Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOGA IETEIKUMI, kā pavadīt Līgo vakaru un Jāņus

© F64

Arī šogad visā Latvijā līgotājiem, protams, tiek piedāvāta ļoti plaša svētku programma – koncerti, brīvdabas izrādes, zaļumballes u.c. aizraujoši pasākumi. Tajā pašā laikā daudz pozitīvu emociju iespējams gūt, svinot svētkus radinieku un tuvu cilvēku lokā. Kopējās Jāņu noskaņas – tādas ģimeniskas.

Zāļu laiks vairākas dienas

Saulgriežu laiks, protams, nav iedomājams bez jāņuzālēm un arīdzan bez ārstniecības augu ievākšanas. Tradicionāli kā vislabākais brīdis tam tiek minēta Saulgriežu diena (šogad 21. jūnijs), bet arī tālākajās dienās vēl nekas nav nokavēts. Patiesībā ārstnieciskām vajadzībām šogad augus var vākt visas svētku dienas, un, sākot no 24. jūnija, tie pat būs enerģētiski spēcīgāki, jo Līgo naktī Mēness pāriet augošā fāzē un šādā laikā lasītiem augiem ir vairāk dziedinošā spēka. Turklāt Mēness tad atradīsies gādīgajā, dabu mīlošajā Vēža zodiaka zīmē, kas ir vēl viens pluss, lai sarūpētu ārstnieciskas tējas rudens un ziemas sezonām.

Svinam mīļi, ar savējiem

Katram mums ir sava individuālā astroloģiskā karte un savas sajūtas, tomēr liela nozīme ir tam, kurā zodiaka zīmē kādā konkrētā brīdī atrodas Mēness. Tas ietekmē kopējās dienas tendences un noskaņas.

Visu svētku laiku kopīgo astroloģisko dienu fonu spēcīgi ietekmēs Vēža zodiaka zīme, kas tendēta uz savējo apvienošanu, aizsargāšanu un apmīļošanu. Tā visā zodiakā ir ģimeniskākā zīme, kas saistās ar mātes tēlu, savu sakņu apzināšanos, Dzimtenes mīlestību.

Pašā Līgo dienā Mēness gan vēl atradīsies Dvīņu zīmē, kam raksturīga viegla komunikācija un gaisīgs flirts, šajā laikā runāto neuztveriet pārāk nopietni. Tā ir arī 29. Mēness diena, kuras daba tāda neganta - var vilkt uz strīdiem, negācijām. Taču jau naktī jeb, precīzāk, 24. jūnija agrā rītā, pēc pulksten pieciem, Dvīņu zīmi nomainīs Vēzis, Mēness sāks augt un arī 29. Mēness diena būs pagājusi. Ja nu kādam liekas, ka vakars nav uz īstā viļņa, tad pret rītu būs labāk.

Taču nebūtu gan vēlams ļaut vaļu emocijām, daudz lietot alkoholu, bet, ja nu tas ticis darīts, tad kunga dūšā nemēģiniet skaidrot attiecības - vienalga vai uz pozitīvas vai negatīvas nots. Mēness Vēzī dienas fonu dara ļoti emocionālu, pat pārlieku.

Kā ar papardēm?

Cilvēkiem atsevišķos periodos ir dažādas dzīves prioritātes, un nebūt nav tā, ka Līgo svētkos visiem domas vien pie sirdslietām un papardēm. Taču, ja esat uz romantiskā viļņa, tad atkal mazliet jāatgriežas pie Mēness stāvokļa. Kā jau minēju, pašā Līgo vakarā saskarsme viegla, var būt flirts, kas neko nenozīmē, taču, līdz ar Mēness pāriešanu Vēzī, emocijas kļūs spēcīgākas. Ja šajā laikā sirdī iekrīt kāda dzirkstelīte, tad sajūtas būs ļoti saviļņojošas. Taču jāatceras - kas par daudz, tas par skādi.

Pāriem derētu likt aiz auss, ka līdz ar spēcīgo Vēža zīmes ietekmi (tajā atradīsies ne tikai emociju aizbildnis Mēness, bet arī Saule un prāta planēta Merkurs) šis laiks ir patiesi auglīgs un piemērots, lai pasaulei sevi pieteiktu jauna dzīvība.

Tā kā bērniņa iznēsāšanas periods var svārstīties starp 37 nedēļām un 42 nedēļām un katrs gadījums būs individuāls, Jāņu laikā ieņemtie mazuļi pēc tā dēvētās Saules zīmes būs Zivis vai Auni - radoši romantiķi vai enerģiski līderi. (Cilvēci 12 daļās atbilstoši zodiaka zīmēm mēs nevaram dalīt (analizējot karti, tiek ņemti vērā ļoti daudzi faktori), tomēr šīs zīmes ietekme cilvēka raksturā ir jūtama.)

Ievēro!

Kopumā Jāņu dienu astroloģiskais fons ir vairāk pozitīvs. Vienīgi - nevajadzētu pārlieku mieloties un alu arī ar mēru, lai vēlāk vēders neprotestē. Spriedzes kombinācijās atrodas planēta Jupiters, kas var saasināt reliģiskus un filozofisku pasaules uzskatu jautājumus. Pie svētku galda par tiem labāk nestrīdēties.

Un - Līgo vakarā ar uguni uzmanīgi, jo statistika rāda, ka 29. Mēness dienā tā var būt diezgan neganta.