Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola novembrī?

© Quique/pixabay.com

Horoskopi novembrim.

AUNS

Šomēnes pirmajā vietā darbs un nauda. Var rasties labas iespējas izvirzīties, saņemt paaugstinājumu vai jaunu piedāvājumu. Nekautrējies apspriest atalgojumu. Piemērots laiks sava biznesa attīstībai un kontaktu veidošanai. Kādam dzīvē var aktualizēties ārzemju tēma - lietišķas vai privātas darīšanas ārpus Latvijas, tajā skaitā arī sirdslietu jomā. Ja esi ar kādu kopā, izbrīvē laiku kopīgam ceļojumam.

VĒRSIS

Daudz emociju un dažādu domu. Gribētos dzīvē kaut ko mainīt - bet ko? Nepieņem sasteigtus lēmumus un nerīkojies emociju iespaidā, citādi vēlāk pašam būs žēl. Pirms kaut ko uzsākt, ieklausies intuīcijā un septiņas reizes nomērī. Piemērots periods dažādu lietišķo jautājumu risināšanai, sarunām iestādēs un bankās. Brīvajā laikā vislabāk atpūtīsies, apmeklējot kultūras pasākumus, satiekoties ar draugiem un ļaujoties nelielai bohēmai.

DVĪŅI

Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā - tā darbosies labi un ļaus ātri izprast cilvēku nolūkus, rīcības motīvus un slēptākās domas. Darbā iespējami kādi strīdi vai nesaprašanās. Ja tas tiešā veidā neskar tevi, labāk neiesaisties, jo, kā zināms, parasti tiek tam, kas pa vidu. Esi atvērts sarunām un kompromisiem. Var pavērties jaunas karjeras iespējas un nākt kāds interesants piedāvājums. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies ģimenes lokā.

VĒZIS

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes. Labvēlīgs laiks ideju prezentācijai un domubiedru meklējumiem. Nejaušas tikšanās pasākumos vēlāk var pāraugt noderīgos lietišķos kontaktos. Ej, piedalies, organizē! Tajā pašā laikā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Ja tev ir ģimene, tad brīvdienās vēlams pasākt kaut ko visiem kopā - sakārtot mājokli, pagatavot maltīti, apmeklēt kultūras pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

LAUVA

Būsi ar sirdi un dvēseli iekšā darba pienākumos, prātā nāks oriģinālas, noderīgas idejas. Ja kaut kas nesanāk, neņem tuvu pie sirds, gan viss sakārtosies. Veiksme šobrīd ir ar tevi. Veiksmīgs periods arī privātā biznesa veidošanai un attīstībai. Darbu dunā nevajadzētu atstāt novārtā mājas dzīvi. Kaut arī dažu brīdi būs grūti visu paspēt, mēģini rūpīgi saplānot dienas. Mājās paredzami dažādi saimniecības darbi, ko atlikt nevajadzētu.

JAUNAVA

Aktīva rosība mājas saimniecībā. Vari izdaiļot interjeru, sakārtot āra teritoriju, palutināt mājiniekus ar gardām maltītēm un doties lielākā iepirkšanās tūrē, lai iegādātos saimniecības lietas ilgākam laikam, kā arī atjaunotu savu un ģimenes garderobi. Prāts atvērts jaunam zinībām - ir vērts apmeklēt kursus, seminārus, papildināt profesionālās iemaņas. Sirdslietās iespējami dažādi pavērsieni un aizraujoši piedzīvojumi.

SVARI

Var atklāties, ka profesionālajā jomā pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Nesatraucies, mācīties nekad nav par vēlu, un nākotnē tas noteikti noderēs. Aktuāla arī finanšu tēma - jo vairāk proti, jo labākas iespējas nopelnīt. Kaut gan naudas lietās varbūt viss nebūs tik gludi kā gribētos. Esi apdomīgs tēriņos un neuzņemies kredītsaistības. Mājās laiks saimniecības darbiem un attiecību stiprināšanai. Kopā darītais sniegs prieku un gandarījumu.

SKORPIONS

Uzmanies no pārsteidzības un necenties par varītēm pierādīt savu taisnību, strīdi un negācijas labumu nenes. Spriedzes situācijās noskaiti līdz desmit un pasmaidi. Ir laiks kaldināt jaunus plānus un kaut ko mainīt ierastajā dienu ritmā. Padomā, ko vēl varētu darīt un kā nopelnīt, pastāv iespējas pavairot ienākumus. Sirdslietās mīļums, sapratne un romantika. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, kas iedvesmo un nes pussolīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Tavs talants saprasties ar cilvēkiem lieti noderēs. Šis mēnesis piemērots lietišķiem darījumiem, finanšu stāvokļa uzlabošanai un biznesa attīstībai. Iespējami pēkšņi un interesanti sadarbības piedāvājumi. Tomēr rēķinies, ka var nākties saskarties ar konkurenci un skauģiem. Rīkojies atklāti un godīgi jebkurā situācijā. Brīvajā laikā labprāt uzturēsies mājās, rūpēsies par saimniecību un arīdzan ielūgsi ciemos draugus. Ballīte būs izdevusies.

MEŽĀZIS

Palēnām, pamazām, mierīgi un ar apdomu - tad arī viss izdosies. Rēķinies, ka jāstrādā kārtīgi un jāpaspēj paveikt darba un mājas pienākumus. Kad kārtīgi pastrādāts, laiks atpūtai. Šis solās būt sabiedriski aktīvs un rosīgs mēnesis. Tikšanās ar draugiem, dažādu pasākumu apmeklēšana dos pozitīvu enerģiju. Sirdslietu jomā dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus, simpātiju dzirkstis un mīļas, sirdi sildošas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā mājas dzīve un savējie. Piemērots laiks jebkādiem mājas darbiem - labiekārtošanai, uzpošanai, jaunu kulinārijas recepšu izmēģināšanai. Brīvo laiku labprāt pavadīsi ģimenes lokā, ielūgsi viesos tālākus radus vai mīļus draugus. Protams, arī darba tēma dzīvē neizpaliks. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem vai karjeras kāpienam. Kāds sadarbības piedāvājums var nākt no draugiem vai senākiem darījumu partneriem.

ZIVIS

Interese par garīgām, filozofiskām, ezotēriskām un mistiskām tēmām. Lasot atbilstošu literatūru vai apmeklējot kādas lekcijas, paplašināsi redzesloku un gūsi jaunu skatījumu uz pierastām situācijām. Darbā jābūt precīzam, lai neieviešas kļūmes, taču ir labs laiks pakāpties pa karjeras kāpnēm un palielināt ienākumus. Ja saņem jaunu piedāvājumu, raugies uz izdevīgumu. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, apmeklē klubu vai kultūras pasākumu.