Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Novembra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© AFP/ SCANPIX

Novembrī vēlams ieplānot un paveikt svarīgākos saimniecības darbus, jo planētu stāvokļi tam ir gana normāli. Turklāt vajadzētu «iespringt» arī tāpēc, ka decembrī atkal būs klāt nelabvēlīgais un piņķerīgais retrogrādā Merkura periods.

Absolūti ideālu dienu nav, allaž ir kādas sarežģītas planētu kombinācijas. Kad kuram uzņēmumam vai cilvēkam veiksmīgāks laiks, jāskata individuālajās kartēs, taču - nelabvēlīgos periodus, drošs paliek nedrošs, vēlams ievērot visiem (ja netiek pētīti individuālie).

Novembra pirmajā pusē jābūt apdomīgiem naudas lietās, jo iespējami pēkšņi tēriņi vai nepārdomāti pirkumi. Var veidoties situācijas, kad nauda ātri nopelnās un ātri iztērējas. Tāpat arī visu mēnesi rūpīgi jāpieiet tehnikas, tajā skaitā auto, iegādei. Vēlams pastiprināti pievērst uzmanību kvalitātei un garantijām.

Kā jau vairākkārt esam stāstījuši - labāk darbus uzsākt, kad Mēness atrodas augošā fāzē un «saimnieciskajās» zodiaka zīmēs (piemēram, Vērsī, Mežāzī, Vēzī, Jaunavā, Skorpionā). Atbilstoši šiem parametriem labs laiks saimniekošanai ir nedēļā no 20. līdz 24. novembrim. Pēdējā dienā gan jau valda Ūdensvīrs, tomēr planētu kombinācijas ir diezgan harmoniskas. Labās kombinācijās ir par pārrunām un līgumiem «atbildīgais» Merkurs un naudas planēta Venera.

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods:

no 1.11. līdz 3.11 un no 19.11. līdz 30.11, kad Mēness atrodas augošā fāzē

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.