Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Attiecībās liela nozīme ir astroloģisko stihiju ietekmei horoskopā

© depositphotos.com

Patlaban mīlestības planēta Venera atrodas Lauvas zodiaka zīmē, kas visu dara ar vērienu. Ja reiz mīl, tad karaliski – ar romantiskām vakariņām greznā restorānā, elegantām dāvanām un sirds dāsnumu. Katram no mums mīlestība astroloģiskajā kartē ierakstīta citādi.

Esam tik dažādi

Pēc tā dēvētās Saules zīmes vai sievišķīgās Veneras vien mīlestības tēmu cilvēka dzīvē gan nevar skatīt, viss ir daudz sarežģītāk un komplicētāk. Tiek aplūkoti emocijas ietekmējošā Mēness stāvokļi un vīrišķīgā Marsa kombinācijas, kā arī par mīlestību un attiecību veidošanu atbildīgie individuālās astroloģiskās kartes sektori jeb mājas. Saliekot visu kopā, varam saprast, kāda nozīme mūsu dzīvē ir mīlestībai, kā mēs izpaužam emocijas, kādas iespējas vai kādi riski šajā tēmā dzīvē ir doti.

Personības briedums

Un vēl viens aspekts - attiecībās daudz kas ir atkarīgs arī no personības brieduma. Nereti veidojas situācijas, kad starp gados jauniem cilvēkiem attiecībās valda zināma konkurence, katrs vēlas dominēt, un kopdzīve pārvēršas par sava veida sacensību. Tajā pašā laikā, ja šie cilvēki būtu satikušies un veidotu attiecības brieduma gados, saskaņa būtu daudz labāka. Tāpat arī nereti gados vecāks partneris spēj pozitīvā veidā dot savu pieredzi, atbalstu, veicināt izaugsmi, bet var arī atstāt ierobežojošu ietekmi un nobremzēt otra personības izpausmes (tas gan iespējams arī attiecībās ar vienaudzi vai gados jaunāku partneri). Daudz kas atkarīgs ne tikai no horoskopa, bet arī no mūsu attīstības līmeņa.

Ak, šīs stihijas!

Attiecību jomā samērā liela nozīme ir astroloģisko stihiju ietekmei horoskopā. Žurnālā Praktiskā Astroloģija sniegta šāda versija par mīlestību un zodiaka zīmēm, kas vairāk domāta izklaidei un iedvesmai.

Uguns stihijas zodiaka zīmju pārstāvji Auni, Lauvas un Strēlnieki vēlas, lai attiecības būtu aizraujošas, dzīvīgas un košas. Aizrautīgais un mērķtiecīgais Auns grib, lai attiecībās ir kaisle. Bez tās viņa dzīve nav dzīvošanas vērta. Pašpārliecinātajai Lauvai vajadzīgs partneris, ar kuru var lepoties sabiedrībā. Šīs zīmes pārstāvim vajadzīgs ārēji spožs dzīvesbiedrs, kas nodrošina augstu statusu, jo viņš (viņa) vēlas justies «labāks nekā pārējie». Strēlniekam kārojas jautras, iespaidiem bagātas attiecības. Viņš alkst, lai attiecībās ir interesanti. Ja partneris to spēj nodrošināt, Strēlnieks apkārt neskatās. Zemes stihijas zīmes ir piezemētākas. Neraugoties uz to, ka Vērsis ir pietiekami apburošs un juteklisks, viņš mēdz izpausties kā privātīpašnieks. Reizēm Vērsis tik ļoti kontrolē otru, ka tas kļūst nomācoši. Jaunavas vēlas, lai tuvais cilvēks ir rūpīgs un saimniecisks, jo viņas mīl ērtības. Mežāži ir sevī noslēgti, uzmanību pieprasoši reālisti. Viņiem ir svarīgs respekts un ārējo normu ievērošana. Ilgstošas attiecības viņi veidos ar stabilu cilvēku, kas nodrošinās, nevis graus viņu prestižu.

Ar Ūdens zīmēm viss ir izplūdis kā jau ūdenī. Zivis ir romantiskas sapņotājas, kas kavējas ilūziju pasaulē. Viņas ir ļoti radošas, mīlestībā nezina robežas un labprāt uzliek rozā brilles. Viņas ļoti pieķeras partnerim, dažkārt gaidot vairāk, nekā otrs spēj dot. Vēžiem svarīga drošības izjūta, bet viņi ir piesardzīgi un ļoti saudzē savu mazo pasaulīti, kurā svešos neielaiž. Ārēji viņi ir atvērti un pretimnākoši, bet iekšēji noslēgti. Romantiskie un noslēpumainie Skorpioni tiecas pēc enerģētiski piesātinātām attiecībām. Viņiem vajadzīga visa jūtu gamma un spāniski motīvi. Ja partneris nav gatavs emocionālam spiedienam, tad attiecības beidzas teju sākušās.

Gaisa stihijas pārstāvji Dvīņi ir pretrunu pilni. Viņiem vajadzīgs intelektuāls partneris, ar kuru var stundām runāties. Komunikāciju viņi liek pirmajā vietā. Dvīņi ir viena no tām zīmēm, kurai ļoti svarīgs ir biedriskums un draudzība. Svariem būtiski izdarīt pareizo izvēli, kas bieži vien sagādā grūtības. Ja partneris palīdz līdzsvarot viņu svaru kausus, viss ir kārtībā. Tomēr Svari mēdz krist galējībās. Gadās, ka problēmas, kas rodas attiecībās, viņi kompensē citur. Ūdensvīri ir brīvdomātāji. Visus pasaules labumus viņi iemainītu pret saujiņu brīvības. Lai gan Ūdensvīri tiecas pēc attiecībām, viņi dažkārt jauc mīlestību ar draudzību.