Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jūnija ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© SCANPIX

Jūnijs saimnieciskām aktivitātēm ir pieņemams, pavasara sarežģītās kombinācijas beigušās. Labāk, protams, skatīt uzņēmuma vai cilvēka karti individuāli, tomēr kopumā planētu kombinācijas ir normālas.

Joprojām retrogrādi ir uzņēmējdarbības aizgādnis Jupiters (līdz 9. jūnijam) un Saturns (līdz 26. augustam), kurš dod stabilitāti.

Ja nepieciešams reģistrēt uzņēmumu, tad vēlams sagaidīt, kad Jupiters ieņem savu normālo stāvokli. Pretējā gadījumā allaž būs riski, ka bremzējas izaugsmes vai peļņas iespējas. Savukārt retrogrāda Saturna laikā nav diez cik labi uzsākt jauna objekta būvdarbus, ierakt pamatakmeni, sākt pārbūvi vai kapitālo remontu. Diemžēl bieži vien šie periodi iekrīt vasarā, kad rit aktīvākā celtniecības sezona. Ja kāds no iepriekš minētajiem darbiem tomēr tiek sākts nelabvēlīgā laikā, tad ļoti jāievēro tehnoloģijas, darba drošība, viss jāveic kvalitatīvi.

Svarīgos saimnieciskos pasākumus vajadzētu plānot, kad Mēness ir augošs un atrodas kādā no «saimnieciskajām» zodiaka zīmēm. Atbilstoši šim principam labākās saimniekošanas dienas ir 1., 2., 5., 6., 7. jūnijs un mēneša beigās no 24. līdz 29. datumam.

Ekrānšāviņš

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods:

no 1.06. līdz 8.06. un mēneša beigās no 24.06., kad Mēness atrodas augošā fāzē.

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.