Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Dvīņus?

© Publicitātes foto

Lielu darbu un labas karjeras gads. Ja aktīvi rosīsies un centīsies, dzīve dos iespējas izvirzīties profesionālajā jomā vai attīstīt privāto biznesu. Algotā darba darītājiem vajadzētu pārskatīt savu pienākumu sarakstu, izvērtēt to atbilstību atalgojumam un, iespējams, runāt ar priekšniecību par algas pielikumu.

Vai arī - mainīt esošo darbavietu pret labāku, kur ir vairāk bonusu un lielāks finansiālais izdevīgums. Var rasties izjūta, ka esi gatavs jauniem izaicinājumiem un virzībai pa karjeras kāpnēm. Tad nav ko gaidīt - jāpiesaka sava kandidatūra augstākam amatam. Nebaidies startēt amatu konkursos un mērķēt augstāk, labāk, tālāk. Ja uzreiz kaut kas neizdodas, nemet plinti krūmos. Ir vērts pamēģināt vēlreiz, pacīnīties, pārliecināties par savām spējām un parādīt tās citiem. Labs laiks arī privātā biznesa attīstībai vai izveidei. Viegli veidosi kontaktus, atradīsi domubiedrus, pratīsi pasniegt savas idejas saistošā veidā. Profesionālā izaugsme vai darbavietas nomaiņa tiešā veidā saistās ar materiālo faktoru, un labāk nopelnīs tie, kas mainīs apstākļus vai uzsāks kaut ko jaunu. Te gan jāpiebilst, ka naudas lietās jābūt uzmanīgam - nevajadzētu veidot biznesu kopā ar draugiem, aizdot, aizņemties vai iet par galvotāju. Ne tāpēc, ka kāds būtu blēdis. Vienkārši reizumis dzīvē gadās tā, ka cilvēki zaudē darbu, bizness nevedas vai firma bankrotē un aizņemto vairs nav iespējams atdot. Tad visiem slikti un draudzība vējā. Lai izvairītos no šādām situācijām, draudzība un naudas lietas jānošķir.

Šogad sekmēsies ne tikai profesionālo, bet arī dažādu citu lietišķo jautājumu kārtošana. Ja esi kādu laiku atlicis juridiskās lietas, tad ir pienācis laiks visu atrisināt - tas attiecas uz darīšanām valsts vai pašvaldības institūcijās, zemesgrāmatā, pie mājokļa apsaimniekotājiem, komunālajos dienestos u.tml. Pratīsi pamatot viedokli un pierādīt savu taisnību. Vienīgi - ar dokumentiem uzmanīgi. Pārbaudi, lai neieviešas kļūmes, visu rūpīgi izlasi, jo īpaši to, kas rakstīts maziem burtiņiem grūti pamanāmās vietās. Pirms kaut ko parakstīt, jābūt pārliecinātam, ka visu esi sapratis.

Nozīmīga vieta šajā gadā būs privātajai dzīvei un attiecību tēmai. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā, runāt par svarīgo, dalīties domās, palīdzēt un atbalstīt otrās pusītes idejas un centienus. Kā vēsta sens teiciens, attiecībās svarīgi skatīties ne tikai vienam uz otru, bet abiem kopā vienā virzienā. Ģimene un savējie - tas ir spēks un atbalsts. Neaizmirsti arīdzan par citiem radiņiem, brīvdienās un svētkos apciemo vai ielūdz pie sevis, sarīko aizraujošus pasākumus. Tas ienesīs tavā dzīvē daudz pozitīvas enerģijas.

Brīvajiem ļaudīm šajā gadā ir visas iespējas satikt savu īsto cilvēku. Sirdī modīsies kaislības, tās nedos miera, urdīs un dedzinās. Esi drošāks, izrādi simpātijas, uz smaidu atbildi ar smaidu, un dzīve uzdāvās jaukus, piepildītus brīžus. Varbūt drīz arī skanēs kāzu maršs...

Kad jūties noguris, izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem, apmeklē klubus vai mākslas pasākumus. Iesaisties, ja tevi lūdz kaut ko organizēt, būs prieks cilvēkiem un arī pašam. Pārējos brīvos brīžus aizpildi ar to, kas paplašina redzesloku un veicina garīgo izaugsmi - lasi, apmeklē ezotēriskas lekcijas, pievērsies meditācijām, mandalu zīmēšanai u.tml.

Plusi:

rosīgs prāts;

ideju bagātība;

komunikācijas spējas;

daudzpusība;

spēja aizraut un iedvesmot.

Mīnusi:

nenoteiktība;

svārstīgums;

neizlēmība;

nevar simtprocentīgi paļauties;

izklaidība.

*

Dvī­ņu pla­nē­ta: Mer­kurs

Sti­hi­ja: Gaiss

*