Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 15. martam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI no 9. līdz 15. martam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Šīs nedēļas nogale nav diez ko piemērota randiņiem un romantiskiem piedzīvojumiem, jo Mēness, kas nosaka dienu noskaņu, atradīsies lietišķajā Mežāža zīmē. Līdz ar to iedvesmojoši mīlestības piedzīvojumi diez vai paredzami, drīzāk gan var valdīt aprēķins. Nākamās nedēļas vidū Mēness atradīsies Ūdensvīrā, kam arī nav romantiska «piesitiena», toties ceturtdiena - 15. marts - mīlestībai un romantikai ir pat ļoti piemērota, jo valda Zivju zīme.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nākamās darba nedēļas pirmā puse ir piemērota darījumu sarunām - 12., 13., 14. martā valdīs atbilstošas noskaņas. Iespējams atrast jaunus darījumu partnerus, veidot noderīgus kontaktus, arī slēgt līgumus (vienīgais mīnuss tam ir - Mēness atrašanās dilstošā fāzē, bet ideālo dienu praktiski nav nekad). Pastiprināti jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm un jātur kārtībā visas lietas, kas saistās ar nodokļiem.

*

HOROSKOPI 9.-15.03.2018.

AUNS

Atkal jau darbs, darbs, darbs. Jauni projekti un vilinošas iespējas. Tas prasīs daudz enerģijas, bet nav teikts, ka viss virzīsies uz priekšu ideāli. Necīnies ar vējdzirnavām un, ja kaut kas nekust no vietas, - piebremzē. Brīvdienās iepriecini sevi ar pavasarīgām skaistumkopšanas procedūrām.

VĒRSIS

Laiks skries kā vēja spārniem, un tas radīs stresu. Mēģini rūpīgi saplānot laiku un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Brīvdienās izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem un izbaudi nedaudz bohēmiskas noskaņas. Ikdienā liela nozīme ģimenes un tuvinieku atbalstam. Labi, ka apkārt ir savējie!

DVĪŅI

Nedēļas nogali vajadzētu veltīt mājas saimniecībai, veikt ģenerāltīrīšanu, pabūt kopā ar savējiem un sagatavoties jaunajai darba nedēļai. Tā solās būt diezgan ražīga - darbā iespējas izvirzīties. Varbūt pat saņemsi kādu vilinošu piedāvājumu. Nav labs periods darīšanām iestādēs.

VĒZIS

Pirmajā vietā ģimene un savējie. «Turēsi rūpi» par tuviniekiem, gribēsi palīdzēt, bet atceries: kas par daudz, tas par skādi. Kāds to var uztvert kā iejaukšanos privātajā dzīvē. Nākamajā nedēļā iespējami jauni lietišķie kontakti un vilinošas izaugsmes iespējas. Tikai nepieņem lēmumus steigā.

LAUVA

«Mans nams mana pils», un šis nu ir īstais laiks, lai to uzlabotu. Vari iegādāties jaunas mēbeles un interjera priekšmetus, pārkārtot un izdaiļot. Tāpat arī sekmīgi risināsi dažādus ar komunālajiem dienestiem saistītus jautājumus. Darbā iespējami strīdi, ko ņemsi tuvu pie sirds.

JAUNAVA

Prāts atvērts jaunām zināšanām - meklē noderīgu informāciju literatūrā vai internetā. Tā būs vislabākā nodarbe nedēļas nogalē. Varbūt ir vērts izpētīt arī kursu un semināru piedāvājumus. Svarīga attiecību joma - ja rodas nesaprašanās, par labu nāks sirsnīgas un atklātas sarunas.

SVARI

Piemērots periods, lai darbā izceltos ar idejām un kreatīvu pieeju, kā arī palielinātu ienākumus, taču pašam jābūt formā. Tāpēc brīvdienas pavadi rāmi nesteidzīgā mājas atmosfērā. Gādā par saskaņu ar mīļoto, uzklausi bērnu vēlmes un palīdzi vecākās paaudzes radiņiem. Jāuzkrāj spēki.

SKORPIONS

Brīvo laiku pavadi ar mīļoto, ļaujoties mīļai romantikai, bet, ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai. Lietišķajā jomā būsi gatavs jaunu mērķu sasniegšanai un aktīvai darbībai, turklāt lieti noderēs dzīves gaitā iegūtā pieredze. Pievērs uzmanību darījumu juridiskajai pusei un partneru reputācijai.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē sarīko mājas ballīti radošā gaisotnē. Būs interesantas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Kopējs pasākums satuvinās ar mīļoto. Nākamajā darba nedēļā paredzama spriedze, daudz darīšanu un jauni kontakti. Esi uzmanīgs, kārtojot naudas lietas.

MEŽĀZIS

Ja plāno kādas pārmaiņas dzīvē, tad vispirms izvērtē, kas ir un kas nav izdevīgi un ko vari iegūt un ko pazaudēt. Turklāt sargies no pārsteidzības emociju iespaidā. Interesanti un aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietu jomā. Simpātijas dzirkstīs kā šampanietis glāzē.

ŪDENSVĪRS

Darbā parādīsi savus talantus un nostiprināsi autoritāti. Tādējādi pastāv iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm, tikt pie jauniem projektiem vai saņemt kādu interesantu piedāvājumu no malas. Privātā dzīve it kā paliks otrajā plānā, bet brīvajiem ļaudīm sirdslietu tēma var sasaistīties ar ārzemēm.

ZIVIS

Marts ir akurāt tavs laiks - sirds notrīs pavasara nojausmās, un to piepilda sapņaina romantika. Izstarosi šarmu, un cilvēki izrādīs simpātijas. Spēsi daudz paveikt un aizraut arī citus. Vari rīkot prezentācijas, meklēt domubiedrus, bet uz citu solījumiem tomēr pārāk nepaļaujies.