Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Novembra pirmajā pusē jābūt apdomīgiem naudas lietās - tā "kusīs"

© 445693/pixabay.com

Novembris no astroloģiskā viedokļa ir gana labs, lai paveiktu nopietnus darbus un godam nosvinētu valsts dzimšanas dienu. Vienīgi svecīšu svētkos, Lāčplēša dienā, – ar uguni uzmanīgi.

Skorpiona motīvi

Novembra lielākā daļa aizrit Skorpiona zodiaka zīmē. Kopīgās noskaņas rada rudenīgi dziļas pārdomas, aktuāli kļūst eksistenciālie jautājumi un vēlme izprast visu līdz pašai saknei. Šajā laikā godinām aizgājējus, kā arī uzkrājam spēkus un enerģiju ziemas sezonai. Savukārt 22. novembrī pulksten 5.05 Saule pāriet Strēlnieka zīmē, kas nāk ar lielāku optimismu, dzīvesprieku un plašu pasaules skatījumu. Tieša runa, dinamika, bet pāri visam - draudzīgums. Tomēr pārsvarā šajā mēnesī valda skorpioniskās noskaņas.

Attiecīgi šajā mēnesī dzimušie bērniņi pēc tā dēvētās Saules zīmes būs Skorpioni un Strēlnieki, ar šo zodiaka zīmju rakstura iezīmēm.

Ar svecītēm uzmanīgi!

Novembris ir svētku laiks, kad svinam Lāčplēša dienu, godinot Latvijas brīvības cīņās kritušos varoņus, un atzīmējam Latvijas valsts proklamēšanu. Skorpioniskie motīvi izpaužas arī mūsu pieejā valsts svētku svinēšanai - militāra parāde, ziedu nolikšana kapos. Ne tā, kā, piemēram, amerikāņiem, kas savas valsts svētkus, Neatkarības dienu, 4. jūlijā Vēža zīmes aizgādībā svin ar jautriem piknikiem, kopā ar ģimenēm.

Aplūkojot novembra svētku dienas no astroloģiskā viedokļa, rodas šādi secinājumi: Lāčplēša dienā, 11. novembrī, Mēness atrodas Lauvas zodiaka zīmē, kas ir labvēlīgs dienas fons publiskiem pasākumiem (pie nosacījuma - ja tajos tiek nodrošināta kārtība, jo Lauva mēdz būt arī provokatīvi dauzonīgs). Saviesīgi un ar vērienu. Vēl jāņem vērā, ka šajā dienā astroloģiskajās kombinācijās izteikti dominē Uguns stihija. Tā kā Lāčplēša dienas svinību neatņemama sastāvdaļa ir svecīšu dedzināšana un lāpu gājiens, tad īpaša uzmanība pievēršama ugunsdrošībai. Savukārt 18. novembris ir ļoti skorpioniska diena - šajā zodiaka zīmē tobrīd atrodas vairākas planētas. Tostarp arī Mēness, kas nosaka kopējo dienas fonu. Viss nopietni, svinīgi, «ballītes nebūs». Dienai izteikta Ūdens stihijas ietekme - daudz dziļu emociju un saviļņojumu.

Jāpaveic svarīgais

Novembrī vēlams ieplānot un paveikt svarīgākos saimniecības darbus, jo planētu stāvokļi tam ir gana normāli. Turklāt vajadzētu «iespringt» arī tāpēc, ka decembrī atkal būs klāt nelabvēlīgais un piņķerīgais retrogrādā Merkura periods, vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Absolūti ideālu dienu nav, allaž ir kādas sarežģītas planētu kombinācijas. Kad kuram uzņēmumam vai cilvēkam veiksmīgāks laiks, jāskata individuālajās kartēs, taču - nelabvēlīgos periodus, drošs paliek nedrošs, vēlams ievērot visiem (ja netiek pētīti individuālie).

Novembra pirmajā pusē jābūt apdomīgiem naudas lietās, jo iespējami pēkšņi tēriņi vai nepārdomāti pirkumi. Var veidoties situācijas, kad nauda ātri nopelnās un ātri iztērējas. Tāpat arī visu mēnesi rūpīgi jāpieiet tehnikas, tajā skaitā auto, iegādei. Vēlams pastiprināti pievērst uzmanību kvalitātei un garantijām.

Kā jau vairākkārt esam stāstījuši - labāk darbus uzsākt, kad Mēness atrodas augošā fāzē un «saimnieciskajās» zodiaka zīmēs (piemēram, Vērsī, Mežāzī, Vēzī, Jaunavā, Skorpionā). Atbilstoši šiem parametriem labs laiks saimniekošanai ir nedēļā no 20. līdz 24. novembrim. Pēdējā dienā gan jau valda Ūdensvīrs, tomēr planētu kombinācijas ir diezgan harmoniskas. Labās kombinācijās ir par pārrunām un līgumiem «atbildīgais» Merkurs un naudas planēta Venera.

Labā ziņa vēl ir tāda, ka 23. novembrī planēta Neptūns izbeidz savu retrogrādo kustību, un tādējādi mazinās maldu un negodīgas rīcības riski.