Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Gada horoskopi - ko sola Dzeltenais Zemes Suns?

© https://ytemagazine.com

Atbilstoši Austrumu jeb tā saucamajam ķīniešu kalendāram, 2018. gada 16. februārī, īsi pirms pusnakts, Sarkanais Uguns Gailis nolēks no laktas un par galveno sētā kļūs Dzeltenais Zemes Suns, kurš valdīs līdz 2019. gada 5. februārim. Šis gads daudzējādā ziņā solās būt mierīgāks nekā pērnais. Labvēlība tiks čaklajiem, godīgajiem, taisnīgajiem, bet «vai!» tiem, kas ļaunprātīgi mēģinās iedzīvoties uz citu bēdām, blēdīsies un pīs intrigas.

Dzeltenais Zemes Suns simbolizē pēdējo rudens mēnesi, kā arī tā dēvēto Vienpadsmito sardzi, vakara laiku no pulksten 19.00 līdz 21.00. Tas ir laiks, ko velta pelnītai vakara atpūtai, rimtām pārdomām, klusām mājas pasēdēšanām. Senajos manuskriptos Dzeltenais Suns tā arī attēlots - mierīgi guļam zālītē un domīgi raugāmies rietošajā saulē. Suņa skatienā redzams ne tikai nogurums, kas nāk pēc garas darba dienas, bet arī dzīves gudrība un miers. Suns nav nomocījies, drīzāk - atslābinājies.

Likumsakarīgi, ka 2018. gads būs pārdomu gads, kad mierīgi apcerēt apkārtējo realitāti. Tomēr nedrīkst aizmirst, ka mierīga, rāma, neaptumšota atpūta iespējama tikai tad, kad visi darbiņi godam paveikti. Suns uzstāj uz to, ka atpūta ir jānopelna. Maksimāli produktīvs un emocionāli komfortabls šis periods būs cilvēkiem, kuri ar pārliecību raugās nākotnē un nebaidās no darba. Suns ir darbīga būtne, viņa labvēlību iegūs tie, kas pieraduši centīgi strādāt un gatavi savas mierīgās rītdienas dēļ maksimāli pūlēties šodien.

Sunim patīk skaidrība, kārtība, plānveidīgs darbs, tāpēc būtiski ir salikt prioritātes, negrābt visu uzreiz, bet izvēlēties galveno virzienu vai arī situācijas risināt rindas kārtībā.

Dzeltenais Zemes Suns atbild par nākotni, par jaunām idejām, jo tās rodas tieši šādos nesteidzīgu pārdomu brīžos, kas seko aktivitātes periodiem. Nedrīkst aizmirst par savu patieso sūtību arī relaksācijas posmos.

Suns ir stingrs un, ja kāds izraisa tā dusmas, uzreiz tam uzrej vai pat iekož. Riska zonā nokļūst tie, kas ieraduši nerēķināties ar citiem, liekuļi, intriganti, blēži, mahinatori, manipulētāji, viltīgi aprēķinātāji.

Godā tiks celti ģimenes vērtību kopēji, čaklie darbarūķi, uzņēmīgi un par sevi pārliecināti cilvēki, sava dzīvesceļa veidotāji, kas tomēr uzmanīgi ieskatās arī likteņa sūtītajās zīmēs un nelaiž garām īsto iespēju, maldu ceļus atmetot.

Suns iemieso introverto vīrišķo sākumu, tā vektors vērsts nevis uz ārējo, bet iekšējo pasauli. Tas nenozīmē, ka pilnīgi «jāieiet sevī». Drīzāk jānāk sapratnei, ka ārējā spozme, pasaules jezga nav tik vērtīgas kā paša domu augļi. Suns ir konservatīvs un nemīl tos, kas līdzekļus tukši šķērdē. Ja parādās «lieka» naudiņa, labāk to pietaupīt vai ieguldīt.

Suns ir vienkāršs, un šī vienkāršība prevalēs arī gada gaitā. Daudzi attapsies, ka ārišķīgai dzīvei patiesi nav nekādas jēgas. Starp citu, šis ir labs gads dzīves pārvērtēšanai un mainīšanai. Suns ir humāns, viņš, pat ieķerot stilbā, to tūlīt nolaiza, tas ir, ļauj labot savas kļūdas, mainīt dzīvi uz labo pusi.

Kopumā gads ritēs diezgan mierīgi un līdzeni, vairumu ļaužu negaida krasi liktenīgi pavērsieni. Būs mazāk starptautisku konfliktu, miers ienāks arī katrā atsevišķā namā. Labi attīstīsies ražošanas joma, taču Suns, kaut daudz nesaprot, tomēr ciena cilvēkus ar talantu, tāpēc arī radošajiem ļaudīm un zinātniekiem ir labvēlīgs. Feminisms nedaudz zaudēs savas pozīcijas, modē atkal nāks sievietes senās būtības apzināšanās, tradicionālā sievietes sūtība - mājas pavarda kopšana un sargāšana visplašākajā nozīmē. Karjerisms piekāpsies sievišķībai. Labi jutīsies «vientuļie vilki» - spēcīgie, klusējošie vīrieši.

Gads labvēlīgs ģimenes dibināšanai, mīlas pilnu attiecību veidošanai, arī - draudzībai. Par draudzību un uzticību Suns zina daudz un palīdzēs tiem, kas atmetīs egoismu, kaprīzes, augstprātību, lai ieklausītos otrā, palīdzētu tam un savstarpēji veidotu harmoniskas attiecības.

Gads būs auglīgs un laimīgs visiem, kas neslinkos un necerēs uz aklu veiksmi nevienā jomā. Cītīgs darbs, pašpilnveidošanās, cieņpilna attieksme pret citiem, godīgums, uzņēmība - tie ir gada vadmotīvi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā