Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Lasītāji jautā, astroloģe atbild

© images.indianexpress.com

Sveicināti! Vēlos pateikt lielu paldies Jūsu žurnālam, kas iepriecina ar interesantiem rakstiem un sniedz lasītājiem atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Arī es vēlos pajautāt – vai man iespējamas veiksmīgas un paliekošas attiecības? Esmu dzimusi 1985. gadā Vērša zodiaka zīmē. Jau iepriekš paldies! Ar cieņu, Jūsu žurnāla cienītāja

Attiecību tēma Jūsu individuālajā astroloģiskajā kartē ir ļoti izteikta un tādējādi svarīga. Individuālās astroloģiskās kartes sektoros, kur skatām sirdslietas un laulības, planētas izveidojušas gan pozitīvas, gan saspringtas kombinācijas - kā dzīvē. Attiecību jomā ir iespējami pārbaudījumi, var gadīties, ka kādas no tām izjūk, ka jāiziet cauri sarežģītām situācijām. Var rasties sajūta, ka kādās attiecībās Jūs daudz no sevis atdodat, bet neko nesaņemat pretī. Tas ir kā pārbaudījums. Bet patiesībā attiecību tēmā kartē ir arī daudz kā laba. Dzīve var uzdāvāt tikšanos ar cilvēku, ar kuru varat saprasties no pusvārda, otrā pusīte var kļūt par labu draugu, stipro plecu līdzās. Taču attiecības nedrīkst ieslīgt rutīnā, svarīgi atrast kopīgas intereses un brīvo laiku pavadīt kopā, darot ko interesantu. Un vēl - attiecībās svarīgi, lai otrs cilvēks ir stabils. Tāds, uz kuru var paļauties.

*

Ar ko man nodarboties, lai būtu nauda? Ļoti daudz strādāju, bet, kā naudas trūkst, tā trūkst! Vai tiešām jābrauc, piemēram, uz Vāciju strādāt, lai varētu tikt galā ar savām problēmām! Paldies par iespēju uzdot jautājumu. Esmu dzimis 1977. gadā Vēža zodiaka zīmē.

Kārlis

Atbilstoši Jūsu astroloģiskajai kartei labāk būtu, ja Jūs strādātu nevis kā darba ņēmējs, bet varētu kaut ko vadīt. Jums ir svarīgs novērtējums un motivācija - ja ir iespējas izvirzīties, tad arī labāk veicas un tas ir pozitīvi ienākumiem. Bet vēl labāk būtu strādāt pašam savā labā, izveidojot savu biznesu. Skatoties Jūsu astroloģisko karti, nevarētu teikt, ka tajā jau pašos pamatos «iekodētas» finanšu problēmas. Nezinot konkrētāk Jūsu situāciju, nevēlos izteikt pārsteidzīgus secinājumus, taču viens no jautājumiem - kāpēc trūkst naudas? Vai tāpēc, ka nevarat nopelnīt, vai tāpēc, ka ir lieli tēriņi? Ja pirmais variants, jāpadomā par nozares maiņu. Ārzemju tēma kartē ir veiksmīga, taču nevis braukt vienkārši peļņā, bet ar izaugsmes iespējām vai veidot biznesa kontaktus.

*

Labdien, Guna! Paldies par iespēju uzdot Jums jautājumu! Vīrs deva man atļauju jautāt par mūsu attiecībām. Vīram problēmas ar alkoholu, bet es mācos garīgās zināšanas. Vai mums lemts turpmāk palikt kopā? Es esmu dzimusi 1963. gadā Zivju zodiaka zīmē, vīrs tajā pašā gadā Ūdensvīrā.

Ar cieņu,

Sanita

Astroloģiskās kartes nepasaka, vai pāris būs kopā, apprecēsies, izšķirsies, bet stāsta par to, kas šajās attiecībās ir dots. Tālākais ir pašu cilvēku rokās. Kādi lēmumi tiks pieņemti, kā pāris tiks galā krīzes situācijās, cik daudz abi gribēs piestrādāt, vai gribēs mainīties paši un kaut ko mainīt dzīvē.

