Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 17. maijam

© Lauris Aizupietis/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Mīlestības planēta Venera patlaban «dzīvojas» gaisīgajā, vieglumu mīlošajā Dvīņu zodiaka zīmē - pavasarīgs flirts un koķetērija būs tieši laikā. Nedēļas nogalē dienas fonu noteiks Mēness atrašanās Auna zīmē, kas uzjundī karstas kaislības. Labs laiks randiņiem, tikai jāuzmanās no sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem un spontānas rīcības.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nedēļas nogalē darbi un darījumi jāliek pie malas un jāpievēršas privātajai dzīvei, sportiskām aktivitātēm, izbraucieniem. Toties nākamajā nedēļā var ieplānot ko svarīgu. Pēc vispārējiem parametriem raugoties, vislabāk kaut ko uzsākt otrdien, 15.05., dienas otrajā pusē. Tad sākas jauns Mēness, turklāt tas atrodas saimnieciskajā Vērša zīmē. Turpmākajās darbdienās valda Dvīņu zīme, kas veicina jaunu kontaktu veidošanos.

AUNS

Brīvdienās esi kopā ar saviem mīļajiem, apkop dārzu, pārskati garderobi. Mājās valdīs mīlestība un pozitīvisms. Atmosfēra pilnīgā pretstatā ar to, kas gaidāms jaunajā nedēļā. Var pavērties iespējas parādīt savas spējas un izvirzīties, taču nāksies pacīnīties par taisnību ar ne visai kompetentiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Dzīvē kā pārpildītā autobusā... Daudz kontaktu, tikšanās, tālruņa zvani, mainīgas situācijas un notikumi, kas ieņem citu virzienu no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas var pamatīgi nokaitināt. Bet atceries - viss, kas notiek, notiek uz labu. Privātajā dzīvē attiecībām par labu nāks neliels ceļojums.

DVĪŅI

Labs laiks, lai veidotu karjeru, mainītu darbu vai apgūtu jaunas iemaņas. Nākamajā darba nedēļā raugies, ko vari izdarīt, lai izvirzītos un palielinātu ienākumus. Vari kārtot nopietnas, lietišķas darīšanas iestādēs. Brīvdienās palutini sevi ar iepirkšanās tūri un pusdienām labā restorānā.

VĒZIS

Būsi jauks, šarmants un pievilcīgs, pratīsi atstāt iespaidu uz cilvēkiem un gūt piekrišanu. Tas palīdzēs, gan kārtojot lietišķus jautājumus, gan privātajā saskarsmē. Brīvajiem ļaudīm iespējama pavasarīgi romantiska iepazīšanās, kas nes pussolīti virs zemes un liek reibt no ziedu smaržām.

LAUVA

Darbs darbu dzen, un nav saprotams, kā lai visu paspēj. Vairāk pienākumu neuzņemies, lai arī kā tevi lūgtu un ko solītu. Pārāk liela slodze var ietekmēt pašsajūtu. Brīvdienas pavadi ar saviem mīļajiem - kaut kur aizbrauciet vai apmeklējiet pasākumus. Jāsargās no sadzīviskiem strīdiņiem.

JAUNAVA

Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm pavasarīga iepazīšanās, kas līdzi nes kaislības un piedzīvojumus. Pāriem savukārt vajadzētu padomāt, kā «uzprišināt» kopā būšanu, sagādāt otrai pusītei kādu mīļu pārsteigumu. Darbā - kā vienmēr, daudz pienākumu un liela atbildība.

SVARI

Veiksmīgs periods dažādās dzīves jomās. Darbā panākumi un novērtējums, kas paver jaunus izaugsmes ceļus. Var rasties iespējas pavairot ienākumus. Mājās daudz pienākumu, taču tu sekmīgi tiksi galā un izdarīsi pat vairāk, nekā sākotnēji plānots. Sirdslietās gan jāgādā par saticību.

SKORPIONS

Lietišķajās jomās īpaši panākumi šobrīd nav gaidāmi, tāpēc arī nav vērts pūlēties. Izdari pašu nepieciešamāko un pievērsies privātajai dzīvei. Labs laiks pavasarīgam izbraucienam brīvdienās, dārza svētkiem vai romantiskam pasākumam divvientulībā ar mīļoto. Baudi dzīvi!

STRĒLNIEKS

Padomā, kā vari palielināt ienākumus - varbūt vajag mainīt darbu vai ar pilnu jaudu pievērsties privātajam biznesam. Peļņas lietās laba izpratne un stratēģiskā domāšana. Ja pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, tad ķeries pie mācībām. Brīvdienās ieplāno saimniecības darbus mājās un sarīko ballīti.

MEŽĀZIS

Vislielākā vērtība ir ģimene - tuvie un mīļie cilvēki. Brīvdienās esi kopā ar viņiem, apspriedies par to, kas tev svarīgi, uzklausi un neliedz padomu. Brīvajiem ļaudīm pavasaris sirdī var iemest rotaļīgus saules zaķīšus. Lietišķajā jomā rīkojies apdomīgi ar finansēm, nav labs laiks tehnikas iegādei.

ŪDENSVĪRS

Nerīkojies pārsteidzīgi un, pirms pieņem kādu svarīgu lēmumu, noskaiti līdz desmit. Turies tālāk no kašķīgiem ļautiņiem un par varītēm necenties pierādīt savu taisnību. Miers baro, nemiers posta - vēsta sakāmvārds. Sekmīgs periods darba lietām un interesantas idejas par peļņu.

ZIVIS

Būsi nobriedis pārkārtojumiem mājās. Vari mainīt interjeru un izdaiļot telpas, taču pie būvdarbiem nevajadzētu ķerties, tie var ieilgt. Brīvdienās apmeklē koncertu vai klubu un izklaidējies, iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem. Darbā neiesaisties situācijās, kurās kolēģi skaidro attiecības.