Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola martā?

© www.astrology.com.tr

Horoskopi.

AUNS

Visur pirmais un vienmēr labā formā! Spēsi iekarot simpātijas, izveidot noderīgus kontaktus un saprasties ar jebkuru un ikvienu. Izejot sabiedrībā, satiksi īstos cilvēkus, kas var kļūt gan par draugiem, gan darījumu partneriem. Labas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā, taču piedāvājumus izvērtē rūpīgi. Kā vēsta sens sakāmvārds: «Solīts makā nekrīt!» Jābūt piesardzīgam.

VĒRSIS

Ir tāds termins «pavasara nogurums», un tieši tas var piezagties negaidot. Darbs prasīs daudz emociju, jūtīgi uztversi tur notiekošo, un dažu brīdi gribēsies, lai visi liek mieru. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu vai vismaz brīvdienās atpūties. Par labu nāks garākas pastaigas dabā vai meditācijas. Labs laiks saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm, interesantas radošās idejas.

DVĪŅI

Pirmajā vietā var izvirzīties attiecību tēma. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto cilvēku un visas saspringtās situācijas jāizrunā - lai nepaliek neskaidrības vai aizvainojums. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vēlams izturēties vērtējoši. Dēkas nav vēlamas. Darbā jauni plāni, iespējas parādīt savu profesionalitāti un nostiprināt autoritāti. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, rūpīgi sagatavojies.

VĒZIS

Daudz pienākumu mājās - būsi aizņemts gan ar saimniecības darbiem, gan ģimenes «apčubināšanu». Atceries: kas par daudz, tas par skādi. Pirmām kārtām tu tērē daudz spēka un enerģijas, otrām kārtām mīļajiem cilvēkiem var zust motivācija savus jautājumus risināt pašiem. Pievērsies vairāk darbam, karjerai vai biznesam, jo pēkšņi var parādīties lieliskas izaugsmes un peļņas iespējas.

LAUVA

Darbā daudz pienākumu, bet priekšniecība nez kāpēc būs iedomājusies, ka jāuzkrauj vēl. Pārāk liels noslogojums var radīt spriedzi un izraisīt strīdus. Mieru, tikai mieru. Noskaiti līdz desmit un izrunājies, iespējams, izdosies situāciju atrisināt. Piemērots laiks dažādiem uzlabojumiem mājas vidē. Vari sarīkot ģenerāltīrīšanu vai pavasara talku, kā arī atsvaidzināt interjeru.

JAUNAVA

Jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Ja runa par atalgojumu vai biznesa darījumiem, visas vienošanās jānoformē juridiski korekti. Seko līdzi ikdienas saimniecības tēriņiem, ir riski izdot vairāk nekā nepieciešams, tāpēc lielākus pirkumus labāk atlikt. Panākumi profesionālajās lietās atkarīgi no spējas sadarboties, bet brīvo laiku vēlams pavadīt kopā ar tuviem cilvēkiem.

SVARI

Nemierīgs periods. Būs daudz emociju, un vēlmes ne vienmēr sakritīs ar iespējām. Raugies uz situācijām ar vēsu prātu, jo ikviena vētra reiz norimst. Lai mazinātu stresu, vēlama relaksējoša atpūta, SPA vai pirts apmeklējums, meditācijas un nodošanās mīļotajam hobijam. Daudz enerģijas prasīs mājas pienākumi, toties darbā vai biznesā var rasties labas peļņas iespējas.

SKORPIONS

Jauni plāni un ieceres, jāparēķina un jāķeras pie darba. Iegūsi domubiedrus un spēsi pārliecināt par projektu dzīvotspēju. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un atzīs par autoritāti. Ja jūti, ka pietrūkst kādu iemaņu, dodies uz semināru vai piesakies kursos. Taču lietišķās darīšanas nedrīkst aizēnot privāto dzīvi. Gaisā jūtams pavasaris, un sirds ilgojas pēc romantikas.

STRĒLNIEKS

Svarīgās lietās paļaujies tikai uz sevi. Draugu, paziņu vai kolēģu solījumi var izrādīties tukši. Bet ne tāpēc, ka viņi būtu slikti cilvēki vai kaitnieki. Vienkārši dažkārt apstākļi izrādās stiprāki par apsolīto. Īpaši precīzam un vērtējošam jābūt finanšu lietās, nepārvērtē iespējas. Tā kā darba dienas ritēs saspringti, brīvajā laikā mierīgi atpūties - lasi, pastaigājies, izgulies. Nav vēlama bohēma.

MEŽĀZIS

Kurš teica, ka būs viegli? Šomēnes daudz kas var bremzēties, neskaitāmi pienākumi, Sīzifa darbs, bet atdeve maza. Vajadzētu pārvērtēt savu pienākumu sarakstu - ko darīt tagad, un ko var atlikt uz vēlāku laiku. Mājas dzīvē jāgādā par saskaņu un nevajadzētu ieplānot svarīgus saimniecības darbus. Vislabāk jutīsies, ja brīvajā laikā kaut kur aizbrauksi, izrausies no ierastās vides.

ŪDENSVĪRS

Koncentrējies uz darbu un karjeru. Ja rodas iespēja, piesaki sevi augstākam amatam vai pievērsies privātajam biznesam. Interesantas idejas, kā papildināt ienākumus - radoša pieeja lietišķos jautājumos nodrošinās panākumus. Piemērots laiks mācībām un jaunas pieredzes apgūšanai. Jāturas tālāk no situācijām, kurās citi skaidro savas attiecības. Neiesaisties, ja nelūdz.

ZIVIS

Sabiedriski aktīvs laiks. Iespējams, tevi aicinās piedalīties pasākumos vai palīdzēt to organizēšanā. Dari tā - gūsi pozitīvas emocijas. Tikai neieguldi privātos līdzekļus un ar naudu šomēnes rīkojies apdomīgi. Peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Nevajadzētu kārtot kredītu, pirkt preces līzingā, aizdot vai aizņemties no draugiem. Lietišķos jautājumus pagaidām atliec.