Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 27.aprīlim

© F64

HOROSKOPI 21.04.–27.04. 2017.

AUNS

Dienas steigsies vēja spārniem - daudz kontaktu ar cilvēkiem, tikšanās sarunas, pazīšanās. Var nākties pieņemt kādus lēmumus saistībā ar darbu, šajā jomā neesi pārsteidzīgs. Ja esošā situācija nav pa prātam, mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm vai apsver ideju par ģimenes biznesu. Pēc spraigiem darbiem atrodi laiku atpūtai vienatnē un sakārto domas. It īpaši saistībā ar privāto dzīvi. Pienācis laiks kaut ko mainīt un atvērt sirdi pavasarim.

VĒRSIS

Dalies pozitīvās emocijās un ieklausies intuīcijā, tā palīdzēs tikt skaidrībā dažādās situācijās. Ar savu enerģiju un optimistisko skatījumu uz dzīvi iedvesmosi līdzcilvēkus. Tevi aicinās uz pasākumiem un piedāvās iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs. Izejot sabiedrībā, iespējama tikšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk. Ja tev ir otrā pusīte, aizejiet kaut kur kopā. Jauni iespaidi vairāk satuvinās un piešķils attiecībām jaunu dzirksti.

DVĪŅI

Sabiedriski aktīvs laiks. Dodies cilvēkos, veido kontaktus un jaunas pazīšanās. Draudzīgā pasākumā var rasties noderīgi lietišķie sakari. Piemērots laiks profesionālajai izaugsmei un karjeras veidošanai. Ja strādāsi ar iedvesmu, tas tiks novērtēts materiālā izteiksmē. Vari mainīt darbu vai pievērsties privātajam biznesam. Attiecību jomā svarīga stabilitāte. Esi tolerants un uzklausi otrās pusītes viedokli.

VĒZIS

Darbs izvirzīsies priekšplānā. Būs labas idejas un enerģija tās realizēt. Tā kā esi krietns darba darītājs, vari pretendēt uz labākiem nosacījumiem. Piesakies augstākam amatam un paplašini darbošanos. Ir vērts apsvērt biznesa izveidi. Piemērot laiks finanšu darījumiem. Peļņa atkarīga no zināšanām un iepriekšējās darba pieredzes. Svarīgās lietas kontrolē un pieskati pats, bet brīvajā laikā apmeklē pasākumus vai satiecies ar draugiem.

LAUVA

Darba netrūks - būs jāpūlas un jāstrādā cītīgi, lai sasniegtu iecerēto. Pienākumi un uzdevumi var mainīties. Iespējams, tas liksies kaitinoši taču neņem visu tuvu pie sirds un neiesaisties strīdos. Tu tāpat zini, kā vērts esi, un nevienam nekas nav jāpierāda. Dienu steigā neatstāj novārtā attiecības, un atrodi laiku mīļotajam. Brīvajiem ļaudīm pavasara vēsmas sirdij liks pukstēt straujāk, dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus romantiskus piedzīvojumus.

JAUNAVA

Paveicami dažādi saimnieciskie darbi mājās - kur vien skaties, visur jāpieliek roka, lai ieviestu kārtību. Brīvdienās lielā mērā ar to arī būsi aizņemts. Vari arī risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus vai kārtot kādas darīšanas iestādēs. Privātajā dzīvē bangos kaislības. Spēcīga jūtu gamma, šarms un koķetērija. Taču uzmanies no pārsteidzības, un nemeties neapdomīgos piedzīvojumos. Diez kā viss vēl var izvērsties.

SVARI

Tev dzīvē allaž svarīga bijusi harmonijs, sadarbība un līdzsvars. Šis ir periods, kad iespējami strīdi un viedokļu atšķirības. Izvērtē situācijas ar vēsu prātu un ieklausies citu cilvēku viedokļos. Tie var izrādīties visnotaļ noderīgi. Arī attiecībās ar otru pusīti jāgādā par izpratni un saticību. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājieties abi no sirds. Brīvdienas vēlams pavadīt ar mīļiem, tuviem cilvēkiem, kas sniedz pozitīvas emocijas.

SKORPIONS

Ikdienas pienākumi prasīs savu tiesu. Sapratīsi, ka mājās nepieciešama lielā talka. Sarīko ģenerāltīrīšanu, pārkārto interjeru un noorganizē brīvdienu pasākumu radiem un draugiem. Ja laika apstākļi atļauj, tad vari atklāt ārā grila sezonu. Privātajā dzīvē kaislības sildīs sirdi, būsi noskaņots romantiskiem piedzīvojumiem. Pārsteidz mīļoto ar romantisku pasākumu divatā - ielūdz uz restorānu vai aizved brīvdienu izbraucienā.

STRĒLNIEKS

Biznesa un lietišķu noskaņu periods. Būs idejas, kā pavairot ienākumus, taču jāraugās, lai plāni balstās uz reāliem pamatiem. Nepārvērtē reālo situāciju un savas iespējas. Arī dārgus un ekskluzīvus pirkumus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Sirdslietās gaidāmi daudzkrāsaini piedzīvojumi, taču svarīgas ne tikai simpātijas, bet arī līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Izklaides un saviesīgi pasākumi nav vēlami, laiks tiks iztērēts nelietderīgi.

MEŽĀZIS

Darbā jauni plāni, bet izvērtē, kādas ir iespējas tos realizēt. Ieklausies arī citu cilvēku viedoklī, iespējams, no malas labāk redzams, kas un kā. Brīvdienās vari sarīkot mājas ballīti vai dārza svētkus mīļiem draugiem. Tāpat ir piemērots laiks nelielam izbraucienam vai ceļojumam. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas - attiecību uzlabošana vai jauna iepazīšanās. Ļaujies emocijām un izbaudi romantiku, ir tā vērts!

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās esi kopā ar ģimeni. Sarīko pusdienas radiniekiem, apmeklē kultūras pasākumu vai noorganizē kādas sportiskas aktivitātes. Tāpat vajadzētu atrast laiku tikai savai otrajai pusītei. Kopā ar mīļoto vari nodoties nesteidzīgai dzīves baudīšanai garīgā un fiziskā saskaņā. Brīvajiem cilvēkiem savukārt iespējama iepazīšanās un simpātijas kā zibens no skaidrām debesīm. Darbā pārāk neiespringsti, nav īpašu panākumu vai karjeras laiks.

ZIVIS

No tevis staros šarms, un par pielūdzēju trūkumu sūdzēties nevarēsi. Ja sirdī jūti pavasari un siltas emocijas, ļaujies tām, bet pats nesteidzini notikumus. Lai viss notiek tā, kā jānotiek. Piemērots laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un ceļojumu plānošanai. Darbā atbildīgi pienākumi, turklāt iespējas parādīt sevi no vislabākās puses. Raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, un nekautrējies runāt par adekvātu atalgojumu.