Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 15.jūnijam

© F64

HOROSKOPI 9.–15.2017.

AUNS

Radīsies interese par mācībām un vēlme uzzināt ko jaunu. Ievāc informāciju, paplašini redzesloku vai dodies ceļojumā uz siltajām zemēm pie siltiem ūdeņiem. Ja tas šobrīd nav iespējams, tad no sirds pievērsies darbam. Ieguldītā enerģija nesīs atdevi. Brīvdienās gan velti pietiekami daudz laika sev, atpūtai, pārdomām, iekšējās pasaules sakārtošanai vai meditācijām.

VĒRSIS

Diezgan svarīgas būs attiecības ar ģimeni. Daudz laika pavadīsi mājās, rūpējoties par saimniecību un komunicējot ar radiniekiem. Var veikt kādus pārkārtojumus, iegādāties sadzīves tehniku vai pārkārtot un izdaiļot interjeru. Privātajā dzīvē svarīga spēja strīdīgos jautājumos panākt kompromisu. Ar naudu rīkojies apdomīgi un meklē jaunas peļņas iespējas.

DVĪŅI

Būsi pilns enerģijas. Prāts darbosies kā bulta, un tu skaidri saskatīsi mērķi un ceļus, kā uz to virzīties. Ieplāno darbus, kas patiešām ir svarīgi. Brīvajos brīžos labprāt gremdēsies pārdomās par dzīvi, iedziļināsies notikumu būtībā un analizēsi cilvēku rīcības motīvus. Tādējādi radīsies noderīgas atziņas un vērtīgi secinājumi. Privātajā dzīvē patīkami brīži kopā ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS

Darbā daudz pienākumu, mainīgas situācijas, taču ir labas iespējas izcelties. Velti spēkus karjeras veidošanai un mērķē augstāk. Pienācis laiks iesaistīties jaunos, ienesīgos projektos. Sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus un darīšanas iestādēs. Savu tiesu uzmanības prasīs mājas dzīve. Varbūt kādam no radiniekiem nepieciešams padoms. Mājās nav vēlams sākt remontdarbus.

LAUVA

Svarīgās lietās nepaļaujies uz citu solījumiem, bet turi grožus savās rokās. Jaunas pazīšanās un lietišķos kontaktus veido piesardzīgi. Vairāk vajadzētu pievērsties privātajai dzīvei. Ir piemērots laiks, lai sakārtotu attiecību jomu, tajā svarīga stabilitāte. Brīvajiem ļaudīm īstais brīdis, lai domātu par laulības noslēgšanu. Brīvdienās prieku sagādās tikšanās ar draugiem.

JAUNAVA

Vari risināt nekustamā īpašuma jautājumus un brīvdienās noorganizēt pasākumu radiem. Viss, kas saistās ar mājām, liksies svarīgi - gribēsi «turēt roku uz pulsa», izrīkot, mainīt ierasto dienu ritmu. Ja attiecībās ar mīļoto kaut kas nav pa prātam, no sirds izrunājies. Darbā iespējamas pārmaiņas un jauni uzdevumi. Nepieņem sasteigtus lēmumus un piedāvājumus izvērtē rūpīgi.

SVARI

Darbs prasīs iedvesmu, var rasties neskaidras un stresa pilnas situācijas. Strādā rūpīgi, lai izvairītos no kļūmēm, un neņem visu tuvu pie sirds. Brīvajā laikā enerģiski pievērsīsies mājas dzīvei un vēlēsies tajā ieviest reformas. Dari to pamazām, iepriekš apspriežoties ar ģimeni. Īpaši vajadzētu respektēt bērnu intereses. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās.

SKORPIONS

Paveic ikdienas pienākumus, bet jaunus plānus atliec uz vēlāku laiku. Turklāt raugies, lai darbā tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, jo finanšu lietās iespējama «bremzēšanās». Nav labs laiks lieliem ieguldījumiem, kā arī sarunām bankās vai iestādēs. Ja kaut kas tāds ir paredzēts, rūpīgi jāsagatavojas. Attiecībās mīļums un sirds siltums, brīvo laiku pavadi kopā ar savu otro pusīti.

STRĒLNIEKS

Ievēro veselīgu dzīvesveidu, atpūties un mīli sevi. Jāsargās no stresa un pārslodzes. Nesteidzini notikumus un brīvajā laikā dari to, kas vairo optimismu. Var rasties labas iespējas nopelnīt, tomēr esi uzmanīgs, ja darīšana ir ar lielām naudas summām. Svarīga būs arī attiecību tēma. Izdomā, kā iepriecināt mīļoto cilvēku - sarīko romantisku pasākumu vai pārsteidz ar jauku dāvaniņu.

MEŽĀZIS

Ar čaklumu un novatorisku pieeju ir iespēja izcelties darbā. Ja nepieciešams papildināt profesionālās iemaņas, piesakies kursos vai dalies pieredzē ar vecākiem kolēģiem. Jaunas zināšanas palīdzēs sasniegt iecerēto. Samērā veiksmīgs periods ienākumu pavairošanai. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt mājas saimniecībā vai palutināt sevi ar kādu jauku pirkumu - «priekš sirds».

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā svarīgas būs darba un attiecību tēmas. Sirdslietās paredzami patīkami notikumi un siltas emocijas. Izrādi simpātijas, ļauj noprast, ko jūti, bet, ja kaut kas nav pa prātam, noteikti izrunājies. Viegli veidosi kontaktus un iegūsi jaunus paziņas vai biznesa partnerus. Tajā pašā laikā jāraugās, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, un jāseko līdzi naudas lietām.

ZIVIS

Panākumi nedosies rokās viegli - būs jāiegulda darbs un zināšanas. Savukārt ienākumi atkarīgi no tā, kā mācēsi sevi pasniegt un kā saplānosi darbus. Dienu straujajā ritmā neatstāj novārtā mājas dzīvi un iedziļinies tajā, kas svarīgs citiem ģimenes locekļiem. Brīvdienās esi kopā ar saviem mīļajiem - sarīko ģimenes pusdienas vai uzaicini radus uz kādu kultūras pasākumu.