Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Uzzini, ko tev zvaigznes sola jūnijā

© http://images.medicaldaily.com

Jūnija horoskopi

AUNS

Spēks ir ģimenē. Novērtēsi to, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties, kas tevi saprot un atbalsta. Paveiciet kopā mājas darbus un kopā atpūtieties. Īstais laiks plānot vasaras ceļojumu - vēlams ar izzinošu programmu. Darbā pārāk nepārpūlies, atdeve būs maza. Ja nāk jauns karjeras piedāvājums, izturies vērtējoši, var būt kādi zemūdens akmeņi.

VĒRSIS

Daudz ideju un vēlme pēc pārmaiņām, ar oriģinālām domām un iecerēm pārsteigsi sadarbības partnerus un tuviniekus. Pirms kaut ko realizēt, apspriedies ar citiem un respektē atšķirīgus viedokļus. Īpaši uzmanīgam jābūt visā, kas saistās ar finansēm. Nevajadzētu aizdot, aizņemties un kārtot būtiskas darīšanas bankās. Brīvajā laikā vēlams iziet cilvēkos, apmeklēt kultūras pasākumus.

DVĪŅI

Aktīvs peļņas laiks. Iesaisties jaunos projektos, meklē plašākas iespējas un rīkojies enerģiski. Vienīgi jābūt uzmanīgam ar «papīriem» - noformē visu juridiski pareizi, pārlasi dokumentus un līgumus. It īpaši to, kas rakstīts maziem burtiņiem. Svarīga loma būs arī attiecību tēmai. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, pāriem iespējas kopā būšanu padarīt mīļāku un sirsnīgāku.

VĒZIS

Iespējas sasniegt sen izlolotus mērķus, parādīt savus spēkus un varēšanu, attīstīties kā personībai un platiem soļiem doties uz priekšu. Nešaubies un nebīsties - tev viss izdosies! Mājās daudz saimniecisko pienākumu un darīšanas ar radiniekiem. Līgo svētkos klāj baltu galdautu un aicini kopā savējos un. Tikšanās ar tuviem un mīļiem cilvēkiem dos daudz pozitīvu emociju.

LAUVA

Darbā mainīgas situācijas, ko grūti ietekmēt. Tāpēc dienas ritēs saspringtā un lietišķā gaisotnē. Vislabāk tu jutīsies, pārnākot mājās, ierastā, mierīgā atmosfērā. Sajutīsi no ģimenes atbalstu un uzmundrinājumu. Atvēli kādu laiku arī vienatnei, lai mierīgi atpūstos un sakārtotu domas. Nonāksi pie viedām atziņām. Turies tālāk no situācijām, kad citi skaidro savas attiecības.

JAUNAVA

Aktīva mājas dzīve. Labprāt rūpēsies par ģimenes locekļiem un dosi noderīgus padomus. Iespējams, nāksies uzņemt mīļus ciemiņus. Ja rodas pārdomas par privāto dzīvi un vēlme kaut ko mainīt, izdari visu, kas atkarīgs no tevis. Neiesaisties strīdos, bet uzklausi otrās pusītes viedokli un vēlmes. Brīvajā laikā derētu pievērsties veselības uzlabošanas un stiprināšanas pasākumiem.

SVARI

Emocijām un sajūtām bagāts laiks. Ieklausies intuīcijā, bet respektē arī citu cilvēku domas, citādi iespējama pārrēķināšanas. Neplāno mājās būtiskus pārkārtojumus, remontdarbus vai lielus, ekskluzīvus pirkumus. Apdari ikdienas soli un pavadi vairāk laika kopā ar savējiem - sarunās un vasarīgās izklaidēs. Īpaši svarīgi būt kopā un runāties ar bērniem vai mazbērniem.

SKORPIONS

Vari sākt domāt par vasaras atpūtu un atvaļinājumu. Būtu labi ieplānot ceļojumu uz kādu tālāku zemi - kūrortu pie ūdeņiem. Šomēnes vairāk būsi noskaņots uz atpūtu un izklaidēm, tāpēc mājas darbi nebūs pirmajā vietā. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt burvīgus, romantiskus piedzīvojumus. Bet, ja esi ar kādu kopā, izdomā kādu mīļu pasākumu jums diviem vien.

STRĒLNIEKS

Ļoti enerģiska rosība mājās. Vari veikt pārkārtojumus, uzlabot interjeru, kaut ko saremontēt un sakārtot. Ģimenes un sadzīves vajadzībām aizies arī lielākā daļa ienākumu. Nevajadzētu gan ņemt kredītu vai iegādāties dārgas lietas līzingā. Tāpat arī nekārto darījumus ar draugiem. Brīvo laiku gan varat pavadīt kopā. Līgošana kopā ar saviem cilvēkiem sagādās daudz prieka.

MEŽĀZIS

Mēģini iekārtoties tā, lai apkārt pēc iespējas mierīgāka atmosfēra. Ir šis un tas pārdomājams gan par dzīvi, gan attiecību jomu. Nevajadzētu skaļas izklaides, brīvajā laikā labāk ar savējiem aizbraukt pie dabas, būt kopā ar mīļoto cilvēku, no sirds izrunāties. Darbā vai biznesā iespējas parādīt savas spējas un izvirzīties, tomēr jauni piedāvājumi rūpīgi jāizvērtē.

ŪDENSVĪRS

Prāts atvērts jaunām zināšanām, un var rasties interese par ezotēriskām un netradicionālām tēmām. Tajās atradīsi noderīgus domu graudus un jaunas atziņas. Darbs prasīs enerģiju, bet tu arīdzan daudz paveiksi. Sekmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai un pozitīvām pārmaiņām. Brīvo laiku labprāt pavadīsi kopā ar savējiem. Līgo svētkos vari doties izbraucienā.

ZIVIS

Īstais laiks, lai sakārtotu mājas saimniecību, rosītos dārzā un izmēģinātu jaunas kulinārijas receptes. Ja gatavo gardu maltīti, neaizmirsti ielūgt ciemos arī draugus. Pulcēsi ap sevi ģimeni un labus cilvēkus, laiks tiks saturīgi pavadīts. Līgošanu vari organizēt kuplākā pulkā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kam seko aizrautīgs un tālejošs turpinājums.