Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ieskats skaistuma un modes horoskopos

© depositphotos.com

Tēma «skaistums un astroloģija» jāsāk ar to, ka neglītu cilvēku nav! Tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Venera – planēta, kas atbild par mīlestību, daili un pievilcību – ir ikviena cilvēka dzimšanas kartē. Kad tā ir aspektēta labvēlīgi vai atrodas sava spēka zīmē, cilvēkam piemīt dabas dota pievilcība. Katram citāda. To, kā cilvēks kustas, žestikulē, kādas faktūras un krāsu gammas izvēlas, cik daudz kosmētikas lieto un cik liela nozīme viņa dzīvē ir modei, daļēji var pateikt arī pēc tā dēvētās Saules zīmes. Lūk, neliels ieskats skaistuma un modes horoskopos.

Auns

Ugunīgās un kaislīgās zīmes pārstāvji pieder pie tiem, kas nevis seko vispārpieņemtiem standartiem, bet nosaka modes tendences. 70. gados viņi bija pirmie, kas uzspīlēja džinsus ar tik platiem galiem, ka tie švīkstot vilkās pa asfaltu, astoņdesmitajos iepūta matos laku un uzbužināja solīdus padomju pilsoņus kaitinošu «vārnu ligzdu», deviņdesmitajos uzvilka šņorzābakus, bet tūkstošgades mijā uz pleca uztetovēja ķeltu krustu. Auna zīmē dzimušās sievietes ar lielu aizrautību pārmeklē lielveikalus un pērk jaunas lietas, par kurām drīz vien zaudē interesi. Aunenes skapī atrodama ne reizi neuzvilktu kleitu un kurpju kolekcija, kas velti gaida savu zvaigžņu stundu. Auna dāma jau sen par tām ir aizmirsusi un sapņo par jauniem tērpiem. Tas pats attiecas uz kosmētiku. Viņa lasa modes ziņas, domās pielaikojot jaunu lūpu krāsu, acu ēnas un skropstu tušu, bet līdzko iegādājas kāroto produktu, zaudē par to interesi un atgriežas pie iemīļotā toņa. Auna zīmē dzimušai sievietei gribas izcelt izteiksmīgās acis, tāpēc viņa tās pasvītro ar tumšām ēnām. Viņai piestāv smaržas ar gaistošu ziedu aromātu. Viņai jāpievērš uzmanība ādai, kas ar laiku zaudē elastību un prasa mitrināšanu. Auna zīmē dzimušie vīrieši īpašu uzmanību pievērš ķermeņa aromātam. Viņi dušā iet vairākas reizes dienā, lieto aromātiskas želejas un neatsakās no maigiem ķermeņa losjoniem.

Vērsis

Vērsis izstaro vienkāršu un dabisku skaistumu, ar ko burtiski apbur apkārtējos. Vērša zīmes pārstāves arsenālā ir pavisam maz kosmētikas, bet tā ir augstas kvalitātes. Vērsene izvēlas zināmu, pārbaudītu zīmolu preces. Viņai nepatīk eksperimentēt ar apšaubāmas kvalitātes lietām. Viņa dod priekšroku vienkāršībai, nevis glamūram, prot pasvītrot savu skaistumu un notušēt nepilnības. Vērša dāmai patīk dabiski materiāli - kašmirs, zīds, vilna, lins. Viņa aizraujas ar ekoloģiskiem sejas kopšanas līdzekļiem. Tomēr īpašu uzmanību vajadzētu pievērst matiem, kas mēdz būt sausi un lūstoši. Vērša zīmes pārstāvei piestāv nomierinošs tikko pļautas zāles aromāts un sudraba rotaslietas ar akmentiņiem, kas atrasti jūras krastā. Viņa ir sievišķīga, bet vienlaikus stipra. Vīrietim Vērsim tīk ērtas, nedaudz konservatīvas drēbes - rūtaini krekli un pieguloši džemperi. Viņa skapī ir nepieklājīgi daudz kurpju, bet nēsā viņš tikai dažus pārus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā