Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

Astrologs paredz biedējošos aptumsumus un Dižčiku augustā

© Ilustratīvs attēls

Augusts kļūs par svārstīgu emociju, šaubīgu lēmumu un liktenīgu notikumu laiku. Visi dzīvosim starpaptumsuma ietekmē – no daļēja Mēness aptumsuma 7. augustā līdz Pilnam Saules aptumsumam 21. augustā, kas sakritīs ar Dižčiku no 13.augusta līdz 5.septembrim. “Pilnai laimei” aptumsuma noslēgumā karmas sloga nesējplanēta un liktens “skrūvspīles” Saturns 22.augustā savienosies ar pazudinātāju, kārdinātāju un mānītāju Lilitu.

Augusts kļūst par karmas “mīnu lauku”, kurā ne tikai uzradīsies pagātnes rēgi cilvēku, notikumu un “veco grābekļu” veidolā, bet arī piedzīvotais un paveiktais atstās būtisku nospiedumu daudzu gadu garumā. Visprātīgāk dzīvot – lēni, pārdomāti un ar atbildību par katru savu soli!

15. - 25.augusts būs vistrauksmainākais laiks, jo iepriekšminēto planētu spriedzi papildina Saturna retrogrādās kustības (no 6.aprīļa līdz 25.augustam) noslēgums, kas vienmēr sabiezina krāsas. Vēl vairāk šo laiku paspilgtina nelabvēlīgais Veneras stāvoklis, ietekmējot sievietes, mīlas, mākslas un finanšu jautājumus.

“Četrkārt karmiski jaudīgi iegriezts liktens rats!” norāda Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis. “Emocijas un situācija kā uz nažiem. Problemātiskajos jautājumos – viss plīsīs nograbēdams!”

Turpinājumu lasi nākamajā lapā