Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 30.novembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

24.–30.11., 2017.

AUNS

Nedēļas nogalē ieplāno lielāku iepirkšanās tūri. Tas sagādās prieku, un iegādātās mantas būs noderīgas. Jaunajā nedēļā atkal jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba, jo ir piemērots laiks karjeras veidošanai un ienākumu pavairošanai. Privātā dzīve diemžēl paliks otrajā plānā. Taču, ja tev ir ģimene, padomā, kā savējos iepriecināt, piemēram, uzdāvā biļetes uz kultūras pasākumu.

VĒRSIS

Ieklausies iekšējās sajūtās un intuīcijā, šoreiz tas būs noderīgāk nekā racionāli prāta apsvērumi. Brīvdienās paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tevi aicinās piedalīties vai organizēt. Iesaisties - tas dos prieku un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Labs laiks ceļojumu plānošanai vai saziņai ar radiem un draugiem svešatnē. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas.

DVĪŅI

Brīvdienas pavadi ar ģimeni, būs interesantas sarunas, noderīga domu apmaiņa un idejas, mājās valdīs saskaņa un sirds siltums. Jaunajā nedēļā var nākties kārtot nopietnus lietišķos jautājumus iestādēs, un darbs prasīs daudz enerģijas. Ja rodas saspringtas situācijas, neiesaisties strīdos ar priekšniecību vai kolēģiem. Brīvajiem ļaudīm sirdī gluži nemanot var iedegties liesmojošas kaislības.

VĒZIS

Ģimene, māja un savējie tev allaž ir svarīgi, un aizgādnība par viņiem - pierasta lieta. Tomēr, kas par daudz, tas par skādi! Kāds no radiem tavas rūpes var uztvert kā iejaukšanos savās privātajās darīšanās. Neiesaisties, ja tevi nelūdz. Sekmīgs periods lietišķo kontaktu veidošanai un jauniem plāniem darbā vai biznesā. Sirdslietās piedzīvojumi, bet nevajag privāto dzīvi apspriest ar citiem.

LAUVA

Brīvdienās vislabākā atpūta būs kopā ar savējiem ģimeniskā atmosfērā. Palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģini jaunas kulinārijas receptes, viss izdosies lieliski. Nākamā nedēļa nāks atkal ar jauniem, atbildīgiem pienākumiem. Labas iespējas parādīt savu profesionālo varēšanu, veidot karjeru, attīstīt biznesu. Sirdslietās romantiski piedzīvojumi un aizrautība.

JAUNAVA

Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens vai ekskursija - vajag izvēdināt galvu, sakārtot domas un sagatavoties jaunajam darba cēlienam, kas ritēs spraigi un nemierīgi. Diezgan svarīga būs attiecību tēma. Jātiek skaidrībā, ko gribi sagaidīt no mīļotā cilvēka un ko vari dot pretī. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas un aizraušanās dzīvi var sagriezt virpulī. Labs laiks mācībām.

SVARI

Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, uzlabosi un izdaiļosi interjeru, turklāt darīsi to ar apskaužamu gaumes un stila izjūtu. Būs prieks pašam un mājiniekiem. Brīvdienās vari ielūgt draugus uz radošu mājas ballīti. Jaunajā nedēļā vajadzētu koncentrēties uz peļņu un jauniem projektiem. Runā par algas pielikumu un izaugsmes iespējām. Sirdslietās klusu pārdomu laiks.

SKORPIONS

Ieklausies citu cilvēku viedoklī. Ja uzskatīsi, ka pats visu zini labāk, var sanākt pārrēķināšanās. Turklāt esi uzmanīgs finanšu lietās - jātur kārtībā rēķini, lai neieviešas jukas. Svarīga loma būs attiecību tēmai, mīļums sildīs sirdi kā kamīna uguns vējainos vakaros. Izrādi simpātijas, ielūdz savu otro pusīti uz kādu romantisku vietu. Bet, ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Enerģija mutuļo, un darbi paši prasās rokās - tiksi ar visu sekmīgi galā, tikai neļauj vaļu emocijām. Jāturas pa gabalu no īdētājiem un čīkstuļiem. Populārais «viss ir slikti» var arī tevi noskaņot uz pesimistiskas stīgas. Tajā pašā laikā ir labas iespējas palielināt ienākumus, un vajadzētu orientēties uz ilgtermiņa projektiem. No tevis staros šarms, kas atvērs durvis uz cilvēku sirdīm.

MEŽĀZIS

Dvēselē valdīs apcerīgas noskaņas. Vajadzētu pārdomāt, kas tev pašam attiecībās šķiet svarīgākais, un par to arī izrunāties ar mīļoto cilvēku. Sarunas satuvinās. Brīvdienās mierīgi atpūties, bet jaunajā nedēļā rēķinies ar lielu rosību. Ienākumi no paša padarītā, tāpēc atroti piedurknes un ķeries pie darba! Laiks apdomāt nākotnes plānus un koncentrēt spēkus jauniem, lieliem mērķiem.

ŪDENSVĪRS

Stipri nemierīgs periods. Tavā dzīvē var ienākt jauni cilvēki un jaunas pazīšanās. Dodies sabiedrībā, satiecies ar vajadzīgiem ļaudīm, iesaisties visdažādākajās aktivitātēs. Tas viss būs ar plusa zīmi. Labs laiks karjeras veidošanai, finanšu stāvokļa uzlabošanai un savu talantu parādīšanai. Peļņa slēpjas idejās, bet par tām parasti negrib maksāt. Neatdod tāpat vien citiem, varbūt vari realizēt pats.

ZIVIS

Mīlestība sildīs sirdi un dos pozitīvas emocijas, gribēsies uzsmaidīt pasaulei un savam vislabākajam cilvēkam. Ja esi brīvs, tad dodies sabiedrībā, kur tevi gaida jauka iepazīšanās. Lietišķajā jomā tuvākajā laikā derētu papildināt profesionālās iemaņas un pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam. Tev ir visas iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs. Galvenais - nedrīkst šaubīties.