Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Horoskopi decembrim - ko sola zvaigznes?

© http://jessicaadams1-asporeaconsultin.netdna-ssl.com/

Horoskopi decembrim

AUNS

Šis mēnesis paskries ātri, un svētki pienāks nemanot. Vēl jāpaspēj daudz paveikt profesionālajā jomā, varbūt pat pakāpties pa karjeras kāpnēm vai nomainīt darbu. Labs laiks dažādu lietišķu jautājumu sakārtošanai, vienīgi nevajadzētu parakstīt būtiskus dokumentus. Augstā līmenī darbosies intuīcija, un būs laba izpratne par situācijām. Gada nogales svētkos vari doties ceļojumā.

VĒRSIS

Paredzamas daudzas dažādas sabiedriskās aktivitātes - gan lietišķas, gan izklaidējošas. Decembris ir labs savu ideju prezentācijai un radošās domas lidojumiem. Ja tev ir kāds māksliniecisks hobijs, nododies tam ar sirdi un dvēseli. Prieku sniegs arī kultūras pasākumu apmeklējums. Ziemassvētkus svini ar ģimeni, bet Jaungadā vari ieplānot tālāku ceļojumu.

DVĪŅI

Darbs, darbs, darbs. Daudz pienākumu, jauni kontakti, arīdzan karjeras iespējas. Izmanto situācijas savā labā - ja esi nonācis īstajā laikā, īstajā vietā un saticies ar īstajiem cilvēkiem. Tāpat arī citiem, ja kāds to lūdz. Informācijas apmaiņa dos labumu visiem. Pēc trakā skrējiena svētku laikā, iespējams, jutīsies mazliet noguris. Apstājies un velti laiku sev un tuviniekiem.

VĒZIS

Labs laiks lietišķo un biznesa kontaktu veidošanai - pavisam negaidot var nākt interesanti piedāvājumi. Ilgtermiņa projektus uzsākt nevajadzētu, tos atliec uz nākamo gadu, bet īstermiņa pasākumi var izrādīties visnotaļ izdevīgi. Taču svarīgs būs ne tikai darbs. Jaukas, iedvesmojošas emocijas iespējamas privātajā dzīvē. Mīļums un sapratne, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

LAUVA

Tuvojoties gadumijai, atklātībā var nākt kāda informācija par pārmaiņām darbā. Ja dzirdētais tev nav pa prātam, nemeties cīņā ar vējdzirnavām un necenties par varītēm ietekmēt situāciju. Gan ar laiku viss nostāsies savās vietās. Velti vairāk laika ģimenei un mājas darbiem. Kopā ar savējiem viss ies no rokas, un paveiktais sniegs prieku. Svētki izdosies patiešām sirsnīgi.

JAUNAVA

Mīlestības un pozitīvu emociju laiks. Būsi iedvesmots, un tas dos spēku darboties un daudz paveikt jebkurā dzīves jomā. Sekmīgi izdosies apdarīt gada nogales darbus un turklāt vēl arī labi parādīt savu profesionālo varēšanu. Mājās vari veikt pārkārtojumus, atsvaidzināt interjeru, lai svētkos prieks pašam un ģimenei. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai.

SVARI

Esi modrs attiecībā uz peļņas iespējām, pēkšņi var rasties laba izdevība. Tomēr jābūt apdomīgam, izvēloties darījuma partnerus, kā arī gatavam kompromisiem. Piemērots brīdis nelieliem ceļojumiem, ekskursijām, kā arī iepirkšanās tūrei. Svarīgu vietu ieņems mājas dzīve un attiecības ģimenē. Kopīga gatavošanās svētkiem sniegs prieku. Sirsnības un mīlestības laiks.

SKORPIONS

Lieliskas idejas un oriģinālas domas attiecībā uz darbu vai biznesu. Neļauj daudz runāt savam iekšējam pragmatismam. Ar netradicionālu pieeju gūsi panākumus, lai arī ko citi par tavām iecerēm sacītu. Plāno ceļojumus, sazinies ar draugiem svešatnē un dodies apskatīt citas zemes. Vēlamas ekskursijas ar izzinošu kultūras programmu. Svētkus vari arī svinēt ārpus Latvijas.

STRĒLNIEKS

Laiks kaldināt jaunus plānus. Taču nospraud ilgtermiņa stratēģiju un orientējies uz nākotni, nevis ātru, vienas dienas peļņu. Turklāt partnerus arīdzan izvēlies rūpīgi. Privātajā dzīvē gādā par stabilitāti. Vēlams tikt skaidrībā ar sevi - ko īsti vēlies un kādu saredzi kopīgo nākotni. Svarīgāki ģimeniski motīvi, nevis brīvais lidojums. Gadumijas svētkos izej sabiedrībā.

MEŽĀZIS

Izglītojies un paplašini garīgo apvārsni. Svētīgas un noderīgas būs tikšanās ar viediem cilvēkiem. Klausi intuīcijai un iekšējai balsij, tās pateiks priekšā, kā rīkoties. Šobrīd dzīvē iestājies tāds kā pārdomu laiks, kad jāsaliek punkti uz «i» un jānosprauž mērķi nākotnei. Svētku laiku vēlams pavadīt mierīgi - mīļu cilvēku un tuvu draugu lokā. Pērc nevis dārgas, bet sirsnīgas dāvanas.

ŪDENSVĪRS

Strādā pie jau iesāktajiem projektiem un padari visu līdz galam, lai gada nogali vari pavadīt mierīgi. Nebūtu vēlams kārtot nopietnus finanšu darījumus vai slēgt līgumus. Brīnišķīgs laiks mīlestībai. Pēkšņas simpātijas var uzdzirkstīt kā šampanieša burbulīši kristāla glāzē. Ja tev jau ir ģimene, tad velti laiku savējiem un iepriecini mīļoto ar romantisku pasākumu.

ZIVIS

Jaunus darbus neuzsāc, bet pabeidz to, ko esi iesācis. Arī finanšu sarunām nav tas labākais laiks. Esi uzmanīgs ar līgumiem un turi kārtībā dokumentus. Vairāk pievērsies mājas dzīvei, palutini ģimeni un sarīko visiem kopīgus pasākumus. Vēl arīdzan jāapdara saimnieciskie darbi un jāuzpoš mājoklis svētkiem. Gadumijā aicini ciemos radus un mīļus draugus.