Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iz­rē­ķi­ni pats! Dzī­vok­ļa nu­murs un at­mo­sfē­ra mā­jok­lī

© F64

2.lapa

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 3

Dzī­vok­lis at­ro­das Mar­sa ie­tek­mē, pa­mo­di­not cil­vē­kā ak­ti­vi­tā­ti un iz­rau­jot vi­ņu no ap­ce­rī­ga stā­vok­ļa. Šeit dzī­vo­jot, lē­mu­mi jā­pie­ņem zi­be­nī­gi, ci­tā­di kāds to iz­da­rīs jū­su vie­tā. Lai­ku pa lai­kam var šķist, ka esat ugun­sdzē­sējs vai glāb­ša­nas die­nes­ta dar­bi­nieks, vai vis­maz at­slēdz­nieks, jo no jums tiek gai­dīts, ka pa­lī­dzē­siet, no­kār­to­siet, no­or­ga­ni­zē­siet, ātr­i at­ri­si­nā­siet si­tu­āci­ju un no­vēr­sī­siet ķi­be­les. Kat­rā zi­ņā ne­vie­nam ne­cel­sies mē­le jums pār­mest, ka bez­rū­pī­gi sē­žat un ne­ko ne­da­rāt. Ja dzī­vē ie­ga­dī­sies kāds rā­māks pe­ri­ods, tad ne­būs il­gi jā­gai­da un vai nu ūdens­vads plī­sīs, vai nāk­sies stei­dza­mi pirkt lie­lā­ku mē­be­li.

Vi­su lai­ku ur­dīs iek­šējs dī­dek­lis da­rīt un rī­ko­ties. Ne­va­jag jau ļau­ties slin­ku­mam un lais­ku­mam, jo tad kā­da kai­te būs klāt kā likts. Tā­dā vei­dā ne­iz­man­to­tā ener­ģi­ja at­gā­di­nās par se­vi.

Ša­jā māj­vie­tā var gri­bē­ties māk­slī­gi iz­rai­sīt kon­flik­tus. La­bāk to ap­zi­nā­ties un se­vi pie­brem­zēt.

Dzī­vok­lī ie­de­ras vi­si sar­ka­nās krā­sas to­ņi. Īpa­ši ēr­ta vie­ti­ņa šķi­tīs (at­vai­no­jiet!) tu­ale­te un ko­ri­dors. Ja gri­bas iz­vai­rī­ties no strī­diem un kon­flik­tiem, tad pa­tvē­rums jā­mek­lē tu­ale­tē.

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 4

Dzī­vok­lis at­ro­das Mer­ku­ra ie­tek­mē. Pla­nē­tas sim­bols ir kon­tak­ti, tā­pēc la­bi vei­cas tiem, kam lo­ka­na mē­le. Dzī­vok­ļa fons ir lab­vē­līgs do­mā­tā­jiem, cil­vē­kiem, ku­ri «dar­bi­na» prā­tu, šeit past­āvī­gi ska­nēs tele­fons vai kāds ru­nās pa to. Ne­re­ti var pār­ņemt sa­jū­ta, ka esat dis­pe­čers vai iz­zi­ņu die­nes­ta dar­bi­nieks, kurš ne­mi­tī­gi kār­to lie­tas pa tāl­ru­ni. Mā­jok­lī īpa­ši tiks dar­bi­nā­tas vi­sas tās ie­kār­tas un priekš­me­ti, kas sais­tī­ti ar in­for­mā­ci­jas ie­gu­vi.

Dzī­vok­ļa ie­mīt­nie­kus var pār­ņemt spē­ja ide­ja do­ties past­ai­gās vai ce­ļo­ju­mā.

Ja cil­vēks būs pa­tiess, viņš te ju­tī­sies la­bi. Ne­va­jag me­lot un va­zāt aiz de­gu­na ci­tus, jo tā­du pa­šu at­tiek­smi sa­ņem­siet no pā­rē­jiem.

Lab­vē­līgs in­ter­je­ra no­for­mē­jums - zi­li dzel­te­nie, gai­ši zi­lais un pe­lē­kie to­ņi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā