arī vienatnē, kad var mierīgi padomāt. Darbā parādīsi savas spējas visā krāšņumā. Tomēr neuzņemies uz saviem pleciem visu, bet raugies, lai ir godīga pienākumu sadale. Tā kā būsi līdz matu galiņiem darbos, tad to būs grūti savienot ar mājas pienākumiem.

ŪDENSVĪRS

Būsi ieinteresēts dažādās dzīves norisēs, taču iegūto informāciju izvērtē, jo ne viss būs patiess un derīgs. Darbā nāksies uzņemties nopietnus un atbildīgus pienākumus, taču atceries, ka sevi ir jāmīl. Ja darba ritms šķiet pārāk straujš, paņem dažas brīvdienas vai kādu darbu uz mājām. Patiesībā vislabāk jutīsies savā dzīvesvietā. Svarīgas ģimenes vērtības un savējo sajūta līdzās.

ZIVIS

Noskaņojums tāds domīgs un apcerīgs. Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo, tāpēc būtu vēlams turēties tālāk no strīdus situācijām un nīgriem ļautiņiem. Neiesaisties svešu problēmu risināšanā, ja pašam savu pienākumu dzīvē pietiek. Brīvdienās vēlams kāds izbrauciens, ekskursija vai vienkārši garāka pastaiga dabā. Daudz prieka sagādās sabiedriskas aktivitātes un tikšanās ar draugiem.