Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Ko par tevi stāsta dzimšanas datums

© https://media2.wnyc.org

Dzimšanas datums atklāj cilvēka rakstura slēpto šķautni, ko var salīdzināt ar Mēness neredzamo pusi. Ne velti saka, ka no malas labāk redzams. Dzimšanas datums parāda to, kā mūs saskata un vērtē citi. Tie ir mūsu talanti un nereti arī neizmantotās iespējas. Tā ir mūsu dabas ēnas puse, kas liek rīkoties neizskaidrojami pretrunīgi un pieļaut nelāgas kļūdas.

Vieninieks (dzimšanas diena 1., 10., 19., 28. datumā)

1 - līderis, neatkarīgs, radošs, pirmatklājējs. Necieš ierobežojumus, ir izlēmīgs, arī spītīgs.

10 - arī līderis, bet jau valdonīgāks, radošs - piemīt ass prāts un iztēle, aktierisks, ideālists. Ātri domā, patīk, ja par viņu sajūsminās, nepatīk zaudēt. Darbaholiķis, necieš mānīšanos.

19 - piemīt visas iepriekš uzskaitītās īpašības, tikai - daudz izteiktākas. Patīk vara, negrib pakļauties, var uzskatīt, ka «tavs ir mans». Pašpārliecināts, harismātiska personība.

28 - enerģisks, godīgs, sapņotājs, neatkarīgs, apveltīts ar stipru gribu un iniciatīvu. Zina, ko vēlas, un to panāk. Citu nesaprasts.

Divnieks (dzimšanas diena 2., 11., 20., 29. datumā)

2 - diplomāts, vidutājs, miera nesējs, juteklisks, emocionāls, komandas darbinieks. Ātri apvainojas, bet tikpat ātri spēj piedot, jūtīgs. Augsts intelekts komplektā ar nepiemērotību praktiskajai dzīvei. Var dzīvot kā vientuļnieks.

11 - grūti izprotams. Drosmīgs, enerģisks, garīgi apdāvināts, ļoti emocionāls, allaž iedvesmas pilns. Neveiksmi uztver kā katastrofu, kļūst nomākts. Necieš, ja kāds iejaucas viņa dzīvē un darbā.

20 - iztēles karalis. Gudrs, taktisks, muzikāli apdāvināts. Savu dzīvi neprot sakārtot. Nepieciešams atbalsts, lai noticētu sev.

29 - sapņotājs, cīnītājs, diplomāts, ekstrēmists, ambiciozs līderis. Grib vienmēr uzvarēt, lai ko tas maksātu un prasītu. Cilvēks, kuram mājas dzīve ir nozīmīga.

Trijnieks (dzimšanas diena 3., 12., 21., 30. datumā)

3 - draudzīgs, vienmēr pamanāms, artistisks, intelektuāls, ar humora izjūtu un labām oratora prasmēm apveltīts cilvēks. Reizēm - diktators, kurš necieš iebildes, uzspiež savu disciplīnu. Mēdz ātri uzsprēgāt, negrib justies parādā un zina, kā netikt apmuļķotam un apkrāptam.

12 - prāts un enerģija, praktisks, disciplinēts, ambiciozs. Spēcīga rakstura cilvēks, grūtību priekšā nepiekāpsies, bet cīnīsies, cik spēdams. Neprot piedot. Nespēj pakļauties, bet prot sadarboties, tāpēc - vadītāja tips. Kompānijas dvēsele.

21 - līderis, kurš spēj realizēt idejas. Piemīt diktatora īpašības. Labprāt darbojas sabiedrības labā, daudzpusīgas intereses, artistisks. Arī ideālistisks, nervozs, patīk izklaidēties.

30 - labāk vada un izrīko, nevis dara pats. Drosmīgs un prasīgs, piemīt iztēle un intuīcija, smagu darbu nedarīs. Aktieris arī dzīvē. Ja būs ko izlēmis, tad mērķi no acīm neizlaidīs.

Četrinieks (dzimšanas diena 4., 13., 22., 31. datumā)

4 - praktisks, godīgs, akurāts, pamana detaļas. Opozicionārs. Spītīgs un stūrgalvīgs. Pelēkais kardināls kolektīvā. Vajadzīga labvēlīga attieksme, lai nepadotos pesimismam.

13 - darbarūķis, prot plānot un iecerēto īstenot - menedžera īpašības. Ārēji atstāj pašpārliecināta cilvēka iespaidu, bet mēdz būt nedrošs, tāpēc nepamana labas iespējas. Piemīt ass prāts. Diemžēl reti ir apmierināts ar to, kas viņam ir, nenovērtē iegūto un sasniegto.

22 - cilvēks, kurš darbojas vispārēja labuma dēļ, aizrauj citus ar savām idejām. Apveltīts ar intuīciju. Emocionāls, nervozs, mēdz mētāties starp divām galējībām. Globāli domājošs.

