Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 16. novembrim

© SCANPIX

HOROSKOPI: 10.–16.11.2017.

AUNS

Aktīvas darbības un pārdrošu ideju laiks. Tikai seko līdzi, kur beidzas radošums un sākas pārliekas emocijas. Darbā paveras plašas iespējas - prāts, intelekts un enerģija tiks novērtēti un nesīs panākumus. Čakli rosoties, nāks arī peļņa. Attiecībās ilgosies pēc miera, harmonijas un rāmuma. Brīvo laiku vislabprātāk pavadīsi ar tuviniekiem, arī saimnieciskie darbi ies no rokas.

VĒRSIS

Iespējams atrast jaunus partnerus, kas nāks ar labām idejām. Sadarbība un kopprojekti sola finansiālu izdevīgumu. Tomēr jāuzmanās no utopiskiem, grūti realizējamiem plāniem. Brīvdienās apciemo radiniekus vai sarīko ģimenes pusdienas. Savējie - tas ir spēks un atbalsts. Brīvajiem ļaudīm jauka, romantiska tikšanās iespējama ballītes vai kluba apmeklējuma laikā.

DVĪŅI

Ej sabiedrībā ar smaidu un labestību, gūsi cilvēku simpātijas. Pozitīvu emociju un mīlestības piepildīts laiks. Sirdslietām un attiecību tēmai šajā periodā būs teju vai svarīgākā vieta. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauna iepazīšanās. Vari pievērsties personības pilnveidošanai. Darba lietās nepaļaujies pārāk uz draugiem un labvēļu atbalstu. Ko pats izdarīsi, tas arī būs. Jāstrādā čakli!

VĒZIS

Karmiskā mīlestība... vai tāda patiesi eksistē, un kā to saprast. Taču dzīvē ir brīži, kad, satiekot otru, šķiet, pazīstam viņu jau sen. Dzīve var uzdāvāt tev šo burvīgo satikšanās iespēju. Savukārt darbā vai biznesā situācijas diezgan mainīgas un nestabilas, tāpēc vērienīgus projektus sākt nevajadzētu. Soli pa solim, lēnītēm un pamazām. Patlaban vairāk laika velti mājas dzīvei un labiekārtošanai.

LAUVA

Romantiskas noskaņas un sapņi - dažkārt tas ir tik skaisti un saviļņojoši. Tajā pašā laikā raugies uz attiecību jomu reāli. Rožainās brilles kādreiz krīt, un tad svarīgākas kļūst stabilās vērtības. Kāds var saņemt bildinājumu vai izlemt par kopdzīvi. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens vai ekskursija, lai izvēdinātu galvu, jo nākamā nedēļa darbā solās būt ļoti saspringta.

JAUNAVA

Iepazīšanās strauja un dinamiska. Intelektuālās sarunās iespēja atklāties pašam un atklāt partnera personību. Tad kļūs skaidrs, vai jūtām lemts iet dziļumā. Kādu mīlas saites sies ar cilvēku no ārzemēm. Vari sākt remontu un risināt citus ar mājokli saistītus jautājums. Savukārt nopietnas, svarīgas darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs labāk atliec. Nav arī piemērots brīdis sarunām ar bankām.

SVARI

Emocijas spēlēs lielu lomu, un sirdslietās interesantu pārmaiņu laiks. Pret otro pusīti izturies maigi un neiesaisties strīdos, tie var uzņemt neprognozējamus apgriezienus. Tāpat turies tālāk no intrigošanas, neskaidrām, nenoteiktām un dīvainām situācijām. Darbā ir vērts ieguldīt prātu un enerģiju, tas atmaksāsies. Šobrīd tev dots augsts darbošanās potenciāls un iespējas nostiprināt autoritāti.

SKORPIONS

Izstarosi seksapīlu un pievilcību. Pretējais dzimums to novērtēs un pievērsīs tev uzmanību. Dzīve var uzdāvāt pēkšņas emocijas un kaislības. Novērtē gan situāciju ar vēsu prātu - vai viss ir tā, kā izskatās. Romantisks vakars divvientulībā stiprinās mīlas saites. Darbā jāstrādā uzcītīgi un ar atbildības sajūtu, orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem, nevis ātru peļņu. Turklāt līgumus lasi rūpīgi.

STRĒLNIEKS

Daudz lietišķu kontaktu, jauna informācija un iespējas, taču var gadīties, ka izjutīsi sabiedrības, ārējo apstākļu vai paša uzliktos «rāmjus». Svarīgās lietās pārbaudi faktus un esi uzmanīgs, kārtojot dokumentus. Brīvdienas vislabāk pavadīt savējo lokā vai ar otro pusīti. Ņem mīļoto pie rokas un dodieties izbaudīt divvientulību vai arī atsvaidzini mājas dzīvi ar radošu draugu ballīti.

MEŽĀZIS

Meklē atbildes uz dziļiem eksistenciāliem jautājumiem garīgās vai filozofiskās mācībās. Neiesaisties intrigās un turies tālāk no tenkošanas. Kad gribi doties uz priekšu, vicinot ambīciju karogu, labāk noskaiti līdz desmit. Autoritārisms radīs konfliktus. Privātajā dzīvē pievērsies attiecību stiprināšanai un harmonijas meklējumiem. Jauna iepazīšanās iespējama, dodoties sabiedrībā.

ŪDENSVĪRS

Darbojies enerģiski, turi acis un ausis vaļā un nepalaid garām peļņas vai karjeras iespējas. Vilinās jauni apvāršņi, zināšanas un tālas zemes. Kādam caur ārzemju tēmu iespējama iepazīšanās. Darbā jauni izaicinājumi - tu ar tiem tiksi galā un parādīsi sevi no vislabākās puses. Brīvdienās kārtīgi izklaidējies, apmeklē klubu vai ballīti.

ZIVIS

Neatstāj bez ievērības smalkās izjūtas un nojausmas, kā arī nepieļauj, ka kāds uz tevi izdara spiedienu. Apspiestas vēlmes un apspiesta griba var izraisīt emocionālo eksploziju. Labs laiks lietišķām darīšanām, arī par sekmēm profesionālajā jomā nebūs jāsūdzas. Ar naudu gan rīkojies apdomīgi, it īpaši tad, ja ir kredītsaistības. Brīvdienās prieks no tikšanās ar mīļiem draugiem.