Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 15. februārim

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

HOROSKOPI 9.–15.02.2018.

AUNS

Daži brīvdienās atpūšas, bet dažiem jāstrādā ar pilnu jaudu. Ko lai dara? Nesūdzies - joprojām spēkā ir senais teiciens, ka sūrs darbs, bet saldi augļi. Vēlāk varēsi izbaudīt gan panākumu tīkamās sajūtas, gan būs arī savs materiālais labums. Arīdzan nākamā darba nedēļa tāpat solās būt diezgan saspringta. Nopietnas lietišķas sarunas, pārrunas un darīšanas. Nepieņem lēmumus emociju iespaidā.

VĒRSIS

Dzīves baudītāja gars tevī mūžam dzīvs. Brīvdienās neiespringsti uz darbiem, bet iepriecini sevi, apmeklējot mākslas un kultūras pasākumus. Pozitīvas emocijas sniegs arī draugu ballīte bohēmiskā gaisotnē ar intelektuālām sarunām. Nākamajā nedēļā gatavojies nopietnam darbam. Cilvēki novērtēs tavas profesionālās spējas un, iespējams, piedāvās sadarbību. Var rasties iespējas pavairot ienākumus.

DVĪŅI

Prāts rosīgs un atvērts jaunām idejām. Labprāt tās apspriedīsi ar domubiedriem un būsi noskaņots paveikt lielus darbus. Pirms doties uz priekšu, gan mazliet jāparēķina, vai plāns nav lielāks par iespējām to realizēt. Jaunajā darba nedēļā uzmanies no pēkšņām emociju maiņām, nepieņem nepārdomātus lēmumus un nesatraucies par sīkumiem, gan viss sakārtosies. Privātajā dzīvē mīļums un sirsnība.

VĒZIS

Nedēļas nogale nav tas ražīgākais laiks, tāpēc nešķied enerģiju darbos un jautājumos, kas «bremzējas». Labāk mierīgi padomā par izaugsmes perspektīvām un jauniem apvāršņiem. Pēc tam gan vajadzēs pieņemt lēmumus un ātri reaģēt uz situācijām. Var rasties jaunas profesionālās izaugsmes vai biznesa iespējas. Sirdslietās pārdomu periods, klusas ilgas un vēlme pēc romantikas. Drīz būs pavasaris!

LAUVA

Darbi uz priekšu virzīsies raitāk, ja spēsi valdīt emocijas. Dažu brīdi kaitinās apkārtējo izteikumi un rīcība, taču atceries, ka pasauli pārtaisīt nav iespējams. Kārtojot lietišķas darīšanas, esi precīzs ar dokumentiem. Brīvdienās pievērsies attiecību jomai. Ja šobrīd esi viens, tad ir visas iespējas iepazīties, bet, ja ar kādu kopā, sarīko mīļu pasākumu. Simpātijas, jauks flirts un emocijas dzirkstīs.

JAUNAVA

Brīvdienās gribēsies veikt dažādus pārkārtojumus mājas dzīvē. Vari pievērsties tehniskiem un saimnieciskiem darbiem, viss ies no rokas. Tomēr atceries arī par atpūtu - dodies izbaudīt ziemas priekus kopā ar ģimeni vai mīļiem draugiem. Jaunajā nedēļā paredzamas sabiedriskās aktivitātes un jauni kontakti. Darbā neko nerisini ar kareivīgumu un no spēka pozīcijām, vairāk panāksi ar diplomātiju.

SVARI

Emocijas iekšā gruzdēs un nedos miera. It kā jau nekas tāds nav noticis, bet tomēr... Ja liekas, ka kaut kas nav kārtībā attiecībās ar kolēģiem, draugiem vai mīļoto cilvēku, izrunājies atklāti un no sirds. Tas noteikti būs labāk, nekā bozties vai satraukties. Jābūt apdomīgam naudas lietās. Seko līdzi ienākumiem un izdevumiem un neplāno lielus pirkumus. Finanšu jautājumi var radīt zināmu spriedzi.

SKORPIONS

Dzīvē liela rosība, daudz ideju un kontaktu. Tomēr «ieslēdz» savu racionālo prātu, lai nesanāk pārrēķināšanās. It īpaši uzmanīgam jābūt ar finanšu ieguldījumiem un tēriņiem. Izrēķini visu divas reizes un, ja pērc kādu dārgu lietu, pārbaudi kvalitāti. Tāpat arī jābūt precīzam, slēdzot līgumus. Aizraujoši un iedvesmojoši piedzīvojumi iespējami privātajā jomā, sirdi sildīs pozitīvas emocijas un mīļums.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas. Tā mutuļos un kalpos kā dzinējspēks, kas virza uz mērķi. Uguns stihija, kas tevī mīt, izpaudīsies visā tās krāšņumā. Tikai sargies no pārsteidzības - it īpaši, kārtojot lietišķos jautājumus. Nedēļas nogalē esi kopā ar savējiem. Apdari saimniecības darbus un sarīko jautru mājas ballīti. Radi, draugi un arī tu pats smelsies optimismu, kas atkal noderēs jaunajā darba nedēļā.

MEŽĀZIS

Ja sirdī iezogas šaubas vai kāda skumja nots, visdrīzāk, tā ir tikai šķietamība. Ja paskatās objektīvi, labā ir daudz vairāk. Dzīve var piedāvāt jaunas biznesa un peļņas iespējas, izdevīgus darījumus, savest kopā ar jauniem sadarbības partneriem. Brīvdienās ģimeniskas noskaņas. Izdomāsi, kā interesanti pavadīt laiku ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm sabiedrisku pasākumu laikā iespējama iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no strīdiem, it sevišķi, ja tie saistīti ar atšķirīgiem pasaules uzskatiem. Nevienam nekas nav jāpierāda, un citus pārtaisīt nav iespējams un nav nemaz vajadzīgs. Profesionālajā jomā dari to, kas svarīgs, jo šobrīd veiksme ir tava sabiedrotā. Vienīgi - jāpaļaujas pašam uz saviem spēkiem, nevis uz citu solījumiem. Sirdslietās svarīgs līdzīgs skatījums uz lietu kārtību dzīvē.

ZIVIS

Laba intuīcija, izpratne par cilvēku rīcības motīviem, daudz dzirkstošu emociju, prieks no tikšanās ar draugiem un mīļoto cilvēku. Jaunās nedēļas sākumā aktualizēsies finanšu jautājumi. Darbā vai biznesā iespējami sarežģījumi, kas pēc kāda laika atrisināsies. Galvenais nesatraukties un, ja esošā situācija neapmierina, tad lūkoties pēc citiem variantiem. Veiksmīga karjera.