Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Rīgas atslēgu tīkotāji. Vēlme izrādīties, maz saimnieka dotumi

© F64

Sestdien dosimies pie vēlēšanu urnām, lai kādiem politiķiem uzticētu savas pilsētas vai novada saimniecību. Solījumi visdažādākie, ambīcijas arī. Pretendentiem uz Rīgas mēra krēslu it īpaši. Liela vēlme izrādīties, bet mazāk to astroloģisko kombināciju, kas norāda uz saimnieka dotumiem.

Diena kā diena

Neatkarīgajā Rīta Avīzē astroloģiskajā mēneša apskatā jau aprakstīju vēlēšanu dienas tendences. Proti, Mēness dienas fonā atrodas Svaru zodiaka zīmē, kas var radīt svārstīgumu - nelielas grūtības izlemt, par kuru sarakstu un kandidātiem balsot. Neptūna stāvoklis mazliet jauks prātus, bet vairāk tomēr ir harmonisko kombināciju. Sestdien nav pilnmēness ietekmes, kas viļņo emocijas, un nav arī tā dēvētā čika laika, kas ir tukšs un neauglīgs. Diena ne super laba, ne katastrofāli slikta.

Mazliet par prognozēm

Runājot par vēlēšanām, vienmēr rodas jautājums, kuri saraksti vai kandidāti uzvarēs. Diemžēl precīzas atbildes sniegt praktiski nav iespējams. Katrai partijai, tāpat kā cilvēkam, ir sava astroloģiskā karte, bet, startējot apvienotos sarakstos, rodas pavisam cits veidojums. Arī katram kandidātam ir sava astroloģiskā karte - savs potenciāls. Plus eksistē kampaņu organizatori, imidža veidotāji utt. Ap kandidātiem darbojas vesela komanda, kas palīdz sasniegt rezultātus.

Potenciālie Rīgas saimnieki

Aplūkojot Rīgas mēra amata kandidātu astroloģiskās kartes (šajā gadījumā tā dēvētās kosmogrammas, ko iespējams izveidot bez dzimšanas pulksteņa laika), redzams, ka spēcīgi dominē ambīcijas, bet mazāk ir to kombināciju, kas norāda uz saimnieka dotumiem.

Sniedzam nelielu ieskatu par tiem kandidātiem, kuru sarakstiem ir lielākās cerības iekļūt Rīgas domē.

***

Baiba Broka

Nacionālā apvienība (Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK)

Daudz enerģijas, bet var pietrūkt praktiskuma, jo astroloģiskajā kartē neviena planēta neatrodas Zemes stihijas zīmēs. Dažkārt grūti pieņemt autoritātes, taču var piekāpties tikai «mīļā miera labad». Mazliet saasināta sevis uztvere.

Vilnis Ķirsis

Vienotība

Lielas ambīcijas un spējas virzīties uz mērķi. Svarīgs novērtējums un godīguma princips. Dzimis starp Saules un Mēness aptumsumiem, kas uzliek pienākumu darboties sabiedrības labā. Jāuzmanās no pārsteidzības.

Armands Krauze

Zaļo un zemnieku savienība

Rosīgs prāts, plāni un idejas - bet allaž jārēķina līdzi, vai tiem ir reāls segums, vai nesanāks pārrēķināšanās.

Tajā pašā laikā dabas dots praktisks prāts un saimnieciskā domāšana. Dažkārt var kļūt piekasīgs saimnieciskos jautājumos.

Nils Ušakovs

Saskaņa/Gods kalpot Rīgai

Vēlas būt pirmajās rindās un svarīgās lietās diezgan veikli tiek vaļā no sāncenšiem. Piemīt saimnieciskā domāšana, zina, kā vairot labklājību un kā ar to rīkoties. Nepieciešama publikas uzmanība, kritiku var uztvert jūtīgi.

Mārtiņš Bondars

Latvijas Reģionu apvienība/Latvijas attīstībai

Astroloģiskajā kartē Saules aptumsuma ietekme, kas norāda - cilvēkam dzīvē jāgūst nopietnas pieredzes. Dzimšanas brīdis diezgan tuvu pilnajai Mēness fāzei - daudz emociju un arī ambīciju. Nopietna pieeja. Ja kas nebūs pa prātam, var kļūt piekasīgs.

Juta Strīķe

Jaunā konservatīvā partija

Mērķtiecīga domāšana, vēlme būt autoritātei, taču virzībā uz mērķi var pārcensties - parādīties augstprātība. Spēj izprast saimnieciskās lietas un analizēt situācijas. Dažkārt pārlieka pievēršanās detaļām var traucēt saskatīt situācijas kopumā.

Juris Jurašs

Jaunā konservatīvā partija

Ambīcijas, vēlme būt pamanāmam, izcelties. Ja saņems novērtējumu, izdarīs divreiz vairāk, savukārt kritiku var uztvert diezgan sāpīgi. Ja nepieciešams, spēj orientēties saimnieciskos jautājumos, saskatīt praktisko labumu. Var būt impulsīvs.

Jānis Bordāns

Jaunā konservatīvā partija

Cilvēks jūtīgs pret apkārtējo uzvedību, idejas emocionālas, pilnas patriotisma. Spēj orientēties saimnieciskos jautājumos, parūpēties par saimniecību un cilvēkiem, par kuriem ir atbildīgs. Rosīgs prāts, daudzveidīgas intereses.