Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola oktobrī?

© thumb7.shutterstock.com

Horoskopi oktobrim

AUNS

Interese par garīgām, filozofiskām un ezotēriskām tēmām. Kā jau dažkārt rudenī, labprāt gremdēsies dziļās filozofiskās pārdomās un prātosi par pasaules lietu kārtību. Šādi vienatnes brīži nāks par labu. Sekmīgs laiks dažādām lietišķajām darīšanām iestādēs vai bankās. Darbā iespējami jauni izaicinājumi un karjeras iespējas. Dodies pretī panākumiem!

VĒRSIS

Svarīga ģimenes dzīve un attiecības ar savu otro pusīti. Ja kaut kas nav pa prātam, vajadzētu mierīgi izrunāties. Spītēšanās vai principu demonstrēšana var novest pie strīdiem. Brīvajā laikā sarīko savējiem kādu jauku pasākumu, apciemo vai ielūdz pie sevis tālākus radus. Darbs prasīs daudz enerģijas, taču raugies, lai tavam ieguldījumam ir atdeve. Nekautrējies runāt par atalgojumu.

DVĪŅI

Ražīgs un aktīvs mēnesis darba frontē. Var rasties iespējas realizēt sen izlolotas ieceres, izveidot jaunus kontaktus un parādīt savas profesionālās spējas. Tava rosība tiks pamanīta, un iespējams vilinošs karjeras piedāvājums. Sekmīgs laiks sava biznesa attīstībai. Būtisku vietu ikdienas ritējumā ieņems sirdslietas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos.

VĒZIS

Darbā dienas ritēs nemierīgi, var mainīties situācijas, pienākumi un nosacījumi. Tas radīs nelielu stresu un, iespējams, atstās arī ietekmi uz mājas dzīvi. Apstājies, noskaiti līdz desmit un saplāno rūpīgi dienas. Savs laiks darbam, savs - mājas dzīvei. Brīvajos brīžos parūpējies par savējiem, palutini ar gardu maltīti, pārkārto un izdaiļo interjeru. Būs prieks pašam un ģimenei.

LAUVA

Kam vairāk klausīt - prātam vai intuīcijai? Šomēnes sajūtu gamma būs daudzkrāsaina un tu labi orientēsies situācijās un cilvēkos. Kaut arī prāts darbojas augstā līmenī, ir vērts ieklausīties sevī un sajūtās. Piemērots periods, lai veiktu nopietnus mājas darbus vai risinātu ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Ir vērts arī padomāt par jaunām zinībām.

JAUNAVA

Svarīga finanšu tēma. Rūpīgi jāizrēķina ienākumi un izdevumi un jāsargās no pēkšņiem, nepārdomātiem tēriņiem. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas lietas līzingā. Vari kārtot saimnieciskas darīšanas, komunicēt ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, kā arī rīkot pasākumus radiniekiem. Kopīga pasēdēšana saliedēs dzimtu. Labs laiks mācībām.

SVARI

Lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām - varbūt ir vērts nomainīt darbu vai piepildīt kādas vēlmes profesionālajā jomā. Ja esošie apstākļi tevi neapmierina, maini tos. Svarīga prasme sadarboties, taču jāskatās, lai tā ir samērīga. Nedrīkst pārāk piekāpties un visā klausīt citus, taču arī pārlieka sava viedokļa uztiepšana var radīt konfliktus. Mājās vēlams nomainīt vai atsvaidzināt interjeru.

SKORPIONS

Labi sapratīsies ar cilvēkiem un viegli veidosi kontaktus. Citi uzklausīs tavu viedokli un atzīs par autoritāti. Taču nevajadzētu sākt uzskatīt, ka visu zini par visiem labāk. Pārāk liela pašpārliecinātība kaitēs sadarbībai un saticībai. Privātajā jomā dzīve var uzdāvāt jaukus brīžus un romantiskus piedzīvojumus. Būsi šarmants un pievilcīgs. Cilvēki neslēps savas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā turies pie iepriekš nospraustiem plāniem un pārbaudītām metodēm. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi un ņem vērā juridiskās nianses. Brīvajā laikā pievērsies mājas darbiem - sakārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti darbos arī ģimenes locekļus. Bet sirdslietu jomā atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās plauks visā krāšņumā.

MEŽĀZIS

Lielas izaugsmes iespējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Iespējams, radīsies vēlme pēc būtiskām pārmaiņām, un šajā sakarā noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Vēlamas ezotēriskas mācības un nodarbes, kas ļauj izzināt un dziļāk izprast pašam sevi. Brīvajā laikā dodies sabiedrībā, iepazīsties un veido noderīgus kontaktus. Satiksi jaukus un darbīgus cilvēkus.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā darbs un profesionālā izaugsme. Nebīsties no ambicioziem plāniem, parādi visus savus talantus un plūc pelnītus laurus. Nekautrējies arīdzan runāt par atalgojuma jautājumiem, ir labas iespējas pavairot ienākumus. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un daudz emociju. Brīvajiem ļaudīm, izejot sabiedrībā, iespējama iepazīšanās un simpātijas.

ZIVIS

Jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām, jo šomēnes būsi diezgan jūtīgs pret apkārtējām norisēm un cilvēku izteikumiem. Ieklausies, ko saka sirds, bet neaizmirsti arī domāt ar galvu. Darījumos ievēro precizitāti, jo var rasties pārpratumi. Šobrīd nevajadzētu veikt nozīmīgus kapitālieguldījumus un orientēties uz ātru peļņu. Soli pa solim jāvirzās pretī jauniem sasniegumiem.