Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Septembra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© EPA/ SCANPIX

Saimnieciskām aktivitātēm septembris ir diezgan piemērots, vienīgi jāpievērš vairāk uzmanības darījumu drošībai.

Labā ziņa ir tāda, ka pēc 5. septembra par līgumiem un darījumiem atbildīgais Merkurs atgriežas savā ierastajā stāvoklī. Tiesa, uzreiz pēc tam Mēness, kas nosaka dienas fonu, sāk dilt. Darījumiem auglīgāka, protams, ir augošā fāze, taču, ja jāizvēlas starp dilstošu Mēnesi vai retrogrādu Merkuru, tad pavisam noteikti priekšroka dodama pirmajam. Vai arī - svarīgākās lietas atlikt uz mēneša beigām, kad Mēness aug.

Lietišķām darīšanām piemērots laiks ir, kad Mēness atrodas Skorpiona zodiaka zīmē. Tās gan šoreiz ir brīvdienas (23. un 24. septembris), taču nereti darījumi vai kādi saimnieciskie jautājumi tiek kārtoti arī nedēļas nogalēs. Septembra pēdējā nedēļā Mēness būs Strēlniekā un Mežāzī (precīzu laiku skat. Dārzkopības kalendārā). Strēlnieks palīdz dažādām sarunām, komunikācijai ar ārvalstu partneriem un juridiskos jautājumos. Savukārt Mežāzis dod veiksmi īpašuma un celtniecības jautājumos, kā arī darīšanās ar iestādēm.

Planētu kombinācijas saimnieciskām aktivitātēm ir normālas, vienīgi vairāk nekā citkārt jāievēro darījumu drošība. No 10.09. sliktās kombinācijās atrodas Neptūns - jāuzmanās no negodīgas rīcības, līgumi jāpārlasa, nevajag ticēt uz godavārda.

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods: no 20.09. līdz 4.10., kad Mēness atrodas augošā fāzē.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.