Jūsu individuālajā astroloģiskajā kartē ir kombinācijas, kas norāda, ka attiecības un laulība prasa zināmu «darba» ieguldījumu, un alkohola klātbūtne mājas vidē Jums par labu nenāk. Skatoties uz Jūsu karti, vēl gribētos teikt, ka pārāk labai būt arī nav labi. Un ļoti jāraugās, lai, rūpējoties par citiem, Jūs neskādētu savām interesēm un neatdotu enerģiju tukšgaitā. Tajā pašā laikā kartes laulību sektorā ir norādes, ka ar otro pusīti varat atrast kopīgas intereses un izveidot tīkamu mājas vidi. Aplūkojot saderības karti, redzams, ka jums abiem ir dota gan mīlestība, gan dziļa emocionālā saikne un kombinācijas, pie kurām izšķirties nebūtu viegli. Un - vai tas ir risinājums. Jūsu dzīvesbiedra astroloģiskajā kartē arīdzan ir daudz pozitīvu kombināciju personības attīstībai. Es ieteiktu padomāt, vai cilvēks dzīvē dara to, kas viņam jādara, vai realizē savas spējas. Pieļauju, ka kaut kas ikdienā jāmaina.

*

Labdien! Esmu mediķis. Bet laikam jau izdedzis mediķis, nepatīk vairs sava profesija. Taču ko lai līdz pensijai iesāk, vēl ilgs laiks, jo man ir 54 gadi. Esmu sapratusi, ka šajos laikos labāk veidot kādu mazu, bet savu biznesu. Vai man izdosies? Varētu apgūt kāju pēdu kopšanu, varbūt numeroloģiju? Bet - vai nav par vēlu?

Esmu jūtīga un emocionāla, darbs ļoti atbildīgs, jāapgūst tehnoloģijas, kuras bieži niķojas. Nejūtos vairs kā farmaceits, arī daudz negāciju apkārt.

Esmu dzimusi 1963. gadā Zivju zodiaka zīmē.

Ilze

Medicīna, farmācija, veselības uzlabošana, rūpes par cilvēkiem, skaistumkopšana ir Jūsu profesionālās tēmas, t.i., nozares, kurās varat sekmīgi darboties un gūt panākumus. Ar šīm jomām saistās arī ienākumu plūsma. No abām Jūsu minētajām specialitātēm pēdu kopšana izskatās pozitīvāka. Varbūt radīsies interese vēl par kādām ar skaistumu un veselību saistītām tēmām, piemēram, aromterapiju, ārstniecības augiem, pirts zinībām u.c. Nav uzreiz jāraksta atlūgums, sāciet mācīties un pamazām veidot savu privātpraksi, tas parasti nenotiek vienā dienā. Turklāt Jūsu horoskopa karte rāda, ka ir attīstības iespējas visas dzīves garumā. Varat mainīt, sākt ko jaunu un aktīvi darboties neatkarīgi no tā, cik gadu. Ja jūtat, ka vienā nozarē esat sevi izsmēlusi, jādodas tālāk.

*

Labdien! Paldies par iespēju uzdot jautājumu. Kādas ir manas prognozes par garīgām mācībām, gaišredzību u.tml.? Pati mājas apstākļos mācos no pieejamiem materiāliem. Materiālie apstākļi nav tādi, lai meklētu garīgos skolotājus. Varbūt spēlēt loterijā? Esmu dzimusi 1963. gadā Zivju zodiaka zīmē.

Ar cieņu, Sigita

Jums ir jūtīga uztvere un spējas sajust situācijas un cilvēkus. Šie talanti ir jāliek lietā, mācoties garīgās zinības. Tas ir pozitīvi, tādējādi paplašinās redzesloks. Vispār jau šāda tipa zinības labāk būtu mācīties pie kāda pieredzējuša cilvēka. Patlaban publiskajā telpā ir daudz «murgu» par ezotērikas tēmu, un var būt grūti izvēlēties, kas graudi, kas pelavas. Runājot par materiālo momentu - mācībās, protams, jāiegulda līdzekļi, taču ne jau no loterijām! Jūsu gadījumā es ieteiktu padomāt, varbūt ir kādas iemaņas, kas ļautu pavairot ienākumus privāti.

To, vai cilvēkam piemīt gaišredzības (gaišzinības vai dzirdīguma) spējas, pēc astroloģiskās kartes precīzi nevar pateikt. Turklāt, kā zināms, tās var arī attīstīt. Bet vai vajag? Ja vajag - tad kāpēc, kādiem mērķiem? Ezotēriku pārzinoši cilvēki zinās teikt, ka tas nav nekas jauks. Patiesībā varbūt pat smaga nasta. Tāpēc ar šīm lietām iesaku būt ļoti uzmanīgai.

*

Labdien! Mēs ar vīru apmēram pirms 10 gadiem iegādājāmies neapdzīvotu māju. Vīrs paņēma kredītu remontam, bet diemžēl nauda tika iztērēta lauksaimniecības tehnikas iegādei, jo mums pieder zemnieku saimniecība. Līdz šim brīdim nevaram atjaunot šo īpašumu, jo līdzekļus visu laiku vajag saimniecībai. Kāpēc tā notiek? Vai tas īpašums ir nolādēts? Esmu dzimusi 1953. gadā Skorpionā.

Ilze

Jūsu jautājums ir komplicēts, jo būtu jāaplūko arī uzņēmuma - zemnieku saimniecības - reģistrācijas karte, kā arī vīra astroloģiskā karte, ko diemžēl nevaru izdarīt, jo vēstulē nav norādīts viņa dzimšanas pulksteņa laiks (bez tā precīzu karti izgatavot nav iespējams, jo tā ir planētu novietojums debesīs konkrētā brīdī, konkrētos ģeogrāfiskos grādos). Iespējams, viņa karte veidota tā, ka nav vēlams dzīvē uzņemties kredītsaistības. Varbūt šādas kombinācijas ir zemnieku saimniecības kartē. To bez precīziem datiem nezinu.

Aplūkojot Jūsu individuālo karti, redzams, ka tajā nav sarežģījumu ar bankām vai īpašumiem. Izvērtējot situāciju pēc sniegtajiem datiem, varu ieteikt padomāt par iespēju veikt pārkreditēšanu uz Jūsu vārda, ja tas iespējams. Un varbūt Jūs kaut kā vairāk varat iesaistīties, organizējot īpašuma sakārtošanas pasākumus, jo Jūsu karte tam ir samērā labvēlīga.

Par lāstu tēmu nebūšu kompetenta un izturos pret to diezgan skeptiski. J

*

Labdien! Vēlos uzlabot savu materiālo stāvokli. Ko es varētu iesākt, lai vairotu peļņu? Pašreiz strādāju par lietvedi, varbūt mainīt profesiju? Vai tagad ir īstais laiks profesionālām pārmaiņām? Esmu dzimusi 1978. gadā Zivju zodiaka zīmē.

Dina

Individuālajā horoskopā Jums ir labas kombinācijas uz peļņu, vienīgi jābūt ļoti apdomīgai, uzņemoties kredītsaistības. (Ja iespējams, vajadzētu no tām izvairīties.) Turklāt aktīvāka naudas plūsma ir no sava biznesa. Vispār darba tēma Jūsu kartē ir elastīga - varat būt darbinieks, vadītājs, veidot savu biznesu. Lietvedes darbs Jums ir piemērots, taču varat darboties arī citās jomās - ar īpašumiem, finansēm, apdrošināšanu, ir arī dažas radošas kombinācijas. Iespējamo profesiju spektrs ir plašs.

Jūsu individuālais cikls (līdz oktobrim) darba maiņai un ienākumu pavairošanai ir vidēji normāls, savukārt labs privātam biznesam. 2017. gada oktobrī sāksies jauns cikls, kas ilgs līdz 2018. gada oktobrim, un tas ir sekmīgs darba maiņai.