Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Uzzini, kāds sēņotājs esi tu

© depositphotos.com

2.lapa

Vēzis

Vispār Vēzim labāk patīk pie ūdeņiem, bet šad tad derēs arī mežs. Brauks gan nevis citu dēļ, bet tikai tad, ja pats gribēs. Parasti dod priekšroku pastaigām vienatnē turpat piemājas silā, tad - aši uz savu namiņu, aši sēnes uz plīts un apmierināti murrāt.

Viņam patīk mierīga un harmoniska atpūta. Būs no tiem, kas aizliks smuku puķi aiz auss vai pašķībi, bet laimīgi uzsvilpos kāda veca šlāgera piedziedājumu.

Pirms pasākuma var izteikt neizpildāmas komforta prasības, bet, kad sāksiet protestēt, viņš paskatīsies jūsos ar savam lielajām, dzidrajām acīm, nevainīgi paplikšķinās ar tām un nopietni pajautās: «Vai tad TIK grūti paņemt līdzi porcelāna šķīvjus un tases, un vai tad nav NORMĀLI, ja cilvēks arī atpūšoties grib ēst pie balta galdauta un sēdēt šūpuļkrēslā? Un spirta plītiņa nebūt neaizņem tik daudz vietas. Uzliec uz mazās leduskastes blakus spilveniem pa kreisi no lielā katla.» Un tad apraudāsies, bet jūs rausieties vai uz pusēm, lai izdarītu neiespējamo.

Dieva dēļ, nemēģiniet viņu izzobot par mazu guvumu, nepareizu sēni vai smieklīgu lietusmēteli! Labākajā gadījumā sapūtīsies un aizies aiz krūma paraudāt, sliktākajā - atpakaļ nemaz neiznāks, telefonu necels vēl trīs dienas, un ej nu zīlē, vai guļ mājās uz savas tahtas un raud omammas izšūtajā spilventiņā, vai sēž joprojām aiz krūma, gaidot, ka visi viņu metīsies meklēt un mierināt.

Netīk nogurt, tad kļūst kašķīgs. Nav pārāk pacietīgs un nav arī fanātisks sēņotājs. Visdrīzāk, pielasīs savu groziņu, lai pietiek pusdienu mērcei, un būs laimīgs. Viņam svarīgāk ir izvēdināt galvu no ikdienas rūpēm. Un atpūsties pašam no sevis.

Lauva

Mežā ilgāku laiku izturēs tikai tad, ja būs šampanietis un jautra kompānija. Tiesa, var doties mežā arī viens, pielasīt pilnu grozu baravikām, salikt visur bildes, gaidīt apbrīnas saucienus un tad sasaukt visus radus un draugus, lai pārsteigtu ar fantastisku sēņu ēdienu maltīti (kuru, protams, nebūs gatavojis pats).

Ar to vispār jārēķinās - Lauva mīl organizēt pasākumus tā, lai tos organizē kāds cits. Turklāt viņš to dara tik harismātiski, ka citi pat nepamana. Esat noskrējies kā suns, visu domādamas, organizēdams, pirkdams, un vēl sajūsmā pateiksiet Lauvam paldies, kurš to pieņems ar aristokrātisku augstsirdību.

Lauva arī brikšņos ieturēs stilu. Viņam patīk parādīt sevi visā krāšņumā. Viņš mierīgi var paķert līdzi piknika grozā lašmaizes un šampanieti, kaut arī pats pēc tam nedēļu dabūs savilkt jostu. Viņš ir gatavs to paciest mirkļa dēļ, kad viņā veras vairāki sajūsminātu acu pāri. Tas viņu mierinās nākamajā nedēļā… «Nekas, pie viena notievēšu,» vienmēr pozitīvo dzīvē meklē Lauva. Toties parastu ēdmaņu diez vai paņems līdzi, paļausies uz allaž praktisko Vēzi vai Vērsi.

Lauva, atšķirībā no Dvīņiem, atpūtīsies uz pilnu klapi, pat nemēģiniet ar viņu uzsākt sarunas par darbu! Apvainosies, ja citi neapbrīnos viņa sēņu lielumu, daudzumu un īpašo skaistumu, jo viņam noteikti vislabākais vākums. Un, ja Lauvam kaut kas nepatīk, viņš var uzcirst asti gaisā, apgriezties un doties prom kaut kājām.

Lauva ir no tiem, kam svarīgs nevis process, bet rezultāts, un, jo iespaidīgāks, jo labāk.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā