Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Latvijas Republika. Taro numeroloģijā tas nozīmē– Atturība

© F64

Taro un numeroloģija. Numeroloģe Aija Stabiņa šīs zināšanas apvieno, un tās ļauj dziļāk pētīt cilvēka dabu un plašāk interpretēt skaitļu nozīmi. Viņa teic, ka profesionāls numerologs prot pateikt ne tikai to, kur cilvēkam sāp, proti, kādas problēmas viņa dzīvē saskrējušas rindu rindām, bet arī to, kādas zāles lietot jeb kā tikt galā arī ar pārmantotām un šķietami neatrisināmām likstām. Taro numeroloģija trāpa precīzi, pat ja nekādus jaunus melnos punktus cilvēka dzīvē neatklāj. Ir reizes, kad tieši tā ir vislabākā ārstniecības metode. Šajā sarunā – par to, kas ir taro numeroloģija, ar ko tā atšķiras no citām numeroloģijā izmantotām metodēm un kādā dziļumā ļauj aizrakties sevī un citos.

- Taro un numeroloģija. Kāpēc abas šīs zināšanas «jāsakrusto»?

- Tā nav. Taro un numeroloģijai saknes ir no viena pirmavota. Uzskati ir dažādi, bet es uzskatu, ka sākumā bijusi numeroloģija un no tās izveidojies taro. Tie, kuri nodarbojas ar taro, uzskata pretēji.

- Kāds ir rezultāts?

- Rezultāts ir viens un tas pats. Starp taro un numeroloģiju nesaskatu būtiskas atšķirības ne vēdiskajā, ne Rietumu un Austrumu, ne taro numeroloģijā. Es to redzu kā kopēju zinātni.

- Ja taro un numeroloģija būtiski neatšķiras, tad var izmantot katru no šīm sastāvdaļām. Gribu saprast, vai taro numeroloģija ļauj saprast dziļāk, plašāk?

- Tā ir. Un tās ir dažādas numeroloģijas skolas. Rietumu numeroloģijā apskatām deviņus ciparus, taro numeroloģijā apskatām 22 skaitļus.

- Veco arkānu.

- Var sacīt, kā grib - lielo arkānu, veco arkānu. Līdz ar to ir plašākas interpretācijas iespējas. Un arī kombinējot šos skaitļus, rodas arvien plašākas interpretācijas iespējas.

- Vai kāršu simboliskā nozīme ietekmē skaidrojumu? Piemēram, Pakārtais, Imperatore.

- Jā, tieši tā to apskata, tikai taroloģijā, liekot kopā dažādas kārtis, ir cits skaidrojums, bet taro numeroloģijā ir citādas metodes un skaidrojumi.

- Piemēram, meklējot atbildi uz kādu jautājumu, es izvelku 15. kārti, kuras nozīme ir Velns, Nelabais. Kā to skaidrot?

- Taroloģijā velk kārtis, taro numeroloģijā veic aprēķinus, vadoties no dzimšanas datiem, tiek apskatīts arī vārds un uzvārds. Ir formula, pēc kuras tiek atrastas atbildes uz visiem jautājumiem. Bet kārtis netiek izmantotas.

- Vai plašākas interpretācijas iespējas attiecas uz iepriekšējām un nākamajām dzīvēm? Rietumu numeroloģijā maz izmanto tādas prognozes vai atskatu pagātnē, ko ar racionālo prātu nevar pārbaudīt.

- Rietumu numeroloģija dod nelielu ieskatu iepriekšējā dzīvē un nelielu ieskatu nākamajā dzīvē. Taro numeroloģija dod ļoti plašu ieskatu iepriekšējā dzīvē un vēl pavisam nedaudz - vairāku dzīvju garumā pagātnē. Kas tad ir šī dzīve? Tā mums parāda, ka viss balstās uz iepriekšējās dzīves notikumiem. Viss, kas noticis iepriekšējā dzīvē, atspoguļojas šajā dzīvē. Viss, ko esam sastrādājuši iepriekšējā dzīvē, nāk atpakaļ šajā dzīvē. Vai arī mēs turpinām uzvesties tikpat slikti kā iepriekš.

- Lai to pieņemtu, ir jātic, ka pārmiesojamies vairākas reizes un atkārtojam kļūdas...

- Katrs var ticēt tam, kam vēlas ticēt. Ja cilvēks netic vairākām dzīvēm, tad es viņu konsultēšu pēc citas metodoloģijas. Man pat nav jāsaka, ka skatos iepriekšējo dzīvi, lai pateiktu, kas būs šajā. Ja cilvēku tas interesē, mēs varam sīki un smalki apskatīt.

- Vai tas nozīmē, ka ar taro numeroloģiju var izvērtēt visu dzimtu, notikumus, kopsakarības? Es gan to nesauktu par dzimtas lāstu.

- Jā, tie ir dzimtas uzdevumi, dzimtas talanti un amati, tas ir apskatāms pēc uzvārda.

- Un ja uzvārdu nomaina?

F64

- Nomainot uzvārdu, sieviete ieiet vīra dzimtā.

- Ja vīrs pieņem sievas uzvārdu?

- Tā ir dzimtas nodevība. Uzskata, ka dzimta turpinās pa vīriešu līniju.

- Varbūt vīrietis tādējādi vēlas pārtraukt traģisku dzimtas karmu - ja ir bijis daudz alkoholiķu, pašnāvnieku?

- Tad ir jāstrādā ar sevi. Tik vienkārši nenotiek - nomainīs uzvārdu, un viss mainīsies. Ir darbs ar sevi, un tikai tādā veidā var mainīt dzimtas likteni. Nomainot uzvārdu, vīrietis nopelna vēl smagāku karmu.

- Ja, pēc taro numeroloģijas, dzimta turpinās pa vīriešu līniju, kas notiek pa sieviešu līniju?

- Kad sieviete piedzimst, viņa saņem dzimtas atbalstu, talantus, visu, kas uzkrāts daudzu paaudžu laikā. Apprecoties viņa pāriet vīra dzimtā, bet tas nenozīmē, ka tiek zaudēts viss, kas sievietei iedots. Viņa var paturēt savu dzimtas uzvārdu. Ja izvēlas vīra uzvārdu, jāizvērtē, vai jaunais uzvārds harmonizē ar viņas numeroloģiskajiem rādītājiem. Sieviete ar vīrieti savienojas, lai radītu pēcnācējus. Un pēcnācējiem vajadzētu būt tēva uzvārdam.

- Ļoti patriarhāli.

- Tam ir būtisks pamatojums, un arvien vairāk un vairāk zinātnisku faktu norāda uz to. Esmu tikai klausījusies lekcijas par ģenētiku, bet ir teorija, kas balstās uz medicīniskiem faktiem, ka pirmie četri bērni iedzimst vīra dzimtā un nākamie četri - sievietes.

- Latvijā reti kurā ģimenē ir astoņi bērni, lai tēva un mātes iedzimtība turpinātos līdzsvarā.

- Bet pirms kāda laika tā bija, un Austrumos tas ir normāli.

- Esmu noklausījusies vienu taro numeroloģijas lekciju un uzzināju, kāda ir bijusi manas iepriekšējās dzīves lielākā kļūda. Manā gadījumā sanācis tā, ka es to nevaru atrisināt, jo man nav ne brāļu, ne māsu, kas palīdzētu tikt galā ar šo problēmu.

- Ja nav apstākļu, lai varētu neitralizēt, atstrādāt iepriekšējās dzīves lielāko kļūdu, tad ir formula, kā, izmantojot arkānus, tik un tā var atrast iespējas, kā to labot. Turklāt taro numeroloģijā ir sešas pozitīvās karmiskās dāvanas un sešas lietas, ko nedrīkstam pieļaut. Vēl var aprēķināt kļūdu, ko regulāri atkārtojam no dzīves dzīvē, tas ir tikpat kā būt atkarīgam no šīs kļūdas.

- To nav iespējams pārtraukt?

- To nekādā gadījumā nedrīkst atkal atkārtot. Līdzko tas notiek, cilvēku sit pa visām iespējamām jomām.

- Pa darbu, ģimeni, jūtu dzīvi?

- Cilvēks tiek pārbaudīts ar to, kas attiecas tikai uz viņu. Ja viņa kļūda iepriekš nav bijusi attiecināma uz darbu, piemēram, sieviete dzīvo uz vīra rēķina un nestrādā, tad pa darba jomu viņu nesitīs un viņa, visticamāk, nestrādās arī šajā dzīvē. Toties sitieni būs pa visām citām jomām.

- Kā lai zinām, kāda katram ir bijusi šī lielākā kļūda?

- Cilvēki to nezina un nesaprot, kas viņiem noteikti ir jādara un kā nekādā gadījumā nedrīkst rīkoties. Ja vecāki zinātu taro numeroloģiju, tad viņi bērnu audzinātu saskaņā ar to, uz ko viņam jātiecas, kādi ir uzdevumi un mērķi. Cilvēka dzīvē nav viens uzdevums un mērķis. Konsultācijās mēdz jautāt: kāds ir manas dzīves mērķis, galvenais uzdevums? To ir daudz. Svarīgi ir noskaidrot visus mērķus un uzdevumus, vismaz galvenos, kuru arī ir daudz. Mums jāzina, kā nedrīkstam rīkoties. Kādam ir pieļaujamas blēdības, cits nedrīkst pat svešu pildspalvu paņemt. Saņems pamatīgu sodu.

- Vecākiem jābūt gudriem, lai par bērnu interesētos šādā veidā. Kad pieaudzis cilvēks sāk meklēt savu kļūdu cēloņus, viņa dzīvē daudz kas jau ir noticis.

- Praksē pierādīts - ja vecāki kārtīgi audzinājuši bērnu, tad viņa dzīves ceļā automātiski tiek noņemti visi klupšanas akmeņi. Es konsultācijās jautāju, vai dzīvē bijušas problēmas, un uzskaitu, kur tādas varētu būt. Ja cilvēks atbild, ka problēmu nav, vaicāju, vai vecāki labi audzinājuši, pievērsuši uzmanību. Atbilde ir: jā.

- Bērns var arī neapzināti izlabot kļūdas?

- Ja nav kārtīgas, labas audzināšanas, tad diemžēl reti cilvēks intuitīvi atrod pareizo rīcību.

- Vai taro numeroloģija var pateikt, ka jādzemdē vai nav jārada bērni, ja pieaugušie nav spējīgi būt labi vecāki?

- Bērniem ir jābūt. Ir atsevišķi aspekti, kas norāda, ka bērniem jāpievērš pastiprināta uzmanība. Iepriekšējā dzīvē viņš varbūt ir slikti izturējies pret bērniem, nav viņus gribējis, iespējams. Bijušas pat bērnu masveida slepkavības. To var redzēt. Tas nozīmē, ka šajā dzīvē jāaudzina bērni, pastiprināti jārūpējas par viņiem, lai atpirktu karmu. Protams, ar noteikumu, ka apskatāmies, vai šajā dzīvē cilvēkam nav tāda pati tendence, un tad, protams, bērnu nedrīkst būt. Bet jāvērtē individuāli. Galvenais princips numeroloģijā: ciparus skatāmies caur cilvēku. Sākumā skatāmies uz cilvēku, pēc tam interpretējam skaitļus. Numerologs no ciparu kombinācijām spēj saprast rakstura īpašības un no rakstura īpašībām veido psiholoģisko portretu.

- Izmantošu to pašu taro simboliku, par kuru jau runājām, proti, ja cilvēks dzimis 15. datumā, kas atbilst Velna jeb Nelabā kārtij, ko tas nozīmē?

- Manā skatījumā 15. datumā dzimušais cilvēks ir vai nu ar plusa zīmi, vai mīnusa zīmi, vidusceļa nav, pelēko toņu nav. 15. datumā dzimis cilvēks iepriekšējā dzīvē ir nepareizi izmantojis okultismu un maģiju. Nav nozīmes, vai viņš to vēlējies vai tā sanācis netīšām, vai tā bijusi apzināta un ļaunprātīga rīcība. Ja viņš pieskāries melnajai maģijai, tad viņam piešķirts 15. arkāns. Pirms dzimšanas nelabie spēki cilvēkam iedod parakstīt dokumentu, ka viņš savu dvēseli nodod ļaunajiem spēkiem. Ja viņš piekrīt, tad šajā dzīvē viss veicas, viņam piemīt harisma, viņš ir pievilcīgs. Nekad neviens neiedomāsies, ka viņš spēj būt intrigants. Ja cilvēks pirms dzimšanas tādu dokumentu neparaksta, tad šajā dzīvē atpērk iepriekš izdarīto. Visbiežāk viņam neveicas, nākas piedzīvot smagas slimības. Tā var redzēt, kurš ir un kurš nav parakstījis šo līgumu. Ir viens izņēmuma gadījums - cilvēkam ir brīvā griba, pat ja viņš vienošanos paraksta. Kā tas notiek? Cilvēkam viss ir labi, viņš ir veiksminieks, un pēkšņi viņš saprot, ka nevēlas tā turpināt. Viņam ir izvēle atteikties un saņemt slimības un pārbaudījumus, visu to, kas liek pilnībā pārvērtēt vērtības. Caur slimībām un pārbaudījumiem cilvēks var saprast, kas notiek.

- Numeroloģijā 15. datumam nav tik dramatisks skaidrojums, kā nule runājām, bet taro kārts Velns gan nav ar pozitīvu simbolisko nozīmi.

- Nav jau īpaša atšķirība. Numeroloģijā 15 ir skaitļi viens un pieci. Viens nozīmē uzvara, kopā ar piecnieku - veiksme uzvarā, uzvara par katru cenu.

- Iet pāri līķiem?

- Jā, darot labu vai sliktu. Viens un pieci saskaitot ir seši - ģimeniskums, šarmants, harismātisks cilvēks. Viņam piemīt milzu spēks darboties sabiedrības labā, veidot ģimeni. Vienlaikus arī graut ģimeni un sabiedriskās normas. Tie ir sešnieka mīnusi. Šīs skolas nerunā pretim viena otrai, taro numeroloģija palīdz dziļāk redzēt un skaidrot.

- Taro numeroloģijā pietiek zināt dzimšanas datumu un var saprast, kāds cilvēks tas ir. Biedējoši.

- Nav biedējoši. Biedējoši ir tad, ja uzskata, ka numeroloģija ir mistika un okultisms.

- Taču noslēpties nevar.

- Nevar gan. Ja ir zināms dzimšanas datums un mēnesis, pat dzimšanas gadu nevajag zināt, jau var pateikt ļoti daudz.

- Vai taro numeroloģijā vārdam un uzvārdam piemīt vēl kāda īpaša pārmantojamība, izņemot to, ko jau stāstīji par sievas un vīra uzvārdu maiņu?

- Dzimtas uzvārds parāda talantus, uzdevumus, arodus. Rietumu numeroloģijā pēc vārda un uzvārda skatāmies, kādas spējas ir jāattīsta, taro numeroloģijā apskata iedzimtās spējas un talantus, kas mums dots no iepriekšējām dzimtām. Pieņemsim, vecāki nekad nav bijuši ārzemēs, nezina svešvalodas. Viņu bērns ļoti ātri apgūst svešvalodas un labprāt dodas visos iespējamos ceļojumos. Tātad viņam ir daudz piecnieku, pēc burtiem analizējot. Bet viss jāskatās ciparu kopsummā.

- Cipars nav ne labs, ne slikts, bet kāds izlasīs par 15. datumu un pārdzīvos, kāda tā ir nelaime. Kā varam viņu nomierināt?

- Konsultācijās, ja pasaka diagnozi, pasaka arī to, kādas zāles lietot. Profesionāls numerologs izvērtē, kādu informāciju cilvēks spēj uztvert. Kāds vairāk jāorientē uz pozitīvo. Ir cilvēks, kam jāsaka: pamēģini tikai tā rīkoties. Cits būs šokā, ja tā pateiks. Vēlreiz saku, ka cilvēkam ir ļoti liela brīvā griba, izvēle. Ļoti daudz pats var darīt ar savu likteni. Arī 15. datums neliedz izvēles brīvību. Nevajag uzreiz redzēt viskrasāko. Ir jāatrod vidusceļš. Varbūt pārējie aprēķini parāda, ka 15. datums ir tikai neliela kļūda, jo lielajā likteņa grāmatā neatrada neko sliktāku, ko ierakstīt. Tikai šo mazo, neapzināto kļūdu, ko cilvēks kādreiz izdarījis. Ne vienmēr jāsabiezina krāsas.

- Ko cilvēki visbiežāk grib noskaidrot? Savu dzīves uzdevumu vai piezemētākas problēmas?

- Domāju, ka tas ir atkarīgs no numerologa vai astrologa, pie kā cilvēks nāk uz konsultāciju. Pie viena interesējas tikai par uzņēmējdarbību, pie otra - par savstarpējo saderību. Man ļoti patīk apskatīt savstarpējo saderību, psiholoģisko portretu un galvenos dzīves uzdevumus, mērķus. Izņemot veselības jautājumus, jo esmu pārāk jūtīga un pārdzīvoju.

- Kā rīkojies, ja kāds grib zināt savu aiziešanas laiku no šīs pasaules?

- To atklāt neļauj ētikas kodekss. Bet varu pateikt nākamās dzīves uzdevumus, kam var gatavoties jau šajā dzīvē, lai nākamajā būtu vieglāk.

- Pats no sevis tomēr nevar noslēpties ne numerologs, ne astrologs.

- Tas ir ļoti individuāli. Es sev esmu vislielākais noslēpums. Man par sevi ir ļoti grūti ko pateikt, nespēju ieraudzīt un objektīvi interpretēt. Jo varbūt es velku to deķi uz vienu pusi. Tāpēc man jāiet pie cita speciālista, lai pasaka, ko darīt.

- Vai viens cilvēks var mainīt visas dzimtas likteni?

- Jā, var. Viņam būs jāizpilda vairāki uzdevumi, būs darbības, ko viņš nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut. To darot un ievērojot, viņš atbrīvojas no negatīvās ietekmes.

- Lai cik bieži arī atgādinātu, ka netiesā un netapsi tiesāts, cilvēka dabā ir gribēt zināt, kāpēc netiek sodīti tie, kuri acīm redzami krāpjas, ļaunprātīgi izmanto varu un ietekmi, bet dzīvo kā nieres taukos. Kā taro numeroloģija to skaidro?

- Šajā dzīvē cilvēks ir pārkāpis likumu un ieguvis lielas naudas summas, nākamajā dzīvē pie tām netiks vai arī turpinās to pašu un kļūs par tādu kā sērijveida noziedznieku, kas, ejot no dzīves uz dzīvi, pelna negatīvo karmu.

- Viņš jau to nedabū izjust, jo dzīvo zaļi.

- Ja nedabūs šajā, tad dabūs nākamajā dzīvē. Ja nesaņems to nākamajā dzīvē, tad dabūs to vēlāk. Mēs gribam šeit un tagad, lai redzētu, kā cilvēks tiek sodīts par pārkāpumiem un nelikumīgām darbībām, bet svarīgi ir saprast, ka viss labais vai ļaunais tiek pierakstīts. Pat domu līmenī. Tādēļ jāmācās pareizi domāt, tad piedzimstam arvien labvēlīgākā vidē, ja atbrīvojamies no visiem netikumiem, tad visbeidzot mēs vairs neatdzimstam.

- Vai ir kāda tauta, kura ir ideāla gan darbos, gan domās?

- Nē, svētie nedzimst uz zemes.

- Ar ko saistīti garīguma meklējumi Indijā? Ar tautu vai vietu?

- Jautājums bija par tautu, un tā nav izredzēta.

- Skandināvi dzīvo sakārtotā, nodrošinātā sabiedrībā, bet mākslā, literatūrā viņi sevi attēlo kā nežēlīgus cilvēkus, bieži vien bez empātijas spējas. Nodrošināta vide dzemdina ne miermīlīgu, ne apgarotu pilsoni.

- Taro numeroloģijā var skatīties valstis, kāda ir valsts virzība. Es uzskatu, ka valstis jāskata vēsturiskā aspektā. Protams, tā ir sagrozīta, bet pilnīgi sagrozīt nevar. Runājot, piemēram, par Zviedriju, tur bija vikingi, iekarotāji, algotņi. Saknes nekur nav pazudušas. Katrā sabiedrībā ir neslēpti labi un ļauni cilvēki, tāpat kā atklāti labi un ļauni.

- Kāds ir Latvijas valstiskais uzdevums? Cept kūkas, dziedāt un dejot?

- Analizēsim pēc latviešu un latīņu alfabēta. Latīņu alfabēts atklāj vēlmes un iekšējo būtību, astroloģijā tas salīdzināms ar Sauli. Latviešu alfabēts atklāj, kādus mūs, latviešus, redz pārējā pasaule un to, kā mums sanāk. Tas ir kā ascendents astroloģijā. Ascendents piešķir daudz rakstura īpašību. Un vēl ir Saule, kas arī parāda, kādi esam. Analizējot tikai pēc latviešu alfabēta, liedzam dziļāku izpēti. Ikdienā sakām Latvija. Pēc latviešu alfabēta un taro numeroloģijas šis nosaukums atbilst kārtij, kuras nosaukums ir Imperators. Skaitlis četri. Tātad ļoti daudz jāstrādā. Imperators dod to, ko es gan neredzu Latvijā - cilvēki ir noteicēji pār savu dzīvi, viņiem jārada uzņēmumi un darba vietas. Es to neredzu. Latvijā nav tik laba ekonomiskā situācija. Bizness te ir citām tautām. Kādi ir mīnusi? Grib dzīvot uz citu rēķina, bohēmisks dzīves stils, patīk izklaidēties, negrib strādāt. Kā jau iepriekš runājām, taro numeroloģijā skata gan pozitīvo, gan negatīvo nozīmi. Valsts oficiālais nosaukums ir Latvijas Republika. Taro numeroloģijā šī nosaukuma nozīme ir - Atturība. Kā cilvēki domā? Ir labi tā, kā ir; ir slikti, bet ko nu mēs mainīsim; ir pierasts tā dzīvot... Arkāna nozīme ir Mērenība, Atturība. Ļoti neaktīvs skaitlis vai arkāns - 14. Cilvēki ir jānoved nevis līdz pēdējai, bet līdz pašai pēdējai robežai, lai viņi būtu gatavi rīkoties. Vismaz kaut ko darīt. Sarunvalodā lietojam vārdu Latvija, un, pēc taro numeroloģijas, nozīme ir dziedāšana, dejošana, dzīvošana uz pabalstiem. Bet jātiecas taču uz to, ka varam veidot savu valsti, savas darba vietas un maksāt algas viesstrādniekiem, nevis paši rauties melnām mutēm. Savukārt nosaukumu analizējot pēc latīņu alfabēta, sanāk skaitlis 19 - korupcija, varas ļaunprātīga izmantošana, amatu izmantošana, sadalīšana savējiem, pirkšana. Ļoti svarīgs ir ieņemamais amats. Visi līdzekļi ir labi. Svešajiem liksim šķēršļus, savējie tiks pie varas. Vara ir galvenais, tās dēļ var izpostīt cilvēku likteņus. Pozitīvā nozīme: starp citām valstīm ļoti ātri ieņem vadošo lomu, ļoti laba komanda, cilvēki un panākumu durvis atveras uzplaukumam. Tādi mēs esam.