Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 2. novembrim

© EPA/ SCANPIX

HOROSKOPI 27.10.–2.11.2017.

AUNS

Svarīgas attiecības ģimenē, taču dienu straujajā ritmā savējiem atliks mazāk laika. Palūdz, lai viņi izturas ar sapratni. Tomēr atrodi brīdi, lai mazliet apstātos un atvilktu elpu. Jāsakārto domas un jādodas tālāk. Tagad ir īstais laiks, lai pievērstos karjerai, profesionālajai izaugsmei un apgūtu jaunas prasmes. Tu daudz paveiksi, bet, ja nav gandarījuma vai novērtējuma, meklē citus sadarbības partnerus.

VĒRSIS

Stiprinies! Viegli nebūs un virzībā uz priekšu lieti noderēs tava mērķtiecība un neatlaidība. Profesionālajā jomā ies diezgan nemierīgi, iespējams, mainīsies darba pienākumi, apstākļi un nosacījumi. Brīvdienas izbaudi, lasot vai mierīgi atpūšoties, vai arī ielūdz pie sevis ciemos draugus uz radošu ballīti. Ja darbojies radošā jomā vai tev ir kāds radošs hobijs, tad no tā gūsi daudz prieka.

DVĪŅI

Izej sabiedrībā, kontaktējies ar cilvēkiem, meklē domubiedrus! Sekmīgs laiks prezentācijām, savu ideju izklāstīšanai, kā arī kopīgiem pasākumiem ar draugiem. Jaunajā nedēļā var rasties iespējas pavairot ienākumus, taču ar finansēm jābūt ļoti precīzam. Sirdslietās par garlaicību sūdzēties nevarēsi - iespējamas kaislības un aizraujoši piedzīvojumi. Taču nemeties bez apdoma avantūrās.

VĒZIS

Mājas saimniecībai tavā dzīvē ir liela nozīme, un tā tas būs arī šajā periodā. Gribēsi atsvaidzināt interjeru, taču, dodoties iepirkšanās tūrē, sargies krist pārmērībās. Atlaižu vilinājums ir spēcīgs! Jaunajā nedēļā īpaši svarīga būs darba tēma - ir iespējas uzsākt jaunus, ienesīgus projektus. Privātajā dzīvē iespējama tikšanās ar interesantu cilvēku un attiecības ar tālejošu turpinājumu.

LAUVA

Darbā ies nemierīgi un var izraisīties karstas diskusijas ar kolēģiem. Necenties par varītēm pārliecināt par sava viedokļa pareizību, bet pierādi ar darbiem, ko spēj. Šis ir piemērots laiks, lai domātu par karjeru, mainītu vai paplašinātu darbošanos. Ja kaut ko grūti izlemt, ieklausies mājiniekos, jo viņu teiktajā atradīsies kas noderīgs. Attiecību jomā nopietnas noskaņas un vēlme pēc stabilitātes.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē vajadzēs pievērsties saimniecības darbiem mājās. Iespējams, pirms aukstās sezonas vēl jāpaveic kaut kas svarīgs. Ja nepieciešams, atbalsti savējos ar padomu vai praktiski un īpaši parūpējies par vecākajiem radiņiem. Čaklums darbā tiks labi atalgots, bet neuzņemies kredītsaistības. Privātajā dzīvē kaislības gruzdēs kā oglītes zem pelniem. Viena vēja brāzma - un tās uzliesmo.

SVARI

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Tikko viena lieta pabeigta, tā dienaskārtībā jau nākamā. Stiprinies, bruņojies ar pacietību un palūkojies uz situāciju objektīvi. Izvērtē prioritātes un dari to, kas patiešām ir svarīgi. Trakajā skrējienā privātajai dzīvei atliks mazāk laika, bet vismaz brīvdienās ieplāno kopīgu pasākumu ar savējiem. Ja šobrīd esi viens - izej sabiedrībā, iespējams, satiksi jauku cilvēku.

SKORPIONS

Enerģija mutuļos, radīsies jauni plāni un vēlme darboties. Ir laiks, lai dotos uz priekšu, taču rūpīgi jāizvērtē, ar ko kopā. Neuzticies solījumiem, iekams pats neesi pārbaudījis un izvērtējis situāciju. Brīvdienās vajadzētu pievērsties ģimenei un savām atvasītēm - izrunājies, ieklausies, atbalsti. Vajadzētu atrast laiku arī attiecību uzspodrināšanai. Burvīgs periods romantiskam randiņam un mīļai divvientulībai.

STRĒLNIEKS

Daudz laika un enerģijas paņems darbs. Tikšanās, pārrunas un iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Arī attiecību tēma būs svarīga - sarīko romantisku pasākumu divatā, lai rodas jauna dzirksts. Brīvdienās ar savu otro pusīti vari doties nelielā ceļojumā. Pievērs uzmanību naudas lietām - jātur kārtībā rēķini un nedrīkst iesaistīties avantūrās. Kāds sadarbības piedāvājums var nākt no seniem paziņām.

MEŽĀZIS

Brīvdienās izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem vai apmeklē kultūras pasākumu. Dari to kopā ar otro pusīti. Ja paliksiet abi mājās, var izcelties sīkas, sadzīviskas nesaskaņas. Tāpat arī nesāc būtiskus pārkārtojumus bez apspriešanās ar mājiniekiem. Nākamajā darba nedēļā gatavojies nopietniem, atbildīgiem pienākumiem. Var pavērties iespējas, kas no tevis prasīs simtprocentīgu atdevi.

ŪDENSVĪRS

Vēlme iekarot jaunus apvāršņus, iegūt zināšanas un paplašināt redzesloku. Sāc mācīties, lasi vai dodies apskatīt tālas, nezināmas zemes. Viss, ko ieraudzīsi un uzzināsi, noderēs. Nopietnās un lietišķās lietās atradīsi oriģinālus, netradicionālus risinājumus, kas izpelnīsies līdzcilvēku ievērību. Lieliski izpaudīsies darba jomā, tevi pamanīs, novērtēs, un varbūt arī sekos vilinošs piedāvājums.

ZIVIS

Sargies izšķiest enerģiju tukšgaitā. Velti spēkus darbiem, par kuru rezultātu esi pārliecināts, un neuzņemies pārāk daudz, citādi viss paliks pusratā. Jāsargās no stresa un pārslodzes. Seko līdzi ienākumiem un izdevumiem un neuzņemies kredītsaistības. Labs laiks ģimenes saišu stiprināšanai un nopietnu attiecību veidošanai. Gādā par saskaņu un mīļumu, gūsi jaukas emocijas un dvēselisku piepildījumu.