Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 24.augustam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI 18.–24. augusts, 2017.

AUNS

Labs laiks sirdslietu jautājumiem - pāriem jaunas dzirkstis, brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Kāda nejauša tikšanās var pārvērsties kaislīgās un ilglaicīgās attiecībās. Nākamā nedēļa ritēs saspringti. Dažādas sarunas, pārrunas, darīšanas, bet domas un emocijas mainīsies. Nepieņem lēmumus mirkļa iespaidā. Lietišķajā jomā dota iespēja izveidot kontaktus, kas noderēs nākotnē.

VĒRSIS

Saimniekošana mājās sagādās prieku. Būs dažādas idejas par interjera uzlabošanu un izdaiļošanu. Brīvdienās aicini ciemiņus - interesantas sarunas un jauka pasēdēšana. Darbā neuzņemies pārāk daudz un nepārvērtē savus spēkus. Jābūt piesardzīgam visā, kas saistās ar ārzemēm. Ja tas skar lietišķo jomu, izvērtē partnerus un piedāvājumu. Ja posies ceļojumā, rūpīgi noorganizē.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē piemērots brīdis mākslas un kultūras apmeklējumiem vai draugu tusiņam ar intelektuālām sarunām. Privātajā jomā pāri visam pozitīvas emocijas un mīlestība, tā sildīs un ielīksmos. Darbā vai biznesā situācijas var mainīties vēja ātrumā, taču tas nemaz nav slikti - liec lietā radošu domu. Tikai raugies, lai tavu spēju novērtējums naudas izteiksmē ir adekvāts.

VĒZIS

Svarīga mājas dzīve. Iespējami palieli saimnieciskie tēriņi, tāpēc katru pirkumu rūpīgi izvērtē. Ja ģimenē rodas saspringtas situācijas, risini tās ar vēsu prātu un neļauj mājiniekiem pārāk strikti diktēt savu toni. Brīvajiem ļaudīm attiecību jomā neko nevajadzētu sasteigt. Iepauzē un padomā, ko vēlies. Nedēļas laikā ar pilnu jaudu pievērsies karjerai vai biznesam, var pavērties jaunas iespējas.

LAUVA

Ļoti svarīgs novērtējums - gan privātajā dzīvē, gan darbā. Attiecību jomai vajadzētu pieiet nopietni un atbildīgi, tad pretī saņemsi to pašu un varēsi būt pārliecināts, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties jebkurā situācijā. Darbā gaidāmi nopietni pienākumi bez saldiem augļiem. Taču ir lielisks laiks, lai papildinātu zināšanas un morāli nobriestu jauniem sasniegumiem.

JAUNAVA

Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem. Brīvdienās vari noorganizēt plašāku radinieku saietu - būs par ko parunāt un ies lustīgi. Tomēr atrodi arī laiku atpūtai, jo brīdis vienatnē palīdzēs sakārtot domas un uzkrāt spēkus nākamajai darba nedēļai, kas ritēs spraigi. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Svarīgās lietās gan paļaujies tikai pats uz sevi.

SVARI

Emocionāli sarežģīts periods, iespējams kāds satraukums mīlas jomā. Brīvajiem ļaudīm negaidītas iepazīšanās iespējas. Nedēļas nogalē vēl izbaudi aizejošo vasariņu, satiecies ar draugiem un apmeklē kultūras pasākumus, tas iedvesmos un dvēselei sniegs gandarījumu. Ģimenes cilvēkiem īpašu uzmanību vajadzētu pievērst bērniem, viņu vēlmēm, domām un iecerēm. Neļauj vaļu emocijām.

SKORPIONS

Būtiska nozīme attiecību tēmai - kaislības virmos, un dzīve sitīs augstu vilni. Skaistos mirkļus baudot, nezaudē galvu, var gadīties arī kāds neliels vilšanās graudiņš. Labs laiks karjerai, savu profesionālo spēju parādīšanai un izdevīgiem ilgtermiņa darījumiem. Izejot sabiedrībā, īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Vari prezentēt savas idejas un tādējādi iegūt uzticamus domubiedrus.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē jaunas iepazīšanās, interesanti un negaidīti pavērsieni. Par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Brīžiem gan gribēsies, lai viss rit pa ierastajām sliedēm. Ja esi jau ar kādu kopā, tad nemeklē piedzīvojumus, bet glabā to, kas mīļš un dārgs. Brīvdienās piemērots laiks saviesīgām aktivitātēm un nelielas bohēmas baudīšanai. Darbā paredzamas sekmīgas biznesa sarunas.

MEŽĀZIS

Dota iespēja stiprināt autoritāti, parādīt savu vērtību, spējas un zināšanas. Var izdoties realizēt kādu vērienīgu ieceri, tomēr - ja neesi par visiem simts procentiem pārliecināts - labāk neriskē. Pastāv arī iespēja, ka plāni sabrūk kā kāršu namiņš. Situācija darbā un biznesā mainīga un nestabila. Privātajā dzīvē pārdomu periods. Ja attiecībās kaut kas neapmierina, izrunājies ar mīļoto no sirds.

ŪDENSVĪRS

Sabiedriskās aktivitātes un noderīgi kontakti. Nedēļas nogalē vari satikties ar draugiem un domubiedriem, sarunās vai ballītes atmosfērā dzims labas idejas. Vēlāk tās noderēs jauniem projektiem. Prāts atvērts mācībām, vari pieteikties kādos kursos. Bet, ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad krāmē ceļasomas un dodies apskatīt citas zemes, iespaidi būs spilgti un ilgi paliks atmiņā.

ZIVIS

Pievērsies attiecību jomai, vajadzētu tās mazliet atsvaidzināt un piešaut asumiņu. Bet, ja šobrīd tev nav otras pusītes, tad ir īstais laiks censties viņu atrast. Atver sirdi mīlestībai! Gan privātajā, gan lietišķajā jomā vajadzētu ieklausīties intuīcijā. Darbā vai biznesā grandiozos plānus atstāj vēlākam laikam. Taču ātri realizējami projekti ies no rokas, bet vislabāk tos veikt kopā ar cilvēkiem, uz kuriem var paļauties.