Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola februārī?

© https://ytemagazine.com

Horoskopi

AUNS

Sabiedriski aktīvs laiks. Viegli veidosi kontaktus un sapratīsies ar cilvēkiem no pusvārda. No tevis staros šarms un pievilcība, kas atver ceļu uz cilvēku sirdīm. Ir iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, bet mazliet jānoliek malā personīgās ambīcijas. Brīvajā laikā izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem, taču vēlami arī vienatnes brīži - pārdomām un meditācijām.

VĒRSIS

Dienas ritēs nemierīgi - daudz pienākumu visdažādākajās dzīves jomās. Galvenais - neuzņemties pārāk daudz un neļauties stresam. Vari lūkoties pēc jauniem karjeras piedāvājumiem, jo profesionālajā jomā tava autoritāte tiks atzīta un novērtēta. Ja runa ir par naudu, noformē visu juridiski korekti un neuzņemies kredītsaistības. Privātajā dzīvē pārdomu laiks, izrunājies ar mīļoto.

DVĪŅI

Daudz pienākumu mājas dzīvē - saimniecības darbi, rūpes par saviem mīļajiem, dažādi sadzīviski izdevumi. Tas viss prasīs diezgan daudz laika, un rūpīgi jāplāno, lai vari to savienot ar darbu. Profesionālajā jomā labs periods jaunām vēsmām. Būs oriģinālas idejas un iespējas izvirzīties. Tā kā dienas ritēs strauji, vismaz brīvdienās atrodi kādu brīdi sev, lai atpūstos.

VĒZIS

Laiks mācībām! Jaunas zināšanas noderēs jebkurā jomā - darbā, biznesā vai vienkārši sadzīvē. Ja oficiālajā kursu piedāvājumā neko atbilstošu neatrodi, tad meklē individuālu skolotāju. Profesionālajā jomā vēlams meklēt jaunus kontaktus un sadarbības partnerus, var rasties iespējas iesaistīties finansiāli izdevīgā projektā. Brīvdienās izej sabiedrībā vai iesaisties labdarībā.

LAUVA

Īpaša uzmanība jāpievērš naudas lietām. Ja dodies iepirkšanās tūrē, izvērtē, kas tiešām nepieciešams, un neļaujies izpārdošanu un atlaižu vilinājumam. Pretējā gadījumā iztērēsi vairāk nekā šobrīd vari atļauties. Darbā daudz atbildīgu pienākumu, bet necenties visu paveikt uzreiz, var rasties kļūmes. Palēnām, pamazām. Jāpievērš uzmanība privātajai dzīvei un attiecībām ģimenē.

JAUNAVA

Pār visu valdīs emocijas, ko jācenšas kontrolēt. Svarīgus lēmumus nepieņem to iespaidā. Ja par kaut ko šaubies, palūdz padomu cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Un paļaujies ne tikai uz loģiku, bet ieklausies, ko priekšā saka sirds. Labvēlīgs periods mājas darbiem un pārkārtojumiem, kā arī lietišķām darīšanām iestādēs. Brīvajiem ļaudīm sirdslietu piedzīvojumi.

SVARI

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus - pārbaudi dokumentus un rūpīgi sagatavojies, citādi var gadīties, ka saņem atteikumu vai rodas kādas grūtības. Arī darbā jābūt precīzam un visas lietas rūpīgi jāpārbauda. Svarīgu vietu ikdienas gaitās ieņems rūpes par mājas saimniecību un attiecības ar radiniekiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējamas vētrainas kaislības.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā vajadzētu meklēt jaunas iespējas, patlaban ir labs laiks ienākumu pavairošanai. Nebīsties no ambicioziem projektiem un izaicinājumiem. Vienīgi ļoti vērtējošam un uzmanīgam vajadzētu būt tad, ja darījumi saistās ar ārzemēm. Savu tiesu uzmanības prasīs privātā dzīve. Brīvajā laikā esi vairāk kopā ar mīļoto cilvēku, uzticieties un atbalstiet viens otru.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni un negaidītas iespējas. Nerīkojies pārsteidzīgi, visu izvērtē, bet pārāk nekavējies, citādi riskē palaist garām kādu izdevību. Ātra peļņa diez vai būs, bet vari ielikt pamatus tālākai nākotnei. Mājās valdīs miers, mīlestība un saticība. Tā būs kā oāze pēc spraigām darba dienām. Piemērots laiks arī dažādiem saimniecības darbiem, nelielam remontam vai pārkārtojumiem.

MEŽĀZIS

Daudz nopietnības. Koncentrē spēkus un dodies uz priekšu! Tava pieredze ļaus tikt galā ar visdažādākajiem pārbaudījumiem, kas var uzrasties gluži negaidot. Lai arī ko tu plāno uzsākt, visam jāpieiet pragmatiski, tad veiksme būs ar tevi. Sirdslietās iespējamas pēkšņas simpātiju dzirkstis un aizraujoši piedzīvojumi. Piemērots laiks ceļojuma plānošanai.

ŪDENSVĪRS

Pārdomu laiks. Dažu brīdi gribēsi palikt vienatnē, pievērsties garīgām vai ezotēriskām nodarbēm. Dari tā! Šādos brīžos radīsies noderīgas atziņas un atjaunosies spēki. Ja rodas vēlme mācīties, meklē skolotāju, kas spēj nodot tev nepieciešamās zināšanas. Mājas dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja esi plānojis kādus pārkārtojumus, apspriedies ar savējiem un uzklausi viņu vēlmes.

ZIVIS

Ja kāda lēmuma pieņemšanā šaubies vai svārsties, paļaujies vairāk uz iekšējo balsi, nevis prāta apsvērumiem. Sajūtas nepievils. Liela nozīme būs sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm - dodies uz pasākumiem vai iesaisties to organizēšanā. Vari arī iesaistīties labdarībā, palīdzot dzīves grūtdieņiem. Naudas lietas turi kārtībā un meklē jaunas peļņas iespējas.