31 - atbildīgs, ambiciozs, lojāls, atklāts, ar biznesa ķērienu, bet mēdz konfliktēt. Sarežģīta rakstura cilvēks - šķietami pašpārliecināts, tomēr ātri viļas citos un sevī, kļūst nomākts un ieraujas sevī.

Piecnieks (dzimšanas diena 5., 14., 23. datumā)

5 - viņa sauklis skan: «Brīvība!» Daudzpusīgs, intelektuāls, grib izmēģināt visu jauno, diplomāts. Nervozs, var zaudēt mēra izjūtu. Azartisks - gan kā spēlmanis, gan kā mīlētājs.

14 - simpātisks, veiksmīgs, vadītāja tips, izlēmīgs. Reizēm mēdz izmantot cilvēkus savā labā un pamest. Emocionāls. Ekstrēmists. Un vienlaikus - bieži vien vientuļš.

23 - diktatoriņš, ja kāds ir vājāks par viņu. Ja spēcīgāka personība par viņu, tad pakļaujas, bet prot gūt labumu sev. Privātīpašniecisks, spēlmanis itin visās izpausmēs. Ja ko dara, tad profesionāli, ātri visu uztver un aptver. Piemīt dziednieka prasmes. Viltīgs. Jūtīgs. Nelieciet viņam justies parādā! Sešnieks (dzimšanas diena 6., 15., 24. datumā)

6 - pievilcīgs, seksuāls, romantisks, strādīgs, ģimenisks, arī stūrgalvīgs. Mecenāts, estēts. Ja nokaitina, tad var atriebties un ļauni riebt.

15 - artistisks, augstsirdīgs, lielākajai daļai cilvēku - patīkams. Mērķtiecīgs un spītīgs, mācās praksē. Dažreiz kļūst sīkumains. Tik azartisks, ka mēdz aizmirst par rīcības sekām un kļūst pats savu iegribu upuris.

24 - jūtīgs, temperamentīgs, ideālists, estēts, godprātīgs, praktisks, rūpējas par ģimeni, novērtē patīkamu, sakārtotu ģimenes dzīvi. Atbildīgs, gudrs, bet reti sasniedz karjeras virsotni. Dažreiz mēdz izaicināt sabiedrību.

Septītnieks (dzimšanas diena 7., 16., 25. datumā)

7 - ass prāts un oriģināla domāšana, individuālists, stūrgalvīgs. Radoša personība, piemīt intuīcija. Vēlas mācīties, uzkrāt zināšanas, strādā sabiedrības labā. Filantrops. Nemierīga dzīve, daudz ceļo, vēlas gan būt brīvs, gan atrast miera ostu.

16 - enerģisks līderis, analītisks prāts, pētnieka dotības, sentimentāls, grūtsirdīgs, sabiedrības dvēsele. Viņš, no vienas puses, necieš pretrunas, no otras puses, meklē afekta stāvokļus, lai tos izbaudītu. Bieži maina darbu, partnerus, dzīvesvietu. Grūti ar kaut ko nobaidīt.

25 - materiālists, patīk pārmaiņas, piemīt intuīcija, bet pienācīgi nenovērtē savas spējas. Būtu labs uzņēmējs, ja neiesaistītos nelegālos darījumos un ievērotu likumus. Viegli aizkaitināms, svārstīgs, grūti pretoties kārdinājumiem. Spēj sadraudzēties ar vajadzīgiem cilvēkiem.

Astotnieks (dzimšanas diena 8., 17., 26. datumā)

8 - prot novērtēt lietas un situācijas. Prot taisīt naudu. Maksimālists, tālab augstu uzlido un zemu nokrīt. Grūti savalda un izprot savas emocijas. Spēj uzupurēties.

17 - eksperimentē, ir praktiķis, ambiciozs, radošs cilvēks. Sasniedz materiālo labklājību, biznesā jūtas kā zivs ūdenī. Piemīt enerģija un vēriens, bet necieš, ja jaucas viņa darījumos. Vajag, lai ļauj brīvu vaļu darboties un dzīvot.

26 - organizators, emocionāls, lepojas ar ģimeni un draugiem. Ideālists. Nozīmīga ir garīgā dzīve. Nejūtas labi, ja viņu kritizē.

Devītnieks (dzimšanas diena 9., 18., 27. datumā)

9 - humānists, ideālists, intelektuālis, filantrops, augstsirdīgs,

Apveltīts ar asu prātu. Pirmatklājējs. Nepakļāvīgs. Mēdz slāpēt jūtas un seksualitāti, iestāstot sev, ka tas nav viņa cienīgi. Var nerēķināties ar citiem - jāstrādā ar savu lepnības garu.

18 - labprāt komandē, dod padomus, bet tie nebūt nav nelietderīgi. Neatkarīgs, baidās citu acīs būt vājš - tas traucē sevi novērtēt.

Diplomātiju mēdz nomainīt neiecietība.

27 - daudzpusīgs, emocionāls, nervozs, ar spilgtu iztēli apveltīts cilvēks. Oriģināls, gudrs, interesants, ideālists, var piemist varaskāre. Patīk ceļot.