Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 27.jūlijam

© F64

HOROSKOPI 21.–27.07. 2017.

AUNS

Viegli veidosi kontaktus, un ir iespējas iegūt jaunus paziņas gan lietišķā, gan privātā jomā. Galvā daudz ideju, bet ieklausies arī citu viedoklī, kaut arī liekas, ka pats visu zini labāk. Privātajā dzīvē var būt aizraujoši piedzīvojumi, iepazīšanās un kaislības. Dodies uz randiņu un izbaudi skaistos mirkļus. Labs laiks tālākam ceļojumam, taču maršruts rūpīgi jāsaplāno un viesnīca jārezervē laikus.

VĒRSIS

Piemērots laiks atvaļinājuma izbraucienam ar vērtīgu kultūras programmu. Ja tas nav iespējams, tad galvenais - nepārstrādājies, nesatraucies par niekiem un velti pienācīgi daudz laika sev, lai atpūstos un sakārtotu domas. Vari ieplānot arī saimnieciskus darbus mājās, pārkārtot interjeru, bet izdevumos esi apdomīgs. Brīvo laiku pavadi ar mīļoto, būs interesantas un saturīgas sarunas.

DVĪŅI

Darbā ies diezgan nemierīgi, jo var mainīties pienākumi un uzdevumi. Jūtīgi dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm. Varbūt pat pārāk daudz. Vajadzētu no visa tā mazliet distancēties. Neej par šķīrēju, kur citi skaidro savas attiecības, un neiesaisties intrigās. Vēlme apgūt ko jaunu, redzēt citas zemes un paplašināt redzesloku. Privātajā dzīvē jāgādā par sapratni un saticību.

VĒZIS

Būsi noskaņots mājās kaut ko mainīt. Par saviem plāniem apspriedies ar pārējiem ģimenes locekļiem. Brīvdienās sarīko nelielus svētkus ģimenei un tuviem draugiem. Vēlams ievērot veselīgu dzīvesveidu un izplānot vasaras sezonai atbilstošu ēdienkarti. Organisma stiprināšanai vēlamas peldes un pirts procedūras. Sirdī klusas un dziļas pārdomas par privāto dzīvi.

LAUVA

Ja meklē jaunu, labāk atalgotu darbu, norādi CV visas savas prasmes, centies izvirzīties un pakāpties solīti augstāk pa karjeras kāpnēm. Tomēr saudzē enerģiju un iesaisties lietās, kam ir saskatāms rezultāts. Pēc neauglīga darba radīsies nogurums un tukšuma sajūta. Brīvdienās palutini savējos ar dāvaniņām vai aizved uz pasākumu. Ja šobrīd esi viens, saposies un izej sabiedrībā.

JAUNAVA

Daudz ģimenes pienākumu. Vari sākt remontu, pārbūvi un risināt ar dzimtas īpašumiem saistītus jautājumus. Taču nevajadzētu ieplānot līzinga pirkumu vai ņemt kredītu. Attiecību jomā var nākt kādas pārmaiņas, un patiesībā šis ir arī piemērots laiks, lai kaut ko sakārtotu un uzlabotu. Ja kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no neapdomības un sirdslietu avantūrām.

SVARI

Diezgan labi orientēsieties norisēs un cilvēku nodomos, taču sargieties no stresa situācijām, kas var pabojāt garastāvokli. Tāpat arī turieties tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas nāk ar negatīvismu.

Jāparūpējas par mīļajiem mājiniekiem. It īpaši svarīgi uzklausīt savu atvasīšu vēlmes un vajadzības. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm. Vari doties ar mīļoto tālākā ceļojumā.

SKORPIONS

Var rasties papildu iespējas nopelnīt, bet jābūt apdomīgam ar finanšu saistībām. Brīvdienas pavadi kopā ar draugiem, bet neiesaisties pārāk bohēmiskās izklaidēs. Tāpat arī jābūt apdomīgam tēriņos saistībā ar izklaidēm. Sirdī mīlestība un siltas emocijas. No attiecībām gūsi daudz prieka, kas iedvesmos lieliem darbiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar turpinājumu.

STRĒLNIEKS

Būsi līdz matu galiņiem darba pienākumos. Pievērsies tiem ar sirdi un dvēseli, liec lietā savas lieliskās prāta spējas, un tas vedīs tuvāk panākumiem. Var rasties jauni izaicinājumi karjeras jomā, taču svarīgās lietās paļaujies tikai uz sevi. Brīvdienās sarīko dārza svētkus ar kokteiļiem un oriģināliem atspirdzinājumiem. Vasaras vakari radošās un intelektuālās sarunās sirsnīgā gaisotnē nebūs velti pavadīti.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu darbā, kas prasīs enerģiju un koncentrēšanos. Tāpat arī mājās darāmā netrūks, gribēsi veikt kādus pārkārtojumus un uzlabojumus. Pēc saspringtās nedēļas brīvdienās dodies izklaidēs, satiecies ar draugiem vai apmeklē kultūras pasākumus. Privātajā dzīvē nepieciešama nopietna pieeja, nostiprini attiecības, esot pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto un no sirds izrunājoties.

ŪDENSVĪRS

Būs daudz pienākumu mājās. Rūpējoties par tuviniekiem, neesi pārāk ziņkārīgs un uzstājīgs. Kāds no viņiem var to uzskatīt par iejaukšanos privātajā dzīvē. Darbā pārāk nopūlēties nav vērts, vasaras atvaļinājumu laikā lietas uz priekšu nevirzīsies. Labāk pašam paņemt brīvu un doties ceļojumā. Attiecību jomā var nākties risināt kādus jautājumus, bet neapspried problēmas ar cilvēkiem no malas.

ZIVIS

Čaklie darbi tiks atalgoti. Iespējami papildu ienākumi vai ienesīgi darījumi. Ja strādā algotu darbu, ir vērts ļaut priekšniekiem saprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Atjauno garderobi, nopērc jaunas rotas un palutini sevi ar patīkamu ķermeņa kopšanas procedūru. Ja nepieciešams, ieplāno lielāku pirkumu mājām. Attiecību jomā neliels pārdomu laiks. Jātiek skaidrībā, ko pats vēlies un sagaidi.