Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Noskaidro, kā piedzimšanas diena ietekmē cilvēka raksturu

© F64

Astroloģijā eksistē daudz dažādu virzienu, teoriju un interpretāciju. Daļa no tām – vienkārši iedvesmai un izklaidei. Šajā nedēļas nogalē piedāvājam pārskatu par nedēļas dienu saistību ar planētām un cilvēka raksturu.

Astroloģijā eksistē daudz dažādu virzienu, teoriju un interpretāciju. Daļa no tām - vienkārši iedvesmai un izklaidei. Šajā nedēļas nogalē piedāvājam pārskatu par nedēļas dienu saistību ar planētām un cilvēka raksturu.

Senie astrologi uzskatīja, ka katrai nedēļas dienai ir savs pārvaldnieks - debesu spīdeklis, kas ietekmē valdošās noskaņas un arī šajā dienā dzimušo cilvēku raksturus. Septiņas dienas - septiņi debesu spīdekļi. Tolaik vēl nebija atklātas tā dēvētās tālās planētas: Urāns, Neptūns, Plūtons (tagad pundurplanēta, kā lēma astronomi).

Jāatgādina, ka precīzu raksturojumu un cilvēka iespējas var noskaidrot tikai, izgatavojot viņa individuālo astroloģisko karti, bet šis lai kalpo izklaidei! Atbilst vai nē?

Pirmdienā, Mēness dienā, dzimušie mēdz būt sapņotāji, pēc dabas - romantiski. Viņiem ir nosliece uz strauju garastāvokļa maiņu. Tādi ļaudis smalki jūt citus un apkārt notiekošo, savukārt gribasspēks nav viņu stiprā puse. Vēlams izvēlēties profesiju, kas neprasa lielu koncentrēšanos, jo Mēness cilvēki mēdz būt izklaidīgi. Toties pirmdienā dzimušie var kļūt par lieliskiem mūziķiem, māksliniekiem, arī - reliģiskajiem kalpotājiem.

Otrdienā, Marsa dienā, dzimušajiem raksturīga mērķtiecība, bet arī nevaldāms raksturs. Raksturīgākās īpašības - taisnīgums, vīrišķība un gatavība cīnīties. Marsa dienā dzimušo neviens nenosauks par gļēvuli! Patīk arī sāncensība un risks. Šie ļaudis mēdz būt patiesi, viņi neprot izlikties un slēpt savas jūtas. Impulsīvi, bet reti iesākto noved līdz galam. Vēlas spēlēt galveno lomu.

Trešdienā, Merkura dienā, dzimušie parasti ir enerģiski un ziņkārīgi. Ar viņiem viegli atrast kopīgu valodu, jo Merkura bērni ir komunikabli, labi informēti un prot saistošā veidā izklāstīt savas domas. Raksturīgākās īpašības - veiklība, elastīgums, arī viltība. Daudzveidīgas intereses, ass, kritisks prāts. Viņi nereti kļūst par lieliskiem komersantiem, aizrautīgiem plašsaziņas līdzekļu darbiniekiem un labi darbojas arī apkalpojošā sfērā.

Ceturtdienā, Jupitera dienā, dzimušie ir līderi. Viņiem piemīt godkārība un pievilcība, viņi ir labi oratori. Svarīgas nav personīgās intereses, bet lieta, kurai viņi kalpo, tāpēc Jupitera aizbilstamie izraisa cieņu un bieži gūst panākumus. Galvenais - neaiziet pārmērībās jebkādā jomā (ieskaitot ēšanu, dzeršanu un izklaides). Var kļūt par labiem vadītājiem, juristiem, daiļrunātājiem, priesteriem.

Piektdienā, Veneras dienā, dzimušie ir estēti, skaistuma cienītāji, radošie un radītāji. Pēc dabas - jūtīgi un emocionāli: viņus viegli izsist no līdzsvara, sagrozīt tiem galvu vai noskaņot kādā virzienā. Viegli iespaidojami, ar sajūsmu ļaujas aizrautībai un nevar būt pa īstam laimīgi, ja viņiem nevelta uzmanību. Lieliskas iespējas kļūt par ģeniāliem aktieriem, talantīgiem māksliniekiem un mūziķiem.

Sestdienā, Saturna dienā, dzimušie ir vienpatņi. Pacietīgi un izlēmīgi, noslēgti. Panākumus sasniedz ar cītīgu darbu. Nekad nelūkojas atpakaļ, bet tikai uz priekšu un vienmēr sasniedz mērķi. Viņiem tīk nodrošināta dzīve un neliels tuvu cilvēku loks. Saturna cilvēki dzīvo saskaņā ar savu filozofiju, piesaistot apkārtējos ar saviem neordinārajiem uzskatiem. Var kļūt par lieliskiem filozofiem, zinātniekiem, vēsturniekiem.

Svētdienā, Saules dienā, dzimušie ir laimīgi ļaudis - viņi ir neizsīkstoša optimisma pilni, apveltīti ar labu veselību un pašvērtības apzināšanos. Pēc dabas - mierīgi, nedaudz egocentriski, drosmīgi. Patīk darīt priecīgus un laimīgus savus tuvākos. Saulainais raksturs kopš bērnības pievelk citus cilvēkus. Būs labi ārsti vai teicami darbosies mākslas jomā.

*Publikācijā izmantoti materiāli no žurnāla Praktiskā Astroloģija.