Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 29.jūnijam

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

HOROSKOPI 16.–29.06.2017.

AUNS

Piemērots periods karjeras veidošanai un panākumiem. Radošas idejas, oriģināla pieeja un mērķtiecība būs tavi trumpji. Palīdzēs arī intuīcija - ātri orientēsies cilvēkos un situācijās. Vari kārtot darīšanas iestādēs, tikties ar darījumu partneriem. Līgo svētkos gan labi jāatpūšas un jāballējas. Jāņuguns gaismās sirdī var iekrist romantiska dzirksts. Pēc svētkiem atkal spraigi jāstrādā.

VĒRSIS

Laiks ballītēm, izklaidēm, izbraucieniem! Sabiedriski aktīvas un piepildītas dienas. Vari satikties ar cilvēkiem, apmainīties ar informāciju, doties komandējumā vai izzinošā ekskursijā. Būsi pievilcīgs un šarmants, kas palīdzēs darījumos un var nest arī pārmaiņas privātajā dzīvē. Varbūt Līgo svētku laikā satiksi savu simpātiju vai arī attiecības ar otro pusīti kļūs ciešākas.

DVĪŅI

Atskārtīsi, ka iekrājušies dažādi darbi mājas saimniecībā. Pirms svētkiem jāsakopj telpas un dārzs, lai jāņubērni neaplīgo. Nežēlo līdzekļus svētku galdam vai vasarīgam piknikam. Darba nedēļās pirms un pēc svētkiem kārtīgi jāstrādā. Ir labs laiks, lai pavairotu ienākumus un iesaistītos jaunos projektos. Savu tiesu uzmanības prasīs arī attiecību tēma. Jāgādā par savstarpējo sapratni.

VĒZIS

Esi gatavs kārtīgam dzīves «uzrāvienam» - enerģija mutuļos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt. Dodies uz priekšu, veiksme ir ar tevi. Tiesa, darbā vai biznesā iespējamas mainīgas situācijas un negaidīti pavērsieni. Nesatraucies, tu ar tām tiksi galā. Mājās nevajadzētu sākt remontu vai pārkārtojumus. Līgo svētkos dodies ciemos pie draugiem vai izbraucienā pie dabas.

LAUVA

Vasarīgos priekus patlaban diez vai izdosies pilnībā izbaudīt, jo darbā vai biznesā gūzma dažādu pienākumu. Ja kaut kas nav pa prātam, noskaiti līdz desmit un necīnies ar tiem, kam lielāka teikšana. Tā tikai iztērēsi spēkus un radīsi spriedzi. Līgo svētkos gan centies darba lietas atlikt malā un mazliet atpūsties. Nav vēlamas skaļas izklaides, labāk klusi, mierīgi, savējo lokā.

JAUNAVA

Esi precīzs naudas lietās, jo var rasties problēmas vai neskaidrības. Visas norunas jānoformē juridiski korekti. Solījumi finanšu jomā var izrādīties lielāki, nekā vēlme tos izpildīt. Ar Līgo svētku tēriņiem nevajag pārspīlēt. Uzaicini pašus tuvākos, bet pēc tam dodieties kopā uz pasākumu. Brīvajiem ļaudīm ar papardes zieda meklēšanu jābūt apdomīgiem.

SVARI

Var nākties kārtot darīšanas iestādēs un risināt lietišķas sarunas, taču pūles nebūs veltas, jo pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Turklāt tādējādi tu parādīsi savas spējas, un tas nākotnē noderēs karjeras veidošanā. Vienīgi - nedrīkst sākt uzskatīt, ka esi visgudrākais un tavs viedoklis ir vienīgais pareizais. Svētku laikā mierīgi atpūties, skaļas aktivitātes nav vēlamas.

SKORPIONS

Ja esi čakli un uzcītīgi strādājis, tad ir pienācis laiks paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā. Vislabāk atpūtīsies pie dabas vai saulainā kūrortā pie ūdeņiem. Ja Līgo svētkus svinēsi tepat, tad prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums un tikšanās ar draugiem. Sirdi sildīs romantiskas noskaņas un vēlme pēc piedzīvojumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt jauku cilvēku.

STRĒLNIEKS

Piemērots periods mājas darbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem. Sekmīgi risināsi nopietnas, lietišķas sarunas, arī finanšu jautājumi sekmēsies. Līgo svētkus labāk nosvinēt kopā ar savējiem, nelielā radu un draugu lokā. Skaļas saviesīgās aktivitātes diez vai dos gandarījumu. Ja attiecību jomā rodas problēmas, risini tās ar savu otro pusīti un neapspried ar citiem.

MEŽĀZIS

Visi apkārt dzīvos svētku noskaņās, bet tavas domas kavēsies pie darba. Tik daudz jāpaspēj izdarīt! Iespējams, tam nāksies veltīt arī kādu no svētku dienām. Arī pēc svētkiem darāmā netrūks. Attiecībās pārdomu un pārmaiņu laiks. Gribēsi iedziļināties, analizēt un, iespējams, kaut ko mainīt. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kam seko tālejošs turpinājums.

ŪDENSVĪRS

Darbā neskaitāmi pienākumi, taču īpaši panākumi nav gaidāmi. Padari to, kas nepieciešams, bet papildu pienākumus neuzņemies. Labāk velti vairāk laika sev - atpūties un apdomā nākotnes plānus. Svētku laikā dodies jaukā kompānijā kaut kur pie dabas. Svarīga būs attiecību joma. Izturies pret to nopietni un novērtē, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

ZIVIS

Vislabāk būtu doties atvaļinājumā un mierīgi pavadīt laiku kādā tālā zemē, kur neesi visiem sasniedzams. Ja tas nav iespējams, tad rēķinies, ka arī Jāņos domas kavēsies pie darba un būs jāķeras pie atbildīgiem pienākumiem. Dažādi piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās, pāriem attiecību uzlabošanās ar jaunu dzirksti