Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Zīmīgie datumi kāzām - laimes vietā var iegūt nelaimi

© depositphotos.com

Zīmīgo datumu vēl pietiks vairākiem gadiem, lai tie, kuri paļaujas uz brīnumu vai skaitļu maģiju, sāktu izvēlēties kāzu dienu. Cilvēkam ir gribējies īpašus notikumus savā dzīvē īpaši «iezīmēt». Ja tas ir kāzu datums, piemēram, 2007. gada 7. jūlijā vai 2017. gada 17. jūlijā, kur septītnieki ņirb gar acīm, izskatās jau skaisti, taču neba vienādu ciparu rinda nodrošinās veiksmīgu kopdzīvi. Un par laimes vēstnesi uzskatītais septītnieks, skat, nodarīs vairāk slikta nekā laba.

Dzimtsarakstu nodaļu darbinieces stāsta, ka pamanījušas - laulību šķir pāri, kas precējušies zīmīgajos datumos. Tādas statistikas apkopošana Latvijas mērogā būtu ilgs un piņķerīgs darbs, taču nav iemesla neticēt pieredzējušām laulātājām un viņu vērīgajam skatienam - ja jau saka, ka zīmīgajos datumos noslēgtās laulības saites nebūt nav stipras, tātad tādu gadījumu nav tikai daži vien.

Sertificētai numeroloģei Inetai Ventniecei-Krīgerei ir jautājuši, kad vajadzētu noteikt kāzu datumu, un viņa uzreiz uzsver, ka numerologs izvērtē daudzus faktorus, ne tikai kāzu datumu. Mēdz gadīties tā, ka izvēlētais datums vienam ir tik atbilstīgs, ka labāku nevar vēlēties, bet otram tas neder. Ko nu? Tāpēc, ja kāds vēršas pēc padoma pie numerologa un vēlas apprecēties tikai un vienīgi «pareizā» datumā, var nākties kāzas rīkot pavisam citā mēnesī - lai īpašā diena būtu iespējami labvēlīgāka abām kāzu galvenajām personām - līgavai un līgavainim.

Kas par daudz, tas par skādi

Ineta Ventniece- Krīgere saka: «Tāpat kā var pārdozēt alkoholu, cilvēks var pārdozēt arī ciparus savā dzīvē. Jā, salīdzinājums kādam varētu šķist pārāk tiešs, bet daudzo gadu laikā, kopš strādāju kā numeroloģe, esmu to novērojusi.» Numerologs ciparos pārvērš cilvēka vārdu, uzvārdu, protams, izmanto dzimšanas datus, arī adresei piemīt būtiska ietekme, savu artavu piemet ģimenes locekļi, kuru numeroloģiskās matricas cipari veido kopējo fonu. Un, ja tiek izraudzīts laulību datums, kurā dominē viens un tas pats skaitlis, tad tiešām var notikt īssavienojums. Ne velti ir teiciens: kas par daudz, tas par skādi.

«Ja ciparus pārdozē, tie sāk darboties haotiski, nevis tā, kā rakstīts numeroloģijas grāmatās vai kā stāsta teorijā. Cipari pat traucē īstenot iecerēto. Piemēram, cilvēkam matricā ir trīs septītnieki, un viņš nolemj apprecēties šā gada septiņpadsmitajā jūlijā. Vai septītajā jūlijā. Vai tajā pašā daudz locītajā kāzu ažiotāžas datumā - divi tūkstoši septītā gada septītajā jūlijā. Tik daudz septītnieku šim cilvēkam enerģētiski nemaz neatbilst, viņš var rīkoties pavisam pretēji, nekā šī cipara numeroloģiskais skaidrojums to paredz. Septītnieku pārdozēšana cilvēku var pat iznīcināt. Vai to viņš gribētu? Diez vai. Tāpēc nedrīkst pakļauties ažiotāžai un rīkoties neapdomīgi, lai tikai būtu kā visi - var iekulties nepatikšanās,» brīdina numeroloģe.

Jāanalizē kopumā

To lasot, cilvēks var aizdomāties par to, ka, sacīsim, 2017. gads vispār nav labvēlīgs, un ja dzīvē nozīmīgi notikumi atgadās jūlijā vai 7., 17. vai 27. datumā, tad - ak, šausmas! «Tā nu gan nevajag domāt!» iesaucas Ineta Ventniece-Krīgere. «Piemēram, šogad dzimušie bērni ir apdāvināti, talantīgi. Bērns nāk no kosmosa, viņš dzimšanas datumu saņem kā bonusu, bet precoties kāzu datums tādu bonusu - no kosmosa - vairs nedod. Tā jau ir apzināta izvēle. Katrai darbībai vienā un tajā pašā gadā un datumā ir atšķirīga ietekme uz cilvēku: vai viņš precas vai pērk īpašumu, vai dodas ceļojumā, vai būs operācija. Tāpēc numeroloģijā viss jāanalizē kopumā - ko tu vēlies, kāds ir tavs mērķis, nevis jāskatās tikai datums un akli jāskrien citiem pa pēdām.»

Arī «nederīgie» datumi ir derīgi

Viena recepte visiem nederēs, un to var attiecināt ne tikai uz kādu no zīmīgajiem kāzu datumiem, kad tā vien gribas iestūrēt laulības ostā. Pat ļoti iespējams, ka kādam vislabākais laiks laulībām būs tieši datums, kad numerologi neiesaka precēties. Tāds bija 2008. gada 8. augusts un tāds būs 2018. gada 18. augusts. Ineta Ventniece-Krīgere skaidro, ka, pēc numeroloģijas, šiem datumiem trūkst laulībām labvēlīgas enerģētikas, tad ir vairāk stresa, gribas ātrāk sasniegt rezultātu, bet kāzu dienu taču gribas izbaudīt, nevis turēt sevi spriedzē.

Arī 2013. gada 3. marts vai 2003. gada 30. marts nav bijušas labvēlīgas dienas kāzām, taču - ne visiem. Ja cilvēkam numeroloģiskajā matricā nav trijnieku, tad viņi trūkstošo ciparu varēja papildināt, apprecoties «trijnieku» datumos. Numeroloģe teic, ka arī indigo bērniem (kam matricā daudz divnieku) laulības «trijnieku» datumos ir labvēlīgas, jo viņos veidosies līdzsvars un tāds kāzu datums stimulēs veidot ezotēriskākas attiecības. Ja tāds ir abu partneru mērķis, tad visi ceļi kāzām vaļā!

Varbūt nākamgad…

Numeroloģe pieļauj, ka nākamgad, Latvijas simtgades gadā, būs daudz pāru, kuri vēlēsies apprecēties valstij nozīmīgā gadā. Un vairāki astotnieki taču izskatās tik skaisti… 2018. gada 8. augusts - 8.08.18.

Numeroloģe vērtē - ja cilvēkam trūkst stingras nostājas, mugurkaula, tad, protams, lai precas nākamgad augustā, jo ģimenes dzīvē šī ciparu kombinācija piešķirs spēku rīkoties izlēmīgāk, nevis meklēt platu muguru, aiz kuras patverties.

2019. gada septembrim numeroloģiski piemīt maigāka enerģētika, bet, vispārīgi vērtējot, laulībām nav piemērots neviens no šiem datumiem, arī 2020. gada 2. februāris ne. Ja vien ticam, ka skaitļiem un cipariem ir nozīme mūsu dzīvē, tad jāteic, ka turpmākajos trīs gados zīmīgie datumi laulībām nenodrošinās nedz romantikas devu, nedz stabilitāti un drošību, ko vēlamies, dzīvojot pārī. Jā, sekss būs, gribēsies baudīt un baudīt, bet kopdzīve atgādinās braucienu pa grumbuļainu ceļu - gribas steigties, tikt uz priekšu, taču kājas pinas un ķeras.

2010. gada 10. oktobris bija viens no vispiemērotākajiem laulību datumiem - kopdzīvē ir līdzsvarā gan izjūtas, gan saticīga kopādzīvošana, gan intelekts. 2015. gada 5. maijā valdīja romantika - nekāda vaina kāzu dienas noskaņai, vai ne?

Apprecoties 2014. gada 4. aprīlī, dzīvei tiks izsists pamats un kopdzīves laikā problēmas sekos cita citai nebeidzamā virtenē. Par 2012. gada 12. februāri vai 2. decembri varētu sacīt, ka šajā dienā noslēgtās laulības reģistrētas nevis uz Zemes, bet debesīs. Enerģētiski ļoti spēcīgi datumi, katram tie nederēs. Var izsist korķus. Cilvēkam, protams. Tikai atsevišķiem cilvēkiem pietiks gara spēka, lai izturētu datuma jaudu. «Sekss attiecībās ir, vieglums arī, bet cilvēki viens otram blefo, var kļūt neuzticīgi, bezatbildīgi, strīdas. Ar šiem datumiem spēlēties nedrīkstēja,» noteic numeroloģe.

Kad tomēr precēties?

Ineta Ventniece-Krīgere vēlreiz uzsver, ka cipari nav ne ļauni, ne labi. Taču, ja daudzi no tiem atkārtojas, tos var uzskatīt par savā ziņā maģiskiem datumiem. Un maģija tāpēc ir maģija, lai iedarbotos. Nevajag uzreiz nodomāt visu to ļaunāko, bet var gadīties, ka maģiskajā datumā, kas konkrētajam cilvēkam nav piemērots, viņam asinsspiediens uzskrien teju debesīs. Maģiskā datuma iedarbību var pastiprināt laulības valstī, kuras numeroloģiskais kods sakrīt ar datumu vai papildina vienādo ciparu rindu. Un tā atkal ir pārdozēšana.

«Nevajag kāzu datumu izvēlēties ar pompu, bet pēc izjūtām. Katram ir jāpieņem savs Es, ja to nespēj, tad visi datumi tik un tā būs mākslīgi izvēlēti un izmaiņas, ko tie varētu radīt, nenotiks, izvērtējot cilvēka patieso būtību. Cilvēki diemžēl nemeklē veidu, kā būvēt attiecības, bet cenšas paslēpties aiz cipariem, domājot, ka tie laulību dienā pasargās no visa. Ir jādara pašiem,» rezumē numeroloģe.

PIEREDZES STĀSTS

Brigita un Aleksandrs apprecējās 1987. gada 21. martā, izšķīrās - 2000. gada 8. martā. Šķiršanās notika bez strīdiem un mantas dalīšanas, pat uz tiesu nebija jābrauc, lietu izskatīja bez abām iesaistītajām pusēm. Abu datumu summa veido skaitli 4. Vienā gadījumā tas ir bijis nepiemērots, bet otrā - labāku nevarēja vēlēties.

Numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere šķiršanās datumu raksturo kā ideālu, bet laulību datumu, gluži pretēji - problēmas vien. «Lai izšķirtos, 8. marts ir ideāls datums - astotnieka enerģētika notikumus steidzina, dzen uz priekšu, un šķiršanās notika raiti un bez aizķeršanās. Tā ir konstruktīva diena, lai sasniegtu rezultātu, finālu, noformētu dokumentus. Ja šajā datumā gribētu apprecēties, tad visu dzīvi viens otru steidzinātu, varētu pat gūt traumas, plēstos un strīdētos.»

*

ASTROLOĢISKĀ REPLIKA

Vai gan viens datums pārim iedos laimi, saticību un dzīvi bez jebkādām problēmām mūža garumā? Tā nemēdz būt! Tad jau visi dzīvotu mīļi, laimīgi, pārticīgi, atliktu izvēlēties tikai pareizo datumu, un būtu paradīze zemes virsū. Patiesībā pāra saderība jāizanalizē pēc daudziem nopietniem parametriem - mīļie, patīkamie momenti un tēmas, kurās iespējami konflikti. Tad ir iespējas veidot attiecības harmoniskāk. Šo principu ievēro gan astroloģijā, gan numeroloģijā. Ja pāris grib izvēlēties kāzu datumu astroloģiski, mēģinu piemeklēt dienu, kurā gan līgava, gan līgavainis jūtas pēc iespējas labāk un optimistiskāk. Lai nav paaugstināti stresa riski vai kādas agresīvas kombinācijas, lai nav problēmu ar transportu un tamlīdzīgi.

Guna Kārkliņa, sertificēta astroloģe