Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Septembris. Jāuzmanās no sagrozītas informācijas

© depositphotos.com

Septembrī jāpievērš lielāka uzmanība darījumu drošībai, kā arī svarīgās lietās vēlams informāciju pārbaudīt un neticēt visam, ko cilvēki runā. Var būt gan apzināti, gan neapzināti sagrozīta informācija. Mēneša sākumā prātus jauc un pārpratumus rada retrogrādais Merkurs, bet pēc 10. datuma sliktās kombinācijās ir Neptūns.

Protams, gan slikto, gan labo kombināciju debesīs ir krietni vien vairāk un tās nepārtraukti mainās. Ko DARĪT, jāskata katram cilvēkam individuāli, bet brīdinājums - ko NEDARĪT vai no kā uzmanīties - tomēr noderēs visiem.

Joprojām uzmanīgi ar dokumentiem un tehniku

Mēneša sākumā joprojām spēkā ir jau iepriekš izteiktais brīdinājums būt uzmanīgiem ar dokumentiem, neslēgt ilgtermiņa vienošanās, no kurām tiek gaidīts auglīgs rezultāts, nepirkt auto vai dārgu sadzīves tehniku. Viss iepriekš teiktais ir spēkā vismaz līdz 5. datumam. Pēc tam planēta Merkurs, ar ko šie brīdinājumi saistās, atgriezīsies normālā stāvoklī.

Tiesa, uzreiz pēc tam Mēness, kas nosaka dienas fonu, sāk dilt, bet darījumiem un lietišķām lietām auglīgāka, protams, ir augošā fāze. Taču, ja jāizvēlas starp dilstošu Mēnesi vai retrogrādu Merkuru, tad pavisam noteikti priekšroka dodama pirmajam. Vai arī - svarīgākās lietas atlikt uz mēneša beigām, kad Mēness aug, un šis periods ar jaunmēnesi sākas 20.09.

Planētu kombinācijas saimnieciskām aktivitātēm septembrī ir normālas, vienīgi vairāk nekā citkārt jāievēro darījumu drošība. No 10.09. sliktās kombinācijās atrodas Neptūns - jāuzmanās no negodīgas rīcības, līgumi jāpārlasa, nevajag ticēt uz godavārda.

Neptūniskais plūdums

Planētas un to daba ir cieši saistītas ar mitoloģijas tēliem. Neptūns, kā zināms, bija jūru, okeānu un ūdeņu pavēlnieks. Viņa pārziņā bija dzīles un ūdens plūdums. Astroloģijā Neptūns tiek uztvers kā planēta, kas izpludina robežas, rada ilūzijas, dažkārt jauc prātu, māna un vilina purvājā. (Pozitīvajās izpausmēs - pastiprina radošās izpausmes un intuīciju, cilvēkmīlestību un līdzcietību.)

Šobrīd un vēl līdz novembra beigām planēta atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī, un ap 10. septembri tai parādās vēl dažādas saspringtas kombinācijas. Tāpēc šajā laikā tiešām vēlams pievērst uzmanību apstākļiem, kuros iespējama negodīga rīcība. Jāpārbauda svarīgā informācija - vai pats cilvēks ir sapratis pareizi, vai kāds mēģinājis kaut ko aplamu iestāstīt. Jābūt uzmanīgiem ar medikamentu un alkohola lietošanu, jo pastāv lielāki saindēšanās riski. Taču pārspīlētu uzmanību tam veltīt nevajag, jo līdztekus nelabvēlīgajām kombinācijām allaž ir kaut kas labs. Piemēram, septembrī jaukās kombinācijās ir Venera, kas daudziem var iedot plusiņu mīlas un naudas lietās.

Un, kā astroloģijas domubiedru grupā sociālajā tīklā Facebook ierakstījis pazīstamas astrologs Andris Račs: «Neesat noguruši no sliktām ziņām astroloģijā? Tas viss kļuvis tik dzeltenīgs - ka tikai ko sliktu varētu pateikt un cilvēkus satraukt... Bet tiem, kuri saprot, ka dzīve notiek tagad un nevajag neko atlikt uz 20 dienām vai četriem mēnešiem, jo dzīves laiks ir lielākā Dieva dāvana, piedāvāju «labās astroloģiskās laika ziņas».» (T.i., uzskaitījis vairākas pozitīvas planētu kombinācijas konkrētajā periodā.)

Priecājamies par rudeni!

Raugoties uz dzīvi ar šādu pieeju, septembra prieks varētu būt «oficiālā» rudens iestāšanās.

Septembra lielāko daļu Saule atrodas Jaunavas zodiaka zīmē. Tiek iedibināta lietu kārtība, pienācis laiks domāt par mācībām, kā arī par veselīgu dzīvesveidu un imunitātes stiprināšanu. Šīs zodiaka zīmes raksturojums - akurāta un kritiska pieeja dzīves situācijām, tuvojas «cāļus skaita rudenī» laiks. Oficiāli tas būs klāt 22. septembrī plkst. 23.02, kad Saule pāries Svaru zodiaka zīmē. Tad arī sāksies astronomiskais rudens. Svaru zīmes motīvi: harmonijas un līdzsvara meklējumi, izvērtēšana un svēršana. Svarīgas partnerības un skaistuma - gan iekšējā, gan ārējā - tēmas.