Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Noskaidro, kādu partneri tu gaidi?

© F64

2.lapa

ASC Aunā à DSC Svaros

Auns var ar pieri durvis izlauzt, sacelt traci, bet, kā pēc tam atjaunot diplomātiskās attiecības, viņam nav ne jausmas. Viņš var iekarot - attiecības, sakarus, stāvokli sabiedrībā, bet, kā to noturēt, viņam arī nav ne jausmas. Tāpēc viņu vilina Svariem piemītošā diplomātija. Tiepīgo un straujo Aunu valdzina arī Svaru sirsnība un šarms. Nevaldāmais, parupjais Auna cilvēks alkst pēc maiguma un glāstiem.

Pat ja Auns pats neapjēdz, ka šāds partneris ir tieši tas, kas vajadzīgs, viņš tomēr saprot, ka tā gluži vienkārši ir ērtāk dzīvot. Šis ir pāris, kur abi ir partneri ne seksuālā, ne uzskatu ziņā, bet tieši darbības ziņā, sadarbības jomā. Auns šajā pārī uzskatīs, ka viņš attiecībās ir atbildīgs par jaunu lietu uzsākšanu, bet partneris ir atbildīgs par to, lai to pēc tam uzturētu. Šie pāri arī labi turas kopā - viens cīnās frontes līnijā, otrs sargā aizmuguri.

Iepazīšanās var notikt saviesīgos rautos, izstādes atklāšanā, kultūras pasākumu apmeklējumu laikā. ASC Aunam svarīgs arī otra izskats un manieres.

Attiecības var graut agresivitāte, pārspīlējumi, trači. Auns uzskata, ka viņš var izpaust emocijas, kā tik vēlas, bet otrs nu būs tas, kuram viss jānogludina, arī attiecībās ar citiem. Ja Svari sadumposies un nebūs ar to mierā, būs jāšķiras. Taču, lai gan Auns traki mīl konfliktus, attiecībās nav no viendienīšiem - viņš tomēr meklē ilglaicīgu partneri un nesteidz saraut saistības, lai gan cenšas atbildību par attiecību uzturēšanu uzvelt partnerim.

ASC Vērsī à DSC Skorpionā

Auns un Svari uzreiz var iedegties kaislē un mīlā, taču var neprast saglabāt attiecības, bet ir otrādi - no sākuma šķiet, ka «nekā jau nebūs». Tomēr, iepazīstoties tuvāk, izrādās, ka viens bez otra nevar.

Abu personu tikšanās var notikt neparastos apstākļos, pat nedaudz mistiskos. Tas diez vai notiks pie radu tantes rasola galda. Toties bērēs gan var gadīties saskatīties. Iespējams, nākamais dzīvesdraugs tiks pamanīts kāda īpaša aksesuāra, īpaša apģērba vai skatiena dēļ. Arī vēlāk šim pārim diezgan labi patīk noslēpumainība, tāds kā miglas auts abiem riņķī, lietas, ko zina tikai viņi divi.

Vērsim vajag emocionālo saikni, un tādu viņš meklē viskaislīgākās zīmes skavās - Skorpionā.

Viņam vajag Skorpiona pipariņu. Praktiskais Vērsis uzskata, ka viņš ir atbildīgs par sadzīves lietu kārtošanu, par ģimenes materiālo bāzi: vīrietis vairāk pievērsīs uzmanību tieši naudas pelnīšanai, sieviete raudzīs, lai viņai saimniecībā nekā netrūktu. Toties no partnera viņš gaida emocionālo «mērci» ikdienas rutīnai. Vērsim pašam nereti grūti paust emocijas, viņš savā ziņā gaida, lai to viņa vietā izdara partneris. Tiesa, ir jābūt stipram un jāstāv ar abām kājām uz zemes. Nav jēgas arī mesties cīniņos ar Skorpionu - viņš nekad nepadodas un nav uzvarams. Vienīgais ieguvums būs sabeigti nervi. Vislabāk kopdzīve izdosies, ja partneris nebūs vienīgais dzīves piepildījums, jo tas draud ar emocionālo atkarību. Aizraujošs vaļasprieks, labi draugi un citas nodarbes, kas krāšņo dzīvi, dos tik vajadzīgo līdzsvaru.

Abas zīmes ir fiksētās, tātad var teikt - abi tomēr vēlas noturīgu partnerību, stabilu laulību. Tiesa, partneri var tikt pārbaudīti, īpaši no Skorpiona puses - sak’, cik daudz var izturēt. Arī ASC Vērsim gribas drāmu attiecībās, lai gan viņš reti to atklāti atzīst. Viņam nav nekas pretī pamēroties spēkiem emocionālajā sfērā. Vēl viens svarīgs nosacījums - seksuālā saderība. Šķiršanos uztver ļoti sāpīgi.

ASC Dvīņos à DSC Strēlniekā

Cilvēkam, kuram ASC ir Dvīņos, ir daudz paziņu, sakaru un kontaktu, tomēr viņš vēlas, ja tā var teikt, prestižu partneri - ne ārējā spožumā un arī ne tīri finansiālā plāksnē (lai gan arī tas ir svarīgi), drīzāk inteliģentu cilvēku ar plašu redzesloku, kurš ļaus dziļāk un plašāk raudzīties pasaulē. Var iemīlēties savā skolotājā, sludinātājā vai cilvēkā, kurš daudz laba darījis. Nav izslēgtas attiecības ar ārzemnieku.

Ļoti būtiska ir savstarpēja došanas un aizsardzības tēma. Tie ir cilvēki, kuri saka - es vēlos vīru/sievu, ar kuru varu justies droši, pasargāts.

Attiecībās svarīgs draudzības moments, bet sākuma stadijā liela nozīme tiek pievērsta aplidošanai, tam, kādas ir manieres, ko par šo personu un viņa izturēšanos domā apkārtējie.

Vēlāk gan pastāv iespēja, ka cits liksies interesantāks, prestižāks, gudrāks, un Dvīņi mirdzošām acīm aizcilpos sildīties nākamā partnera staros.

ASC Vēzī à DSC Mežāzī

Vēzi fascinē Mežāžu spēja stingri stāvēt uz zemes, praktiski piepildīt savus sapņus. Viņi apbrīno Mežāža metodiskumu, centību, tieksmi pēc savas vietas dzīvē, spējas novērtēt labu izglītību.

ASC Vēzī ļauj labi justies un orientēties emocionālajā sfērā, toties formālās attiecības rada grūtības. Piemēram, viņam grūti saprast kādas iestādes hierarhiju, sarežģīti aizpildīt dokumentu veidlapas, viņš vienkārši apjūk. Tāpēc viņam, protams, ir ļoti ērti, ja to visu prot partneris. Labs apliecinājums, ka cilvēks visu to labi māk, ir viņa statuss, profesionālie sasniegumi, tāpēc nav izslēgts, ka pievelk dažādi priekšnieki. Iespējams, ka partneris ir krietni vecāks. Būtiski arī, no kādas ģimenes viņš nāk. Starp citu, Mežāža tipa cilvēkiem vispār ļoti arī pašiem patīk apspriest, kādas skolas un kursus viņš beidzis, kā bīdījies pa karjeras kāpnēm, cik labi viņš pelna un tā tālāk, tāpēc Vēzim to nav grūti uzzināt.

Attiecībās Vēzītis uzņemas rūpes par pāra emocionālo dzīvi, bet no partnera gaida materiālo nodrošinājumu un rūpes par stabilu kopdzīvi.

Nav izslēgts, ka partnerus saista arī darba attiecības, piemēram, kopīga firma vai arī darbs vienā uzņēmumā. Arī iepazīšanās var notikt darbavietā vai vispār saistībā ar darba lietām, piemēram, kādā seminārā ar sadarbības uzņēmumu vai arī kādā valsts iestādē.

Ar kopdzīvi un laulībām nesteidzas, attiecības tiek pārbaudītas samērā ilgi, toties pēc tam parasti ir stabilas un ilgstošas.

Reizēm Vēzi var apbēdināt Mežāža vēsums, atturība, aizņemtība. Tomēr, ja Vēzis būs pietiekami neatlaidīgs, gudrs un diplomātisks, ar maigumu un pacietību atslēdzot Mežāža sirds bruņas, pēc pūliņiem iestāsies sapratne un saskaņa.

ASC Lauvā à DSC Ūdensvīrā

Šādu cilvēku pievelk oriģināli, daudzpusīgi partneri, intelektuāli, ar labu humora izjūtu.

Viņš pats piesaista un labprāt arī pieņem dažādus dīvaiņus, tomēr - ne nūģus. Cilvēkam jābūt dzīvīgam, pilnam ar dzīves enerģiju. Arī iepazīšanās var notikt neparastos apstākļos.

Ļoti svarīgi, lai attiecībās būtu ne tikai romantika, sadzīve un sekss, bet lai dzīvesbiedrs būtu arī draugs. Svarīgas arī kopējas intereses. Nereti var gadīties, ka draudzība pāraug mīlā, par partneri kļūst kāds no senu draugu loka, paziņa no kopīgas kompānijas, interešu grupas biedrs.

Iepazīšanās var notikt arī neparastos apstākļos. Attiecības var būt pēkšņas, straujas, citiem nesaprotamas. Var būt dīvainas kopābūšanas formas - šķiras, bet dzīvo kopā; ir attiecības, bet nedzīvo kopā; pašķiras uz dažiem mēnešiem un spontāni atkal ar jaunu kaisli saiet kopā; katram palaikam ir vēl kāds «sānu lēciens». Kopdzīves oficiāla noformēšana nav svarīga.

Pārbaudes akmens attiecībās ir Lauvas vēlme pēc asām izjūtām, negaidītām dēkām - viņš nedomā par sekām, bet no sirds bauda mirkli. Viņam arī ir daudz draugu un patīk grozīties sabiedrībā. Lauvu pašu toties var sāpināt Ūdensvīra ledainais vēsums - galu galā tas ir intelektuālisms tīrā veidā, kas reizēm robežojas ar nežēlību, kas gan nav apzināta, vienkārši - Ūdensvīrs nav emocionāls. Lauva ir arī greizsirdīgs - gan uz citiem cilvēkiem, gan citām interesēm. Šķiršanos ASC Lauva pārdzīvo ļoti smagi un ilgi, kaut ārēji to īpaši neizrāda.

Attiecības kopumā ir diezgan neprognozējamas - var sagaidīt grūtības, strīdi, krasas pārmaiņas.

Problēmas var radīt partnera un vispār attiecību idealizācija, «rozā brilles». Turklāt katrās attiecībās tas atkārtojas no jauna.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā