Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Pirkt vai pārdot jeb kad ir labs laiks darījumiem

© EPA/ SCANPIX

Nauda, bizness, īpašumu iegāde vai pārdošana ir jautājumi, kas cilvēkus interesē. Viens no veidiem, kā noskaidrot, kad to labāk darīt, ir noteikt individuālā gada skaitli un noskaidrot, kad ir vērts rīkoties ar lielu naudu.

Biznesam nelabvēlīgākos gados ieteicams neskriet vilcienam pa priekšu, bet izpētīt tirgu, krāt naudu, nolūkot jaunas telpas. Tomēr konkrēta prognoze ir jāveido katram cilvēkam individuāli.

Individuālā gada aprēķins: dzimšanas datums+ mēnesis+ interesējošais gads.

Piemēri:

Cilvēks dzimis 24. aprīlī, interesējošais gads - 2016. 2+4+ 4+2+0+1+6= 19/10/1. Individuālais gads - 1.

Cilvēks dzimis 4. janvārī. Interesējošais gads - 2020. 4+1+2+0+2+0= 9. Individuālais gads - 9.

1.

Jauns sākums. Labs laiks plānošanai - ko vēlaties darīt deviņu gadu periodā, tajā skaitā - pirkt, pārdot īpašumu, uzsākt citu biznesu utt. Jāizsver visi plusi un mīnusi, jāizvērtē, cik drošs ir plāns, ko vēlaties realizēt. Jāizveido stratēģija, bet jāparedz arī izmaiņas - visu nevar iecirst kā akmenī. Ja esat uzņēmējs, tad biznesā iespējamas pārmaiņas.

2.

Piemērots gads, lai veidotu attiecības, mācītos, studētu, gūtu pieredzi. Izpētes un plānošanas gads. Sadarbība ar citiem cilvēkiem, kuri, iespējams, var palīdzēt īstenot jūsu plānus. Dibiniet kontaktus!

3.

Bezrūpīgāks gads, kad nopietnus lēmumus pieņemt nevajag, jo gribot negribot pieļausiet kļūdas.

4.

Darba gads. Šo mēdz dēvēt arī par pamatu ielikšanas gadu. Ir numerologi, kuri iesaka - ja obligāti ir jāpieņem kāds lēmums, kas saistīts ar finansēm, un no tā nevar izvairīties, tad nogaidiet līdz aprīlim vai maijam, vai augusta beigām. Šajā gadā jāpārbauda dokumenti, jāizdara labojumi un ļoti prasmīgi un apdomīgi jārīkojas ar naudu. Paredzami lieli izdevumi, bet «jāiedarbina» praktiskums un taupīgums, un viss sanāks. Šajā gadā jāpērk, jāpārdod, jābūvē māja. Ja pērkat māju, tad labs laiks tās iekārtošanai.

5.

Rosīgs, radošs, uz attīstību vērsts gads. Rūpīgi jālasa līgumi, īpaši tas, kas tajos rakstīts ar vismazākajiem burtiem. Nevajag pieņemt nepārdomātus lēmumus, bet gribēsies visu darīt ātri un mazliet tā kā pa roku galam. Ja uzsāksiet vai esat sākuši īstenot jaunu projektu, tad šis ir veiksmīgs laiks tā reklamēšanai. Izraisiet interesi par savu biznesu. Ja neizdevās pārdot īpašumu, tad tagad turpiniet iesākto, bet vispirms reklamējiet to.

6.

Labs laiks, lai pirktu un pārdotu īpašumus vai tos paplašinātu. Var pirkt, pārdot, būvēt māju, bet biznesā var rasties šķēršļi.

7.

Nepiemērots gads pirkšanai un pārdošanai. Labāk visu vēlreiz apsvērt un apdomāt, bet ar lielu naudu nerīkoties. Nav vēlams paplašināt biznesu.

8.

Labs gads biznesam un naudas pelnīšanai. Pašam ir jābūt godīgam darījumu partnerim. Šis var būt lielu izdevumu gads, bet reizēm nauda jāiegulda, lai to vairotu. Iespējams, vairāk nekā citus gadus nāksies raizēties par finansēm. Lai novērstu finansiālas problēmas, gada sākumā ir jāsaplāno ienākumi un izdevumi. Jābūt uzmanīgiem, veicot kapitālieguldījumus. Viss ir jāpārdomā ne reizi vien, pirms rīkoties.

9.

Šajā gadā jābūt godīgam pret sevi un citiem, jārīkojas godīgi it visā. Ja sāksiet izvirzīt prasības, pastāv iespēja piedzīvot materiālu zaudējumu. Šis ir pēdējais gads deviņu gadu ciklā, tātad aplis ir noslēdzies, vecajai dzīvei punkts pielikts. Šajā gadā var pārdot māju vai citu īpašumu par to summu, ko esat iecerējis saņemt.