Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 7.jūnijam

© Sanita Ceirule/F64

Horoskopi no 1. līdz 7. jūnijam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē vairāk dominēs lietišķas noskaņas un materiālas intereses, jo Mēness, kas «atbild» par dienu fonu, atradīsies racionālajā Mežāža zodiaka zīmē. Savukārt romantikai labs laiks ir 5., 6., un 7.06., kad Mēnestiņš «dzīvojas» maigajā, empātiskajā un radošajā Zivju zīmē. Sirsnīgas sarunas un mīļums. Var izbaudīt vasarīgu vakaru un kādu gardu kokteili, bet tikai - ar mēru, pārlieka bohēma šajās dienās nav vēlama.

LIETIŠĶĀ JOMA. Ja tuvākajā laikā plānots kārtot kādas nopietnas lietišķās darīšanas, tad tam vislabākais laiks ir šīs nedēļas nogalē - piektdien un sestdien, kad valda praktiskais un racionālais Mežāzis, kurā atradīsies Mēness. Jaunās nedēļas sākumā - 4.06. - piemērots laiks domubiedru meklējumiem un sapulcēm, kurās jāapspriež idejas. Pārējā nedēļā dari to, kas iesākts, bet nopietnus pasākumus atstāj uz nākamo.

AUNS

Ja saglabāsi pozitīvu skatu uz situācijām, dzīvot būs vieglāk. Nesatraucies par lietām, ko nevari ietekmēt. Darba pienākumus izpildi pēc labākās sirdsapziņas, taču neuzņemies citu darbus. Turklāt jāturas tālāk no attiecību skaidrošanas - gan darbā, gan privātajā dzīvē. Visjaukākā atpūta būs, dodoties izbraucienā, ceļojumā vai iepirkšanās tūrē.

VĒRSIS

Nemierīgs laiks - tik daudz jāpaspēj, ka dienas skrien vēja ātrumā. No pārslodzes var rasties stress, kas iespaido dažādas dzīves jomas. Tāpēc brīvdienās noteikti labi jāatpūšas. Spriedzi noņemt palīdzēs mākslas baudīšana, radošs hobijs vai tikšanās ar draugiem. Īpašu uzmanību pievērs finansēm, lai nerodas jukas un pārpratumi.

DVĪŅI

Veiksmīgi kārtosi lietišķas darīšanas un sekmīgi veidosi kontaktus. Jaunas pazīšanās gan izvērtē ar vēsu prātu un svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, nevis draugu un paziņu solījumiem. Brīvdienās dodies izklaidēties uz klubu vai draugu ballīti, tikai bohēmu - tā ar mēru. Sekmīgs laiks sirdi priecējošiem, skaistiem pirkumiem.

VĒZIS

Apdomā katru vārdu, kas nāk pāri lūpām, jo ir riski kādu aizskart gluži negribot. Par līdzsvaru un saskaņu partnerattiecībās jāgādā gan biznesā, gan privātajā dzīvē. Labs laiks profesionālai izaugsmei, kontaktiem ar ārzemēm un ceļošanai. Darīšanas iestādēs atliec uz vēlāku laiku, jo, saskaroties ar birokrātiju, var veidoties konfliktsituācijas.

LAUVA

Daudz enerģijas paņems darbs, un, iespējams, par to būs jādomā arī brīvdienās. Šobrīd aktuāli jauni projekti un kontaktu veidošana - var rasties interesanti varianti. Taču dienu steigā neatstāj novārtā attiecību jomu. Ja kaut kas nav pēc tava prāta, apdomā, ko pats esi vai neesi darījis. Vēlams vairāk laika veltīt ģimenei.

JAUNAVA

Savējie ir atbalsts un spēka avots, kad apsīkst enerģija. Brīvdienas pavadi ar ģimeni, izdomājiet kopā kaut ko interesantu, dalieties domās un sapņojiet par nākotni. Ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai - dzīve var uzdāvāt kaislību pilnus brīžus, kas paliek atmiņā. Lietišķajā jomā iespējami jauni izaicinājumi un karjeras kāpiens.

SVARI

Jāpievēršas privātajai dzīvei un sirdslietām. Ja kaut kas nav pa prātam, mierīgi izrunājies ar otro pusīti un mēģini izvairīties no asumiem. Nesavaldība var pārvērsties destruktīvā konfliktā. Brīvajiem ļaudīm jaunas iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu. Labs laiks atvaļinājuma ceļojumam un arī lietišķiem kontaktiem ar ārvalstīm.

SKORPIONS

Jāliek darbi malā un jābauda vasariņa! Lietišķajā jomā var rasties saspringtas un neprognozējamas situācijas, ko grūti ietekmēt, arī darbi mājas saimniecībā neies tik gludi kā gribētos. Var izcelties sīki, sadzīviski strīdiņi. Vislabāk būtu paņemt atvaļinājumu, sakārtot domas un pievērsties nākotnes plānošanai.

STRĒLNIEKS

Labi jutīsies mājās, kopā ar ģimeni un tuviem draugiem. Brīvdienās īstais laiks, lai parosītos saimniecībā un sarīkotu dārza svētkus vai arī dotos uz kādām mājas viesībām. Svarīga būs finanšu tēma, var rasties jaunas peļņas iespējas, bet jāturas tālāk no kredītsaistībām. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un spēcīgas, pozitīvas emocijas.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšanas un viedu atziņu laiks. Iespējamas dažādas atklāsmes, kas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Daudz pienākumu un atbildības, bet tu ar visu sekmīgi tiksi galā. Vienīgi jābūt uzmanīgam un apdomīgam naudas lietās - darījumus noformē juridiski korekti un sargies no neapdomīgiem tēriņiem. Nav labs laiks tehnikas iegādei.

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā jābūt ļoti apdomīgam - uzmanies no sasteigtiem lēmumiem un nešķied enerģiju tukšgaitā. Vairāk nekā citkārt iespējamas strīdus situācijas. Noskaiti līdz desmit un neiesaisties. Profesionālajā jomā var rasties izaugsmes iespējas, taču netici solījumiem. Visas saistības abām pusēm jānoformē līgumos.

ZIVIS

Draugu pulkā vasarīgās dienas būs vienkārši lieliskas. Brīvdienās satiecies un izklaidējies kopā ar cilvēkiem, kas ir tavi domubiedri un ar ko saproties no pusvārda. No negatīvi noskaņotiem ļautiņiem gan turies pa gabalu un neiesaisties attiecību skaidrošanā. Spēcīgi darbosies intuīcija, vari uz to paļauties arī lietišķos jautājumos.