Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jūnijā ar mīlu, naudu un tehniku uzmanīgi

© Ilustratīva bilde

Šis mēnesis vairāk domāts saviesīgai komunikācijai, kas vēlāk neuzliek saistības ne biznesā, ne privātajā dzīvē. Tveram visu vieglāk, mierīgi baudām vasariņu un svarīgās lietas atliekam uz rudeni. Jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiem, jo šomēnes planēta Marss, kas nes kara dieva vārdu, ir stipri neganta un kašķīga.

Apdomīgi un bez riska

Jūnijā Marss, kas astroloģijā atbild par cilvēku reakciju dusmu brīžos, dinamisku darbību, tehniku, dzelžiem, asiem, karstiem un bīstamiem priekšmetiem, ieročiem un strīdiem, atrodas Ūdensvīra zodiaka zīmē. Tas pats par sevi nebūtu nekas slikts, jo šī zīme kopumā ir draudzīga, vērsta uz novitātēm, tās aizgādībā ir smalkās tehnoloģijas, kuras mēs jau zinām un par kurām uzzināsim vēl tikai rīt. Diemžēl šobrīd planētai ir spriedzes aspekti, kas tās dabu dara disharmonisku. Līdz ar to iespējamas tendences graut kādus pamatus un sistēmas bez apdoma, vietā nepiedāvājot neko jaunu. Darbība pēc principa - vecais jānoslauka... un... tad jau redzēs. Tāpat Marss sliktās kombinācijās rada destruktīvus strīdus, ir arī tendēts uz agresiju, var radīt pastiprinātus avāriju un traumatisma riskus. Pie šādām kombinācijām vēlams saglabāt mieru jebkurā situācijā, neiesaistīties tur, kur citi skaidro attiecības, un arī pašam nevajadzētu meklēt kašķi. Marss kļūst agresīvs, un arī šķietami sīki, sadzīviski konflikti var pāraugt kariņā.

Cilvēkiem, kuru piedzimšanas brīdī Venera atradusies Vēža zīmē, ļoti svarīga ir māja, attiecībās viņi meklē drošību un par savējiem rūpējas kārtīgi.

Tā kā Marsa aizgādībā atrodas arī tehnika, dārgu ierīču iegādi labāk atlikt uz vēlāku laiku. Bet, ja kaut kas pavisam noteikti jāpērk, tad īpaši rūpīgi jāpārliecinās par kvalitāti. Piemēram, pērkot lietotu auto, vajag veikt diagnostiku, CSDD lapā izpētīt mašīnas vēsturi u.tml. Kaut gan slikta Marsa vai Merkura laikā tas ne vienmēr palīdz.

Sirdslietu peripetijas

Mīlestības planēta Venera līdz 13.06. atradīsies Vēža zodiaka zīmē, kuras vadmotīvi ir visaptveroša savējo - ģimenes, māju, dzimtenes - mīlestība. Mēneša sākumā planēta veido diezgan normālas kombinācijas, un tas ir kā neliels plusiņš sievišķības un attiecību tēmai.

Cilvēkiem, kuru piedzimšanas brīdī Venera atradusies Vēža zīmē, ļoti svarīga ir māja, attiecībās viņi meklē drošību un par savējiem rūpējas kārtīgi. Viņiem nepieciešami mīlestības apliecinājumi, citādi rodas nedrošība un šaubas par nākotni. Viņu māja ir omulīga un skaista, kalpo par patīkamu tikšanās vietu. Pat ja cilvēks dzīvo viens, viņš aicina ciemiņus mājās, nevis uz restorānu. Sievietes ar Veneru Vēzī, rūpējoties par mīļotajiem, ir laimīgas. Viņas ir ļoti sievišķīgas un maigas mātes. Arī vīrieši ar šādu kombināciju individuālajā astroloģiskajā kartē mīļuprāt rūpējas par bērniem un mājas pavardu.

14.06. Venera nonāks Lauvas zīmē, kam piemīt lielākas ambīcijas, vēlme spīdēt, būt uzmanības centrā

Cilvēkos ar šādu astroloģisko stāvokli pamathoroskopā ir daudz patmīlības un lepnuma. Sievietes bieži vien uzvedas kā primadonnas, vēlas, lai par viņām jūsmotu. Starp cilvēkiem ar šādu astroloģisko stāvokli ir daudz mākslinieku. Taču cilvēki ir laipni un maigi, ļoti mīl bērnus. Romantiski pēc dabas, uzticīgi partnerim un lepojas ar otrās pusītes panākumiem. Var parādīties greizsirdība un privātīpašnieciskas tendences, ja nejūt vajadzīgo uzmanību. Pie negatīviem aspektiem - pārmērīgs lepnums, patmīlība, snobisms, pārmērības seksā. Tādas izpausmes var parādīties mēneša vidū, jo Venera Lauvā atrodas sliktās kombinācijās ar citiem debesu spīdekļiem.

Pret jaunu iepazīšanos šādā periodā būtu vēlams izturēties vērtējoši, nedrīkst ļaut vaļu egoismam, greizsirdībai, censties kaut ko diktēt otrajai pusītei.

Nauda jāskaita un jāsargā

Astroloģijā Venera saistās arī ar ikdienas tēriņu naudu un peļņu, kas nav mērāma daudzciparu skaitļos. Tā kā no mēneša vidus planētai ir saspringtas kombinācijas, finanšu jomā jābūt uzmanīgiem un apdomīgiem. Tas attiecas gan uz personīgajiem tēriņiem, gan biznesu. Venerai Lauvā patīk greznība un dārgas lietas, vēriens un izrādīšanās, un tieši tas šajā laikā var būt klupšanas akmeņi.

Biznesā grūti

Cilvēkiem, kas interesējas par astroloģiju un seko līdzi prognozēm, varbūt varētu šķist, ka astrologi sabiezina krāsas, jo gandrīz visur jau vairākus mēnešus tiek runāts par biznesam un darījumiem nelabvēlīgu laiku. Diemžēl tā nu tas ir - labu dienu praktiski nav, un kosmosā nepārtraukti ir kādas sarežģītas planētu kombinācijas, kas ietekmē to vai citu darbības jomu.

Piemēram, patlaban (līdz septembrim) nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī atrodas planēta Saturns, kas astroloģijā atbild par būvniecības nozari un dažādām valstiskām struktūrām. Retrogrāds ir arī Plūtons - lielais transformators, turklāt tas atrodas Mežāža zīmē, kas saistās ar likumību, iestādēm, finanšu institūcijām. Minētajās jomās var rasties problēmas. Dažādos saspringtos aspektos atrodas naudas planēta Venera, arī transporta un tehnikas planētas Marsa kombinācijas ir stipri «negantas», par ko jau stāstīju iepriekš. Vēl iespējamas pārmaiņas, kas saistās ar finanšu struktūrām un nekustamo īpašumu, jo maijā stabilajā Vērša zīmē ienācis Urāns. Arī par Lielo labvēli dēvētais Jupiters, kas atbild par veiksmi un labklājību, visu jūniju atrodas problemātiskā stāvoklī. Pastāv uzskats, ka retrogrādo periodu laikā labi atgriezties pie neatrisinātiem jautājumiem un pabeigt darbus, kas kavējušies vai kādu apstākļu dēļ nav bijuši izdarāmi.

Protams, jāatceras, ka katram uzņēmumam ir sava individuālā astrokarte, kurā var parādīties arī citas nianses. Un nekad nav tā, ka visiem viss slikti.